Kādas ir izredzes atrast partneri kopdzīvei sievietei ar 2 bērniem?

Vai tiešām bērni attiecībām ir šķērslis?

well  Nu, ja Tu vari mierīgi ievest savā mājā svešu vīrieti un nerēķināties ar viņa un Tavu bērnu savstarpējām attiecībām, tad jau viss kārtībā.

helgucis1  adamsone- Nepiekrītu Jūsu viedoklim par taisīšanu , audzināšanu un dēlam nenovēlēšanu tādu sievieti. Jūsu dēls varbūt 100% būs laimīgāks ar tādu sievieti, ne ar kādu stervu cimperlīgu bez bērniem. Šādas sievietes vairāk pat spēj novērtēt, žēlot , cienīt vīrieti, ne tās, kurām liekas, ka viņas tak ir brīvas, bez bērniem un visiem tādu priekšā jāklanās, uz rokām jānēsā, jo ir praktiski dieva vietā. Es arī esmu māte un ir dēls, bet šādus kritērijus gan neuzstādu ,ar bērniem vai bez bērniem būs viņa sieviete, bet galvenais ir gan, lai viņš būtu laimīgs. Nedomāju, ka arī būs problēmas viņas bērnus pieņemt kā mana dēla bērnus, tāpat lutināšu un mīlēšu kā paša bērnus. Tas laikam tomēr ir atkarīgs no cilvēka un redzams, ka Jūs nebūsiet tā labāka vīramāte, kuru gribētu redzams pie bērniem nākam, bet , gan labāk ejam prom. Žēl tās vedekliņas, kura Jums būs.
Runājot par tēmu, tad atrast var pat ar 5 un vairāk bērniem, tikai , vai paveiksies ar vīrieša vecāku attieksmi.

Tessa  no sakuma satiec tadu, ar kuru tiesham gribetos kopdziivi. nedomaju, ka to vispar ir viegli izdariit. tad arii domasi.
nevis tagad ka tanks nesies uz merkji "KOPDZIIVE" un brinies, ka atshuj.
ir jabut viegli. tad arii ar berniem viss bus ok. pagaidam man tas ta neizskatas. izskatas izmisiigi.

well  Manējie bērni gan nav izteikuši tādu vēlēšanos... :)

Edgars37  Ja sievietei ir savs dzivoklis, ir ar mieru, ka tevins atnes majas menesi ap 200€, laga neko nemak un sieviete to visu pienem, tad izredzes ir 100....0000%😃, ipasi te👍😃!!! Ja velies ko sakarigaku, tad izredzes strauji dilst😃

adamsone  :D To es, desiņ, arī saku, panākt var visu, bet kādiem līdzekļiem. :D Bet tev jau to nesaprast.

Deisa  Sallija - da neņem galvā dusmīgās vientuļnieces. Protams, ka grūtāk ir ar bērniem attiecības nodibināt, jo tiem bērniem jau nav tā mīla pret ienācēju kā viņu papiņam vai mammītei, taču bērni ir kā lielisks filtrs atfiltrēt tos, kas točna neder. Sieviete ar bērniem krietni vairāk piedomās pie tā, ko laist pāri mājas slieksnim un ko ne, tāpat arī vīrieši - kas nav gatavi sadzīvot ar ne saviem bērniem, i pār to slieksni nekāps.
Patēva un pamātes uzdevums nav aizvietot mammu vai tēti, bet gan būt draugam ar ko kopā būt ikdienā, redzot kopdzīves plusus un mīnusus.

Epifanija  kāpēc gan sievietei ar bērniem būtu mazāk izredžu, kā sievietei bez bērniem, neredzu atšķirību, vīrietis jau sievieti izvēlās pēc vāveres, ne bērnu daudzuma, arī tai bez bērniem var uztaisīt bērnus un būs kā visas!

Torpedo  Nu, gan Adamsone nodeva zobeņus par Deisu - Deisas vietā es viņu uz dueli izaicinātu :D Bet tajā, ka punktā, ka sveši bērni IR nasta, es viņai piekrītu. Diezgan nožēlojami izskatās citos portālos tie iepazīšanās sludinājumi, kur smukulītes 30+ ar 2 bērniem ar savu pīī cenšas atrast kādu .. ai, nu, vobšem jūs sapratāt
Bet vispār man nav nekas pret svešiem bērniem, ja viņi atnāk ciemos svētkos un pārāk ilgi neuzkavējās. Tikai, lai ikdienā viņi neskraida pa manu māju un nepadara manu dzīvi par elli

Edgars37  11:37
...protams, ka pec vaveres😃, bet sieviete nezkapec grib, lai virietis maksa ari par iepriekseja krana sastradato, kaut ko berniem noperk, palutina...a prieks kam to, ja tie ir cita viriesa berni un tas ir vina pienakums par viniem gadat, vai ne ta😉??? Nu un tad rodas aizvainojumi, par ko😉??? Virietim interese un vins nak pie vaveres, ne pie svesa veca berniem, vai ne ta😉???

sandra111  labi zinaju ,ka nespesu pienemt svesus bernus,,,pat no iespejama lieliska viriesa.
tapat apzinajos,ka savejos nekad nevienam neuzticesu.
esmu bijusi tikai godiga.

Epifanija  dažreiz izrādās, ka tā lielākā nasta ir tas ilgi gaidītais un lolotais mužiks, vai nav vieglāk dzīvot bez viņa?

ne_meklejumos  Man dēlam sieviņai pūrā bij bērns, nu jau kopēji radīti un visus par savējiem sauc. Nesaprotu, kādus šķēršļus var radīt bērni, tikai atbildību un prieku. Man visi vienādi, mīlu un lutinu.
Savus bērnus mīlu un mīlēšu līdz kapa malai, ne brīdi nav apnikuši vai par nastu kļuvuši.
Kaut biežāk sanāktu tikties, lai mazbērni kliedz un bļauj, lai manu dienas kārtību grauj, tas ir tik jauki.

Epifanija  tad uzreiz būtu teikusi, ka tev vajag bērniem aukli un sponsoru

Torpedo  ne_meklejumos, redz, vīrietis nav sieviete un viņam tā bļaušana un kliegšana nebūt neizklausās pēc arfas skaņām paradīzē :D Man to vāveri tik ļoti nevajag - nav vairs spermoholiķa vecums, lai būtu gatavs dēļ tā pieciest šitādas "ekstras"

riks086  Ne jau bērni ir šķērslis.... sevī ieskaties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu