Kā lai ieskaidro vīrietim, ka attiecību beigas ir begas?

Beidzot aizgāju no vīra. Piegriezās viņa attieksme, bērni jau lieli, un jau sen ieteica nemocīties šādās attiecībās. Man jau 50, un laiks dzīvot sev. Aizgāju pie meitas, kamēr atsperšos, bet...vīrs noīrēja dzīvokli tur pat netālu. Kontrolē, kad aizbraucu, kad atbraucu. Sūta draudu vēstules, nobloķēju. Bet vakar naktī izsita durvis (nekādas stiprās jau tās nav), ielauzās, par laimi tikai izlamājās un aizgāja. Ko īsti tur var izdarīt?

wildangel  Geisha,ko Tu runā?? Ko viņš var darīt cilvēka dzīvoklī?! Neko! Pie kājas - meitas, dēla, tas taču nav viņa īpašums! Viņš ir likuma pārkāpējs. Punkts!

anis  Nu, eņģel! Emociju loģika un juridiskie argumenti iet katrs savu ceļu! Kur nu vēl interpretācijas...

Who  izsaukt policiju

Garlaiciba  Visam vajag laiku un pacietību. protams, ka esi viņa ego aizskārusi. manējais draudēja ar pašnāvību, zvanīja, lūdzās mēnešiem. ja lēmumu pieņēmi, tad līdz galam un vēsu prātu. Laiks visu sakārtos. Ar agresiju gan vajag cīnīties (un mantas bojāšanu ar). Izsauc policiju, piedzen zaudējumus par durvīm. Bet mierīgi, bez skandāliem.

Torpedo  Njā, es tādu Garlaicību nekad neizvēlētos un arī citiem vīriešiem neieteiktu :( Ja pofigs, ka bijušais izdara pašnāvību, bet galvenais, ka viss mierīgi un bez škandāliem un piedzīt naudu par durvīm .. njā, ko te lai vēl piebilst

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu