Vīrieši ar materiālām problēmām.

Kādas gan attiecības var izveidot ar vīrieti, kam ir materiālas problēmas? Paši kompleksos, ne viņam kur dzīvot, ne īsti stabila darba, nenokārtotas iepriekšējās attiecības. Dažiem arī tieksme uz alkoholismu. Kāds pat no cietuma raksta. Tas jau nav vīrietis, tā ir PROBLĒMA. Varbūt būtu lietderīgi sakārtot materiālo sfēru pirms nākt iepazīties? Uz ko viņi cer? Ka es viņu vietā uzturlīdzekļus viņa bērniem maksāšu?

HOUSE  Kur ir problēma? Tev kāds spiež sarakstīties, veidot ar tādu attīstības? Nesaprotu es ne tos mūžīgos likteņa panērnus, ne šīs vīriešu nīdējas. Es pat teiktu, tādus jums arī vajag, citādi normālu, inteliģentu cilvēku, pēc laika jūs arī sāktu zāģēt. Visas jūs te tik pareizas novākušās, es pat nezinātu kā tādas klātbūtnē pareizi elpot.

pepijaa  Ir taču tādi,kas strādā gaterī,pelna 40 eiro nedēļā un meklē sev kārtīgu sievieti.ko tai sievietei ar tādu iesākt,ja viņa vēlas NORMĀLI dzīvot un neko vairāk.

MrJones  Sievietes,,.. :( nebuushu iipashi dailjruniigs un smalkjuutiigs soreiz,,.bet...man patiesi liekas, ka juus tieshi esiet pelniijushas alkoholikji vai cietumnieku! Ne taadu, kas atkopies....nee....,tik viizdeguniigaam nepienaakas...un ir jaaguust ari kaada maaciiba dziivee!! Ka nenotiek viss taa....Klikt...un gatavs!!

edding  14:55 Cik tas būtu fantastiski jauki, ka tikai tāds ar tādu satiktos. Dzīvē tā nav. Bagātie vīrieši meklē jaunas un smukas, nabagie daži pat gatavi ņemt vecāku, jo nav kur dzīvot, nav ko ēst.
Es jau te reizes 50 esmu teikusi, tiki tur, kur precas viena līmeņa ir cerības uz labu rezultātu,jo tur vismaz bitovuha atkrīt kā problēma.

Viliendi  Vienkārši ar tādiem nevajag iepazīties..Pamēģini neiepazīties un varbūt iepatiksies!

Mailija  Man primārais ir abpusējas simpātijas un tad tikai tiek izvērtets viss pārējais.Jo ja cilvēkam tās ir tikai laicīgas problēmas,bet ir vēlme kaut ko darīt un sasniegt,tad jau to var darīt KOPĀ un viss būs!Tāpec es uz to neieciklējos!

LiigaI  Te jāskatās kas un cik daudz skaitās materiālas problēmas. Mēneša beigās kaut kādas nelielas problēmas nedaudz kaut kam pietrūkst,kaut kādām izklaidēm...hmz...

shining  Nereti vīrieša vienīgā materiālā "problēma" ir paša sievietes negausība

dzintars45v  Tak tu cilvēku izvērtē no sākuma,maz kurš kādās problēmās var iekrist,es arī tikko maksātnespēju pabeidzu,bijusī uz Vāciju aizlaidās un arī kamēr no tās bedres neizlīdu,bija kā bija ar naudiņām,tagad viss ir ok,kaut gan autiņš tāpat bija,bija arī jumts virs galvas un darbs protams,nav būtiski,kā cilvēks nepatikšanās iekuļās,būtiskāk,ir kā viņš no viņām ārā kārpās,vai ir tas mugurkauls,kas neļaus nodzerties,vai vēl kādus sūdus sataisīt.Ja protams viņš dzer,pats neko negrib,plus sūdus taisa,tad priekš kam ar tādu mocīties,jo ja cilvēks pats negribēs,tad arī no tās bedres neizlīdīs,neesi tak māte Terēze,vai kāda labdarības iestāde.

Agate24  Vīrietis ir cilvēks nevis naudas maks. No otras puses, ja viņa problēmas ir nerisināmas viņa paša vainas dēļ un tās ir hroniskas, tad jāsāk domāt...

elis  Sieviete no vīrieša var uztaisīt miljonāru ja viņš pirms tam bijis miljardieris.
Un vispār kāda var būt lūrēšana svešos makos pēc 40 , priekš kam jāuztur svešus bērnus, labāk saviem kaut ko vairāk nopirkt, lielais vairums to bagāto meklētājas tik savu celulidu var pretī dot, 3 riepas uz vēdera un resnas ciskas....+ kaudzi ar prasībām kuras dzīvē gribējusi un nav dabūjusi un tagad ar otru elpu nu tik domā būs. un meklē savas jaunības mīlas kopijas lai atsauktu senas emocijas sev....
Kamēr jūs savas resnas bulkas nepacelsiet no datora un neaiziesiet vismaz uz sporta zāli nekas jums te nebūs, tā ka nav ko vaidēt.
Sievietēm kas par sevi rūpējas nez kāpēc tādi jautājumi nav aktuāli, kā šis

makinlijs72  te jau ar materiālām problēmām skaitās visi,kas strādā par vidējo un nevar daudzmaz uzturēt "veiksmīgu" sievieti ,bet tu te par bomžiem un bezpajumtniekiem ņemies.

Agate24  Ir arī vīrieši ar zemu pašvērtējumu, kuri nevar sievieti pārliecināt, ka viņa kļūdās. Un tad cieš attiecības.

slieksnis  nu bet ja cilvēkam dzīvē nav paveicies, nevajag uzreiz viņu nopelt, var pa bikītim sākt palīdzēt, ne jau visu uzreiz, bet pa druskai, un pavērot, kā cilvēks mainīsies. Ja viņam ir kaut kripatiņa cieņas, tad šamais tevi pēc tā, ka no bedres izvilki, visu mūžu uz rokām nēsās.

Pipele  Tādas pašas attiecība kā ar jebkuru citu vīrieti. Vienīgi no viņa varēs mazāk noslaukt.

Postremo  galvenais lai ir veseliiba, baigais super sex, nedzer, nelieto narkotikas. Paareejo uzpuceesi.
Viiriessi, nu labi, ja juut, ka nevienai nav iisti vajadziigs, reizeem....vienkaarssi mums poKuj, kadi veel uzvlaki, un sslipstes. Bet tas nenoziimee, ka esam galiigi garaam.
Un , jaa, princeses/dieva daavanas juus passsas neesat. Pat tuvu neee.

Edgars37  Ka uz ko cer😃??? Cer, ka iedosi pajumti, paest, ja paveiksies, iekartosies pie tevis nopietnam😃 attiecibam😃!!! Varesi regulari est gatavot, sierinus mazgat utt😃...vai ta tiesam tas nav saprotams😃???

Hiranja  Ha! lielākajai daļai Latvijas ir materiālās problēmas!
Ja priež pēc šī kritērija, tad vispār visiem jādzīvo pa vienam. Ne jau velti šejienieši brauc strādāt vienkāršos darbus uz ārzemēm.

Sassy14  Bet sieviete - staigājoša problēma??!! Švaka izglītība, sūdīgi dzīves apstākļi, daudz (slikti audzinātu) bērnu, pati dzērāja, pīpētāja, varbūt arī cietumā sēdējusi bišķi, bet par sevi varen augstās domās, gauži bezgaumīgi saģērbusies un sakrāsojusies... bet tieši tādas visbiežāk domā, ka ir sava ciema vai pilsētas seksa simboli. :P

Who  Kāpēc šo jautājumu uzdod plašai auditorijai? Tevi interesē tie vīriešie vai ir cits iemesls šim jautājumam?
Cilvēku ir daudz un dažādi, katram sava dzīve savs liktenis. Cik te paskatos tēmas - visi grib risināt visu citu "problēmas" un neviens nepaskatās uz sevi.
kā tur bija ar tām skabargām un baļķiem?

Hustler_  Ja vīrietis ir bez materiālām problēmām,tad tikai pateicoties tam,ka nav sapinies ar kādu sievieti. Viss ir baigi vienkārši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu