Kādi ir tie vīriesi kas ilgus gadus sēž portālā un neko atrast nevar?

Vīrietim tak ir vieglāk iepazīties kā sievietei.Sievietes pacietīgi gaida ka kāds viņām atrakstīs un tad izvēlas kādu no rakstītājiem.Vīrietis pats izvēlas kādām sievietēm rakstīt no visa portāla.Tad ja nevar ilgus gadus neko atrast ne portālā,ne dzīvē.Kas tādam vīrietim var būt par vainu?Pats nezina ko grib un neviena nav gana laba?Neviena pašu negrib jo ir nejēdzīgs eksemplārs?Vai pavisam bēdīgi ka nejēdzīgs eksemplārs pats nezina ko grib?

dzozefinaups  Nekad visi nebuus meeraami ar vienu meerauklu! Viiriessiem,domaaju-taapat kaa sievieteem veidojas dziives pieredze,Milziigai dallai ir bijussas attieciibas,peec kuraam ir guuta vilssanaas.... Arii sievietes meedz lidinaaties no viena pie otra,ne tikai viiriessi,tad nu uzticeties-atkal un atkal-ir pagruuti. Bet,starp staigulliem-kam hobijs taads-stabila sieviete neizveeleesies,ja taads nav bijis vajadziiga divaam-trijaam.....-tad arii man taadu nevajag........ Un veel,esmu noveerojusi-jo ilgaak cilveeks dziivo viens-jo mazaakas izredzes,ka kaadu atradis kopdziivei. Ja sievietes turpina par sevi ruupeeties,buudamas vienas-viiriessi-palaizzas.....(gan dreebes,gan miteklis,gan pats personaazzs) :ozz: peec vientuliibas........

coldlands  Autore atkal kauc uz Mēnesi?

Geisha  Gribēt jau viņi grib atrast savu īsto sievieti, bet dzīvē tas nav tik vienkārši. Vienai putni galvā , citai tas putnu būris ir galīgi tukšs. Viena atskrien uz randu zobenu vicinādama, otra ar odzi azotē. Nu labi - ir īstā ko viņš gribētu un būtu gatavs ņemt, bet viņai atkal viņš nav ņemams. Atkal nekā. Un tā aplauzuši spārnus no abām pusēm kāds vairs tur ēŗglis vai cielava? Viens pārvēršas par Zoo dārza pāvu, bet otrs par žagatu. Kāds tur vairs pāris?

Vanesa15  Sēž jau tie, kas nevar neko atrast. Tie kas atrod, te vairs nav.
Nu labi, ar dažiem izņēmumiem, kas te tikai nosit savu darba laiku. Vai arī rūdītie vecpuiši, kas te meklē tikai prostitūcijas pakalpojumus vienam kniebienam. Vai precētie/aizņemtie, kas krāpj savas sievietes.

MrJones  P.S. ...aizmirsu piebilst, ka esmu jau Atradis! Dazhreiz, lai vareetu shaadaas teemaas iekomenteet, jaaiedomaajas, kaa buutu ja nebuutu,...bet par to siikaaks apraksts manaa DG,,.negribas atkal visu stiept sheit..

Jason  Saņemies reiz, autore, un uzraksti taču pati savam iekārotajam vīrietim, nekā nosodāma tur nav.
Starp citu, varu ieteikt vienu foršu džeku - par Bumpastiku sauc. Šis Tev neatteiks ;)

Harigens  Šitas ir internets.
šī nav dzīve reālā, kurā eksistē tikai tu un viņš.
Te ir tā, ka klūp virsū daudz un dažādi vienai.
Un ja tā viena tomēr izvēlas no tiem daudzajiem ;D piedāvājumiem tikai vienu, protams,ka citi neko neatrod.
Un ja viņš rakstīs visām varbūt kāda atbild, bet līdz brīdim, jo pēc 30 min uzraksta viņai kāds, kurš viņai interesē vairāk nekā tu un līdz ar to beidz to itkā iesākušos draudzību.

Takā nav jau vainīgs viens,kuram neveicās, bet viss kopumā..
Tas nozīmē tikai to,ka viņam te nav ko meklēt, viņam jāmeklē citur.
nekad neatradīs to ko grib tur, kur tev tas nav paredzēts atrast.
kāpēc tu meklē internetā?
Varbūt meklēt uz ielas, veikalā..
Kā ej veikalā uzskrien virsū kādai, nogrūd viņu zemē, padod roku viņai un saki - ejam kaut ko siltu iedzert....
tā arī tas aiziet, tas gadījums pārvērsās jaukā draudzībā...

Gribi tici, gribi netici.
Nav jāmeklē tur,kur tevi tas negaida un kur tev nav paredzēts meklēt, jo meklējamais atrodas kur pavisam citur, nevis internetā.

jurks  uzticiigs oho saimei!

Sallija2  Nav viņiem vieglāk iepazīties, tas ir mīts! Pamēģini pati kādiem 20 vīriešiem uzrakstīt un tad pavēro sajūtas. Daži noteikti atšūs, daži piekritīs, bet kad ieraudzīsi viņus realitātē vēlēsies kaut viņi būtu tevi atšuvuši. Grūti tas ir. Viegli šeit ir tikai pieprasītiem babņikiem un viņi šeit ir tāpēc, ka patīk iegūt pēc iespējas vairāk sieviešu. Viņiem ir viss - labs izskats, manieres, labs darbs, dzīvesvieta utt. Un kad sievieti tāds ir aplidojis, tad viņa sajūtas novērtēta un laimīga un sāk gribēt paturēt tādu sev, bet tādi ir kā bibliotēkas grāmatas, kas jānodod atpakaļ un ir sieviešu kopienas kopējais neprivatizējamais īpašums. :( Un sieviete, kas izgājusi tādu interneta iepazīšanās iniciāciju vairs neuzticas nevienam, sak, visi te babņiki, tik kolekcionē. Nu tad vīrietis parastais gadiem nesekmīgi klauvē pie visādām durvīm. Jāatzīst, ka izmisums arī sievietes biedē, gluži tāpat kā sieviešu izmisums biedē vīriešus. Un tā tie gadi aiziet.

verso  Vienkārši pīpauzēs izklaidējas un nav gadījusies neviena, kas acīs un sirdī iekristu. Ne jau visiem pašmērķis ir šeit ko atrast, bet, kā saka - nekad nesaki nekad!

vellata  1.Tie, kas te sēž gadiem grib visas, bet nevar dabūt nevienu;
2. Ir, kas te sēž un ne tikai sēž gadiem, jo te var dabūt katru dienu citu. Jo te esot pilns sieviešu, kam ir gandrīz vienalga, ka tik krāns (to man teica viens paziņa, kas pasen atpakaļ te klejoja);
3. , 4. , 5....ir tik daudz variantu.Arī tādu, ka ne visi te meklējas, vnk nosit darba laiku.
Bet ja jau tu pati te gadiem klejo, varbūt vaina ir tevī?

Cesinieks  Ja ir aitas ir cirpeji,un ta visu laiku dzive notiekas pa apli,,un te tapatas nekas nemainas tik sež neta un raksta uzdod jautajumus ,veido nevajadzigas temas.vajaga iziet novirtualas pasaules ārā ,jo patiesiba ir tur ārā

Vaukskis  Nav jau te arī vairs nekādas izcili smukās un jaunās, pat ne tik daudz, cik pirms gadiem desmit un vairāk, kuras tik dikti gribētos; liela daļa aizslēpusies aiz visādiem zīmējumiem un citādām muļķībām ! Ko tad te var daudz gribēties, ja ne vien pačatoties, izpaust savas domas un turpināt būt piereģistrētam ?! Ja ir, tad uz tādu ir daudz interesentu un tur bez grūstīšanās ar elkoņiem nekādi, pieklājīgiem jampampiņiem nekas pāri nepaliek, taču viņi arī grib kaut kādu labāku, nevis kuru katru.. .

RSQuattro  Drīzāk vaina ir sievietēs, jo visas gaida kaut kādus rakstniekus, nevienai normāli vīrieši nav vajadzīgi, vajag tādus, kuri pirmajā vēstulē var skaisti pa ausīm nobraukt.

verso  RSQuattro - nevis pa ausīm nobraukt, bet saprast, vai spējīgs pilnos un atvasinātos teikumos izteikt savas domas. Ja cilvēks neprot rakstīt, diez vai arī dzīvē varētu izvērsties interesanta saruna. Laiks mūsdienās dārgs, lai izšķiestu nekam nevajadzīgos randiņos ar garlaicīgiem tipiem. Sarakstē var gana daudz saprast - ir humors, vai nav. Nav visām tik spiedīgi, lai tiktos ar kuru katru, kurš uzraksta un aicina satikties.

RSQuattro  verso - es runāju par pirmo vēstuli. Nu nav pirmajā vēstulē jābūt kaut kam super duper. Normāli būtu jāpietiek arī ar "Čau". Un tādas, kuras pat neapskatās anketu, ja ir uzrakstīts tikai čau, tas vispār ir stulbuma kalngals. Viss sākas ar sveicienu, vīrietis uzrakstot čau parāda, ka viņš ir ieinteresēts sievietē, sieviete apskata anketu, vīrietis anketā simpatizē un atbild ar to pašu čau, tā tad ir abpusējas simpātijas un var jau veidot kaut kādu saraksti un skatīties, kā būs. Nu nav pirmajā vēstulē jābūt romānam sarakstītam, bet laikam ar loģiku sievietes nedraudzējas. Gaida pirmo superīgo vēstuli un tā turpina gadiem.
Es agrāk rakstīju katrā vēstulē kaut ko citu, īpašu - atbildi bieži tā pat nesaņēmu - nu tad kāda jēga? Uzrakstot vienkārši Čau ir daudz lielāka iespēja, ka atbildēs sakarīgāka sieviete, kura saprot, ka pirmajā vēstulē pliks čau nenozīmē, ka vīrietis ir garlaicīgs utt.

verso  RSQuattro - Es nebiju domājusi tikai pirmo vēstuli, jo gadās, ka arī smaidiņam atbildi, tas gan ir retāk, jo tad tiešām otra anketā ir jābūt kam īpašam nevis bez bildes un bez kā interesanta, lai atbildētu ;)

jadore  Nevis nevar, bet negrib :). Ja it kā meklē tas vēl nenozīmē, ka grib atrast. Iemesli visdažādākie.

pomerance  te ir daudz sapņotāju, iedomu miljonāru ar neadekvātu sevis redzējumu, brīžam liekas, ka viņiem nav īsti visi mājās, tādi pāris randiņus fasādi var noturēt, bet pēc tam- čušs, skaidrs, ka normālas sievietes notinas ātri vien vai vispār neiesaistās, bet sapņotāji sapņo tālāk un tā gadiem

eksim_braalis  Nu ko tu te ņemies un katru dienu raksti tēmas, cik slikti te vīrieši. No tavas "skološanas" un morāles lasīšanas vīrieši te labāki nepaliks. Te neviens nav vainīgs, ka tev niez un, ka te neatbilst piedāvājus tavām prasībām. Meklē kur citur. Ar savu vīru netiec galā, tagad arī OHO vīriešus regulēs. Njā...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu