Vai tie vispār ir vīrieši?

Saņēmu dažas vēstules no"galantiem"kungiem ko es te veca,resna meklējot un cerot atrast.Kādu brīdi šo vietu neapmeklēju un šodien atverot pastkasti domāju ka varbūt kāds vēlas iepazīties,bet guvu lielu sarūgtinājumu.Es tikai nesaprotu vai pazemojot sievieti viņiem kļuva no tā labāk?Kas tas vispār par vīrieti kas var nievājoši izteikties par sievietes vecumu,svaru vai izskatu?Lai arī kāda viņa būtu!Vai tā ir norma par kādu paņirgāties?

Korneelija1958  Viszinītis pie gultām stāvētājs -Torpedo kaļ kā dzenis vienu un to pašu.Jā ar to saprašanu tā pašvaki!

Who  saasināta uztvere
block un miers mājās
idioti ir , bija un būs

naktsfeja  Manuprat te nav iistais saits kur mekleet viirieshus! Seezh te vecaas pakaljas gadiem ilgi un vairs nezin ko grib, it kaa grib it kaa nee, bet dziivee pashi ir nelaimiigi, jo laimiigs cilveeks nekad neabizos citu! Kad ieksaa ir vieni suudi ar to ar dalaas! Kas nu katram ir😀 atliek tik pazeelot...

Torpedo  Uh, kā mani iespārda tādas sieviec kā Who - tipa, man tak vēl kādi grib uzkāpt, tāpēc varu lekties! :D Nu, nu, pagaidīsim viņas 60, kad sāks tieši šitādas tēmas likt, kā autore ielikusi :D

elis  ja tev vīrieši uzdeva jautājumu ..citēju...ko veca resna te meklē....Nu tad vajadzēja atbildēt , ka meklē jaunu slaidu , jo pretpoli pievelkas,

shining  Torpēda: tev daudzreiz ir taisnība, tomēr šoreiz tu diezgan muļķīgi trivializē - ne jau visas attiecības balstās tikai uz seksu, īpaši, kad bērnrades funkcija atkrīt un sekss pārtop par *vienu no* baudām. Autorei gribēt vīrieti ir tieši tāds pats iemesls/tiesības, kā tev to, ko gribi tu - iepazīšanās portāla pamatfunkcija tomēr ir iepazīties, atrast sev vēlamo, nevis pazīmēties ar to, cik es kruts, ka esmu tāds, kā vidējais aritmētiskais - Apollona/Afrodītes ķermenī ar Einšteina IQ.
Tad vēl ir arī tāds teiciens, kā: "jaunība ir netikums, kas ātri pāriet" - to der paturēt prātā, pirms izsmiet kāda vecumu.

reka55  .......scheriff !!! ....priecājos , ka esi šīs parādes pilntiesīgs dalībnieks( nekur augstāk neuzlēci , bet biji tik cerīgs !).....

av2  Tu dabuuji dzirdeet no viiriessiem, kuriem te, PA, nedabuujussaas, neapmierinaataas, uz vissu pasauli apvainojussaas tantes nepaartraukti *irss virssu. Netaisni, jaaa, bet taa nu tas ir. Dziive nav rossu daarzs tomeer.Pierodi, uzaudzee aadu biezzaaku. Lai veicaas.

Pillerina  Atkal kāds izdomājums un bla-bla par it kā saņemtām necenzēta satura vēstulēm.

Neticu, ka tādas saņem jau pirmajā uzrunāšanas reizē.

Ja ir sarakste ar vairāku vēstuļu apmaiņu, tad kādā no pēdējām varbūt kaut kas ir minēts. Bet te var saprast, ka jau no pirmās.

bumpastiks  Domāju ka tie varētu būt kādi jokdari,vai tad normāls vecis ies ko tādu sievietei rakstīs bez kaut kāda iemesla.Dumjam jābūt.

Aija03  Gandrīz tādi, kā sieviešu nīdēji...uz sevi taču arī vajadzētu paskatīties...sēž te gadiem, jo neviena sieviete nav laba...ģimenes dzīves nomocītie, nabadziņi...nez ko no sevis iedomājās...lai jau, ir jau arī labi vīrieši, pieklājīgi un šarmanti!

Ananda_A  Vispirms, paldies autorei par atklātu un godīgu valodu. Viņai ir pilnīga taisnība. Jo mēs atklātāk par tādiem gadījumiem runāsim, jo biežāk tādi vīrieši un sievietes nevarēs nesodīti ņirgāties.
iespējams, ka tā izklaidējas no ieslodzījuma vietas.
Var ziņot administratoriem, tad viņus nobloķēs.

Geisha  Gvena, nu Tu taisni kā tāda jauna meitene! Paskaties no vīrieša skatu punkta. To, ka arī viņu ir skāris laika zobs to neredz. Puikam gribās zaķi - jaunu, seksīgu, bet zaķis burkānu prasa. Eko burkānu prasa, bet tas, ui, cik maksā. Alga ir tāda kāda nu mūsu valstī ir. Nu piedāvājas sava vecuma zaķiem. Bet arī šie zaķi prasa burkānu. Gribās zaķi super druper un par pliku velti. Neatkarīgi no vecuma visi zaķi prasa burkānu. Nav burkāns nav balle. Un kā gan te nebūs dusmīgs? Izgāza puika žulti - labāk palika. Visas mantkārīgas. Raganas.

quimera  Jep! Pie visa vainīga ir audzināšana!
Bet man patīk,kā esmu nejauks!

Geisha  Neesi taču eiriks, lai visiem patiktu.

Tessa  tantei UDS smaga forma. es ienacu pec ilgiem laikiem, man nevienas vestules :DD nerazha :DD

Piparkuka  Tas NAV Vīrietis, kurš atļaujas slikti vai nesmuki izteikties par sievieti! Galīgi garām un tāds vispār ir 0.

Piparkuka  P.S. Un pie tam- paskatījos anketu- pat ļoti normāla sieviete, ļoti!

Paula6  Neticu ka autore ir reāla un viņai adresētajām vēstulēm no "galantajiem" kungiem (daudzskaitlī)..nu varbūt viens bija :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu