Kādas ir izredzes atrast partneri kopdzīvei sievietei ar 2 bērniem?

Vai tiešām bērni attiecībām ir šķērslis?

winstons  "Un piedāvājumu nenopietnākām attiecībām netrūkst arī no ļoti glītiem un pieklājīgiem vīriešiem." Tad kur ir problēma? Varbūt ir vērts uzsākt kādas "nenopietnas", lai saprastu vai vajag to turpināt un pārvērst "nopietnās"..

kuks10  visu nosaka seks..)))viss ,kas var būt pozitīvi,jo sieviete 40.g tik sākt uzplaukt...)))Torpedo apraksts ir arī ņemams vērā,jo tādas lietas arī notiek..

magnija  ja pratīsi sadalīt uzmanību, tas noteikti nebūs šķerslis.

Edgars37  11:55
...paradi tos glitos un pieklajigos viriesus😃...un mes visi gardi pasmiesimies😃! Cik te nav bijis tukstosu pelnitaju, kam randinam paris desmitnieki neatrodas, biznesmeni, kas klausule knapi slupst, ja ne sak krakt aiz biznesa😃 parbidisanas, bet par to, ka caurumainie sierini smird neskisti, ka pat Avon nespej to smardu nomakt, to bildes nokluse, bet tas paradisies velak....u.c. ekstras, ta ka uz prieksu, lai veicas👍😃!!!

makinlijs72  daudziem tas ir zināms pārsteigums.neviena itkā negrib,neesi gana labs,bet tad, hop , vienā dienā uzreiz vari kļūt par daudzbērnu tēvu un vari pat izvēlēties variantus ar dažādu komplektāciju.

Maarinja15  Par izredzēm neko daudz nezinu - tur vajag veikties, bet varbūt arī man nav taisnība. Bet par šķēršļiem... Es pazīstu ģimeni, kur vienam ir 4 bērni no iepriekšējās laulības, bet otram - 5, un visi draudzīgi sadzīvo.
Interesanti redzēt, ka var būt arī otrādi - bērnus sieviete var izmantot par aizsargšķērsli pret nākamo vīrieti - ja viņa vēl joprojām ir tik nikna uz to tēvaini, kas viņu pametis vienu ar bērniem, ka citu (un arī viņa bērnus) pat tuvumā SEV nepielaiž. Viss ir galvā.

Esari  Ja es būtu biku jaunāks...es savu kaimiņieni ar diviem piukiem, "savāktu" daudz nedomājot- foršš zaķis- samnieciska, visu prot...raksturā ari normāla....saprotamies labi.....bet es ešu daudz par vecu, negribu viņu peec kadiem patsmit gadiem apgrūtināt ar saviem pamperiem... :/

AivarsN  Sievietei ar diviem bērniem grūtāk atrast mīļāko, sevišķi precētu,bet vīrieti ģimenes veidošanai pat atrast vieglāk. Ja sievietei 40 gados vēl nav bērnu,tas jau dara uzmanīgu,bet divi jauki,labi audzināti bērni ir liels pluss.

Esari  Aivar- nerunā muļķības- tas ka čikša lidz sav 40 nav vēl apbērnojusies, nu nav nekads baigais ekšen aizdomīguma rādītājs...es ar vēl nevienai neesmu....nu, un...?!
Cilvēks mok bij aiznemts pārņemts ar darbiem...ne kā sevišķa bet palika viens...

Vanesa15  Bērni nav šķēslis. Bērni ir labs filtrs. Labi atsijā tos, kas meklē nopietnas atiecības un grib tieši TO KONKRĒTO sievieti no tiem, kas tikai meklē pašlabumus un bezmaksas kalpones.
Vienam fiksajam pusdienlaikā parasti pārgribuļiem ir pilnīgs pofigs cik bērnu, var kaut vai ar visiem 5 piebraukt :D

Dzhaz  Iz dzihves!
Vīrs pārnāk mājās un sieva viņam saka,tavi bērni ar manējiem bērniem piekāva mūsējos bērnus! :)

Edgars37  13:49
...Vanesa, labi vrb atsija tos, kam par katru cenu vajag iegut pajumti😃. Un, ja pilnigi godigi, zinu, ko nozime ka bernam izjust svesu veci savas majas-ta ir viena no drankigakajam, pretigakajam sajutam visa mana muza😉!

Ananda_A  Es runāšu no bērna puses, jo mana māte apprecējās otrreiz un radīja bērnus arī ar patēvu. Tas bija murgs! Drausmīgs murgs bērniem.
Ja sieviete dzīvo ar vienu dārzeni un laiž pasaulē bērnus no nemīlama vīrieša, tad nākamais vīrs ir tāds pat vai sliktāks, jo viņa neko nav iemācījusies pirmajās attiecībās.

Kad bērni izauguši, tad ir citādāk. Tad vīrietis un sieviete dzīvo sev.

Varbūt notiks brīnums un autorei paveiksies, bet pārsvarā viss aiziet vecajās sliedēs arī ar otro vīru.

riks086  -> Sallija2 12:12
Kompleksainības pazīmes manāmas jau no paša profila kā tāda un arī tekstiem. Par ko citu grūti spriest, jo pat fotoattēla profilā nav....

Ananda_A  Ja bērni tiešām nav nasta un tiešām rūp viņu laime, tad pastāv variants, ka nevis māte atved mājās vīrieti, bet bērni izvēlas sev tēti un mammai partneri.

Ja tas otrais vīrs būtu kaut eņģelis- viņam nekad nepiedod bērni to, ko pieņem kā pašsaprotamu, ja to pašu dara viņu īstais tētis.

Valensija01  Apbrīnojami cik daudz šeit dzēlīgu komentāru!!!Un tie vīrieši, kas te tās muļķības komentē, pa laimi laicīgi atsijājas, kam tādi vajadzīgi???

Deisa  Savā ziņā piekrītu domai, ko saka Ananda_A 14:50. Ja mammai bērni ir rūpējuši, bērniem rūp arī kā jūtas mamma un adekvātu patēva kandidātu paši mudinās paturēt tuvumā. Kad puikas vēl bija mazi, jaunākais ieraudzījis iepazīšanās saita reklāmu, teica, ka man esot tur jāpiereģistrējas. Ja ne viņš to izdarīšot manā vietā. Savukārt kad tiku bildināta, pati biju krietni vairāk apjukusi un šaubījos kā vecākais puika, kas visā tajā procesā bija klāt (jo arī bērniem, protams, tur bija teikšana), sirsnīgi apraudājās un uzreiz teica - mammu, saki JĀ!
Nevaru gan Anandai piekrist, ka jaunais dzīvesbiedrs būs iepriekšējā turpinājums. Tas varbūt tā gadījumā, ja netiek analizēts, kāpēc nesanāca iepriekš un kam jābūt savādāk, vai arī kaut kāda nelabā karma velkas nopakaļ.

Muktiana  Šādos jautājumos stingras loģikas nemēdz būt - vispirms viss atkarīgs no Likteņa veiksmes, ko biezi veido vairāki faktori kopā - cik apgrūtinoši ir bērni (cik sakarīgi, lieli, patstāvīgi, cik daudz palīdz vecmammas un bērna tēvs ņemt dalību), cik daudz enerģijas ir sievietei (jo vairāk raižu, rūpju par ikdienu, naudu, jo mazāk gribēs lidot un sniegt enerģiju vīrietim). Var neinteresanta sieviete ar 4 bērniem tikt pie nākamā Liktenīgā un var brīva, efektīga sieviete netikt ne pie viena.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu