Vīrieši ar materiālām problēmām.

Kādas gan attiecības var izveidot ar vīrieti, kam ir materiālas problēmas? Paši kompleksos, ne viņam kur dzīvot, ne īsti stabila darba, nenokārtotas iepriekšējās attiecības. Dažiem arī tieksme uz alkoholismu. Kāds pat no cietuma raksta. Tas jau nav vīrietis, tā ir PROBLĒMA. Varbūt būtu lietderīgi sakārtot materiālo sfēru pirms nākt iepazīties? Uz ko viņi cer? Ka es viņu vietā uzturlīdzekļus viņa bērniem maksāšu?

Maarinja15  Hmmm, ja šī tēma ir kliedziens par to, ka aplami, nepiemēroti džeki šeit raksta, tad varbūt vajag pamainīt kaut ko profilā - lai pievilinātu atbilstošāku vīriešu uzmanību?

AivarsN  Vislabākie un uzticamākie suņi esot tie,kuri paņemti no patversmes. Ja sunim jau bijis labs saimnieks,tad tev būs jābūt vēl labākam. Vai tad ar vīriešiem varētu būt savādāk? Jo augstāks pašvērtējums,jo augstākas prasības no sievietes. Nu,kas jau pavisam par mežoni palicis,pat cietumā nonācis,tas gan būs grūti pārveidojams. Bet ja laba sirds,tik dzīvē nepaveicies,labāku cilvēku grūti būs atrast.

VECA_PIEPE  Varbūt būtu lietderīgi sakārtot materiālo sfēru pirms nākt iepazīties? (c)

A kāda velna pēc viņam to darīt,...ja viņš i neko nedarīdams un ar visu savu nesakārtoto sfēru dabūs iepazīšanos?
Ta viņš dabūs ne tikai vienu vien iepazīšanos,...bet veselu virkni iepazīšanās- ar vienu un to pašu savu pauniņu azotē, ta kā krāšņs taurenis aplidos un pārlidos no vienas sievietes pie citas-nākošās,...kura, kā kārtējā, centīsies darīt visu iespējamo (ta i neiespējamo arī!!!),...lai sakārtotu viņa sfēru... un ne tikai materiālo vien!

VECA_PIEPE  A kas? Slabo? Nomazgāsi, paēdināsi, apģērbsi un vīrietim celsies pašapziņa. Attadīs darbu un viss ies kalnā. Bez darba zivtiņu no dīķa neizvilksi!-)
( c) #09:24
____________________________________________________
Bravo šim viedoklim, kas pilnībā izsaka dzīves realitāti,...malacis čalis, riktīgi ir uzrakstījis!

AivarsN  Varbūt cilvēkam tikai pietrūkst motivācijas. Mūza mīļotās sievietes veidolā.

DzonijsBravo  Ironija, ja?-) Var taču būt tā ka cilvēkam ir zudusi motivācija kaut ko darīt sevis labā. Pat cūciņas labāk aug ja tām paksa aiz auss!

riks086  "kompleksi, ieslodzījums, alkoholisms un nenokārtotas attiecības ir tikai sekas materiālām problēmām"
----------------
Te skaidri saskatāms, cik maz Tu jēdz no dzīves. Cietumos cilvēki nonāk dažādu iemeslu dēļ - ne tikai materiālo. Bagātnieku vidū alkoholiķu cik uziet, arī ar nenokārtotām attiecībām tāpat. No kmplekssainības nav pasargāts neviens - Tu esi spilgts piemērs.... bumpja gara radiniece. P.S. Un varbūt vēl tuvāk, nekā radiniece - varbūt alter ego?
P.P. S. Un kad moralizē par nabagajiem un cietumniekiem, ik pa brīdim noskaiti pie sevis krievu parunu "Oт тюрьмы и от сумы не зарекайся".

Geisha  Esi tak dzirdējusi ieteikumu uz veikalu neej kad esi izsalkusi, jo sapirksi nevajadzīgus produktus. Te ir tieši tāpat. Seksuāli izsalkusi metīsies uz katra kauliņa un atkal dabūsi punu pierē. Tāpēc sāc ar mīļāko un palēnam meklē uzticamu savu cilvēku.

neko  Muļķis ir tas vīrietis, kas domā par attiecībām, kad jādomā par nopietnākām lietam, bet citādi Riks086 jau visu pateica.

Torpedo  Kur tad ir tas Vergu tirgus, kur tos nevērtīgos onkuliņus tirgo? :D
Bet vispār jau nabagmājā Latvijā, cik tad vispār ir to brīvo situēto vīriešu? Un katrā 100 gribošām tantēm pa vienam? Nu, a tomēr - varbūtība tomēr lielāka kā Sportloto! :D
Bet laimīgs toč nav tas un tās, kas bagāti, bet, kam pietiek. Viss ir galvā. Varu atkal pieminēt klasisko piemēru par budisu mūkiem, kam nepieder pilnīgi nekas, bet kuri ir laimīgāki par jebkuru miljonāru

Torpedo  Dzīšanās pēc naudas ir tādi pat atkarība kā jebkura cita postoša atkarība, kas saēd cilvēka dzīvi. Nav lielas atšķirības, vai vīrietis dzenas pēc naudas spēlējot spēļu zāles automātus vai veidojot biznesus. Pamatjēga viena un tā pati. Tā aizņem visas domas un izkropļo psihi. Tad jau sanāk, ka sievietes intensīvi meklē atkarīgus vīriešus, tikai biznesmenis kkā pēc ārējā iepakojums viņām izskatās labāk nekā tāds pat atkarīgais dzērājs. Vispār tie viltus mērķi, kam ziedot savu vienīgo dzīvi un liecina tikai par cilvēka nespēju domāt un garīgo nabadzību

AivarsN  Miljonārs no cietumnieka atšķiras tikai ar to,ka pagaidām nav iesēdināts.😀

rabinovics  vecs gruziinu ticeejums- v´irietis ir tikai tas kuram naudina turaas...kuram nav naudas tas ir teevi´n´s

bumpastiks  riks086,man ar šo dāmu nav pilnīgi nekāda sakara,tāpat kā arī ar citām tevis man pierakstītajām personām.Man pilnīgi pietiek ar savu ego un nospļauties par tavējo.Ko tu visur centies atrast manu alter ego?Varbūt pietiks sekot manam ego un labāk apārstēt savējo?
Ja par tēmu,tad es esmu pilnīgi pretējās domās ar autori.Ja veidot attiecības balstoties tikai uz materiālām vērtībām,tad tur tāpat nekas sanākt nevar.Jo šodien vari būt bagāts,rītā jau nabags.Un tad tāda sieviete kā autore var pasūtīt to nabagu,jo viņai rūp tikai nauda,bet vismaz labi ka viņa godīgi to pasaka un tad jau tas ir paša vīrieša ziņā vai sasieties ar tādu sievieti.Es gan laikam neriskētu.

marija19561956  jadore tev lieku+10 vertejumu par komentariem,pilnigi piekritu jums. Personigi mani kaitina si savstarpeja dzimumu acesanas, vispirms izvertesim katrs pats sevi un tad vertesim citus. Neeksiste ideali cilveki, bet partneri varam izveleties atbilstosi savam interesem un tapec nav kads janoniecina. Ja mes esam sini saita ,tatad katram kaut ka pietrukst{lai kas tas butu}.Jauni cilveki, bet neprotat valdit savas emocijas, but iecietigi un tapec esat vieni. Laime iegriezas tur ,kur ir miers ,saticiba un sapratne. PRIECIGAS LIELDIENAS!

coldlands  Marija, ka neeksiste ideali cilveki, es esmu ideals...kautrigi nodur acis.

antikrize  Sallija2 - apkārtējie cilvēki tikai atspoguļo mūs pašus. Ja tu atrodi vīriešus ar tādām problēmām, tad, kas esi pati?

elis  Nesen jautājuma autorei bij problēma atrast ar 2 bērniem vispār veci , tagad jau vajag veci ar naudu...prasības aug ar katru dienu...loģiski nākošais jautājums būs seks sadaļā jo vajadzēs attiecīgu izmēru intīm rotaļām...
rodas jautājums ....ja pēc 40 kad vis jau piedzīvots vēl nezin ko īsti grib, varbūt vērts uz sevi paskatīties , kāda ir tava vērtība, ko tu vari otram dot , nevis tikai to ko gribi no otra ņemt.

ac64  Tadas ir musu latviesu zeltenes,galvenais nauda,nauda.

adamsone  Kādreiz līdzīgu tēmu sakarā izteicos apmēram kā džonijsbravo un citi tādi. Sak, ņem un uzpucē. Bija gan skaidrs, ka pati saviem padomiem nesekotu. :D Fantāzija par vāju, lai spētu iedomāties, kā es atkopju bomāru. Vispirms vannu, pēc tam zupiņu? Bet kāpēc?
Iepazīties nākt var katrs, bez naudas, bez zobiem, bez.... dajebkā. Neviens tak neliek ar tādiem ko veidot. Parunājāties, noskaidrojāt situāciju un visu labu, meklēsim tālāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu