Vai sievietei ir jāstrādā? Vai tomēr ģimene jānodrošina vīrietim vienam?

bumpastiks  Ja vīrietim ir pietiekoši lieli ienākumi.Tad kāpēc gan ne.Vīrietis rūpējās par materiālo labklājību,sieviete par mājīgumu.Viss ir atkarīgs no tā kā pāris vienojās un kā var atļauties.Galvenais lai tā sieviete pati nesāk garlaikoties no nestrādāšanas.

Dimsigaretsmentolom  Abiem jādara viss..lai otrs justos gan pastrădājis..gan atpūties.
Kopā visam jābūt vieglăk..nevis grūtāk..

raina1970  Redzi, coldland- vēl ir moments- kādu uzkopšanas līmeni katrs no mums uzskata par pieņemamu-- vienam var pietikt ar to, ka zeķes un apenes nemētājas atsevisķi , bet vienā čupiņā - aizdurvē, citam ar to vien būs par maz.. krāsns apkope- sākot ar pelnu izvākšanu, beidzot ar kādiem nekādiem mūrēšanas darbiem.. jā , arī par skursteni aizmirst nedrīkst- pilnīga taisnība Tev tur ir.Tak vienmēr ir lauzti šķēpi par to, ka vīriešiem šķiet, ka mājas uzkopšanas un kārtības jautājumus sievietes risina neracionāli, bet lūk , stiprais dzimums- tas gan, māk un prot to visu štelli apdarīt 5-reizes ātrāk un nekas tāds jau tur nav.. Tā tak ir žanra klasika.

coldlands  Raina, netēlo muļķi! Es ļoti labi zinu, ka jātīra, jāuzkopj, japuce māja.
Pelnu izvaksana, pat lielākajam slinkim, aizņems pusstundu.
Tu ko katru dienu mūrē krāsni, un tīri skurstenī?

raina1970  Protams, ka zini, ne par to ir stāsts,un kop Tu māju tā kā Tev ier ērti, pieņemami un līdz tam komforta un tīrības līmenim - ari kas pašam ir pieņemami, tas viss tā ir un normāli. Par pelniem- ja jākurina katru dienu- lielos mīnusos- tad arī pelni jātīra 2-3 reizes nedēļā- kā minimums..skatoties vēl - ar ko kurini. No vienas krāsns - min 20--- ja tā godīgi un tiešām izvāc, nevis šā tā paskrubina.. sareizini to laiku ar 4- man ir 4 krāsnis dzīvoklī.. plusā- tie pelni ir vēl jāstiepj uz miskasti, grīda jāsakopj, u.t.t/Skursteni tīrīju- apm. 2 reizes gadā.. ari atkarīgs no tā ar ko kurina.Mūrē to labumu - kad apkures sezona ir cauri, bet - skatoties cik veca krāsns ir--- var sanākt ko pielabot arī citā laikā..

Torpedo  Njā, tā patiesībā ir liela privilēģija padzīvot kā viduslaikos - braukt uz mežu zāģēt kokus, tad sastrādāt malku, kurināt, grābt pelnus. Kurš to mūsdienās gan negribētu piedzīvot?! Vienīgā nelaime, ka tā kurināšanu ilgst tieši tikpat ilgi kā Rīgas Dinamo hokejistiem stpēlēšana - precīzi pusgadu. Un jādomā, ko otru pusgadu sadarīt. Vot, tā jau ir problēma!

Smaila  Nevaru iedomāties, ka vīrietis man norādītu cik dārgu vai lētu krēmu vai kleitu pirkt un vai iet ar draudzenēm uz kafejnīcu vai nē. Tāpēc pelnu pati un tērēju arī pati. Patīk būt netakarīgai. Bet ... šajā ziņā esmu vecmodīga, vīrieša pienesumam ģimenes budžetā vajadzētu būt apmēram 2/3 ja ne vēl vairāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu