Kā lai ieskaidro vīrietim, ka attiecību beigas ir begas?

Beidzot aizgāju no vīra. Piegriezās viņa attieksme, bērni jau lieli, un jau sen ieteica nemocīties šādās attiecībās. Man jau 50, un laiks dzīvot sev. Aizgāju pie meitas, kamēr atsperšos, bet...vīrs noīrēja dzīvokli tur pat netālu. Kontrolē, kad aizbraucu, kad atbraucu. Sūta draudu vēstules, nobloķēju. Bet vakar naktī izsita durvis (nekādas stiprās jau tās nav), ielauzās, par laimi tikai izlamājās un aizgāja. Ko īsti tur var izdarīt?

Nate  Un kaapeeec gan negriezties policijaaa ar iesniegumu?(c)10:44
Priekš kam policija, ja ir OHO.

bumpastiks  Cilvēks laikam vēl nevar samierināties ar to ka jūsu attiecības ir beigušās.Izmisums var izpausties agresijas veidā.Pirms saukt kaut kādu policiju kā te iesaka es tomēr ieteiktu mierīgi izrunāties.Bez agresijas un sakāpinātām emocijām.

vivjenna  Policistam ir jānoķer cilvēks nozieguma vietā, jo, ja nav materialu zaudējumu vismaz 50 eiro apmērā, vai cilvēks nav redzami fiziski iespaidots, tad policija neko navar palīdzēt. Protams, jebkurš rakstisks iesniegums jāizskata, bet tas izpaužas tā...nu fui, fui, tā nevajag darīt.
Un, sievietes, pasakiet kurā brīdī jūs zvanīsiet policijai? Tad, kad bīstamā persona stāv jums līdzās, jūs puriniet telefonu un spiedzat: "Es tūlīt zvanīšu policijai, un tad tu dabūsi..."? Tas ir visneprātīgākais, ko varētu darīt. Tik pat labi ejiet un bullim papuriniet sarkanu lupatu, točna atrausieties!

Esari  "Aizgāju" bet kapēc ne "šķīros"?...kādam butu vieglāk jūsas aizstāvēt, a štā, hren zin- vīrs tomēr....

elis  Labākais risinājums , nomaini sev dzimumu (piešuj krāniņu) nu bet j ari tad tevi vīrs gribēs , kad būsi vīrieš dzimuma tad nu gan tā ir liela mīlestība un jāatgriezas labāk pie vīra, viņš tad var arī sev nomainīt dzimumu un būsiet mainītās lomās

elis  Labākais risinājums , nomaini sev dzimumu (piešuj krāniņu) nu bet j ari tad tevi vīrs gribēs , kad būsi vīrieš dzimuma tad nu gan tā ir liela mīlestība un jāatgriezas labāk pie vīra, viņš tad var arī sev nomainīt dzimumu un būsiet mainītās lomās

swan10  Es domāju tā pelnupele pati nezin ko viņa grib!

smmirre  Ja oficāli skaitaties laulībā,policija nereāģēs,ģimenes skandāls tipa.Ja neesat,sauc katreiz,mentiem pašiem piegriezīsies,paņems līdzi,parunāsies iecirknī,domāju uz kādu laiku liks mieru.

shining  Mudīgi jāšķiras! Tos 140eur kauč no radiem no katra pa bišķim sakasīt. Un, vai nav kādi būdīgi vīri paziņu lokā, ja menti nelīdz? Tur manāms agresora, ko būtu jānoliek pie vietas.

Esari  Es varbuut varu tavam vecim kaut simtreiz iešķilt degunā- bet kur garantija, ka simtu pirmajā reizee tu man ar slotas kātu niešķil, tjipa- beidz manu vīru sist...!?!

Sanntana  Visu dzīvi Jūs atļāvāt sevi izmantot - agresīvā uzvedība nav jau tikai šodien radusies, tā bija jau sen, bet zināja, ka nekas par to nebūs. Dabiski, kā pēkšņi ir pretestība viņa darbībām. -
1. iesniedziet laulības šķiršanai tiesā dokumentus. Citādi tas viss vilksies bezgalīgi. visu protams vienkāršāk ir ar notāra starpniecību, bet Jūsu virs labprātīgi neies un ar Jums nevienosies.
2. iesniedziet policijā iesniegumu par draudiem un mantas bojāšanu (2 eksemplāros, uz 1 lai parakstās sekretāre ,ka saņēmusi un atstājiet sev),
3. iesaku aiziet uz biedrību "Skalbes", Kalēju 76, pakonsultēties ar juristu un psihologu(pa velti pakalpojums)
Visu vajag darīt ar apdomu un kādu rezultātu vēlaties. Jūsu vīrs savos gados negrib neko mainīt, viņam patīk ka ir, bija visu laiku aukle blakus un vēl varēja izvērsties.

sakka  Ja neesi vēl izšķīrusies,izklausās bezcerīgi no tavas puses!Man tāda kaimiņiene,n-tās reizes meta ārā,pat pāris palīdzēju,parasti pēc divām nedēļam šis atpakaļ,un šī met līkumus mani redzot-kauns!
Izdomā pati ko īsti gribi un rīkojies,ja gribētu,tiesai naudu sadabūtu,tā nav tik liela.

elis  iesaki vīram OHO.lv lai atrod te sev jaunu sievu, bus miers uzreiz

magnija  šajā gadījumā situācija diezgan klasiska. manu paziņu terorizēja aptuveni 3 gadi arī pēc oficiālās šķiršanās, policija un tuvošanās aizliegumi nelīdzēja... parasti trobelējās dzērumā. Iespējams ka arī jūsu vīrs trobelējas dzērumā. jāgaida kad samierināsies, un vienmēr kad trobelējas jāsauc policija.

Epifanija  vajadzētu arī izšķirties, ne tikai aiziet, kamēr vēl esi statusā sieva būs vien jāklausa vīrs

Kristine_78  Nav jau tik vienkārši hops un atlaist atiecības, cilvēks nav sapratis ka viņšir brīvajā lidojumā.Un provocējot visdrīzāk pārbauda vai tiešām šī ir laimīgā realitāte,

Geisha  Vai jūsu laulība ir šķirta?
Ja laulība nav šķirta tad viņš var nākt dauzīt, ārdīties un sievu iekaustīt. Ja atnesīsi savu galvu padusē vai būs lauzti kauli tad sāks izskatīt, bet tā vienalga ir ģimenes lieta. Kas mīlējas tas ķīvējas.
Ja laulība ir šķirta tad jau cita runa. Kaimiņš ārdās un policija fiksi ir klāt. Šajā gadījumā menti varonim ātri smadzenes ieriktēs vietā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu