Kādi ir tie vīriesi kas ilgus gadus sēž portālā un neko atrast nevar?

Vīrietim tak ir vieglāk iepazīties kā sievietei.Sievietes pacietīgi gaida ka kāds viņām atrakstīs un tad izvēlas kādu no rakstītājiem.Vīrietis pats izvēlas kādām sievietēm rakstīt no visa portāla.Tad ja nevar ilgus gadus neko atrast ne portālā,ne dzīvē.Kas tādam vīrietim var būt par vainu?Pats nezina ko grib un neviena nav gana laba?Neviena pašu negrib jo ir nejēdzīgs eksemplārs?Vai pavisam bēdīgi ka nejēdzīgs eksemplārs pats nezina ko grib?

bumpastiks  Es te esmu samērā svaigs un unikāls eksemplārs un pats neko šobrīd nemeklēju.Jasons lai nerunā manā vietā,jo autorei es tomēr atteiktu,jo ir precēta,kaprīza un liekas ar par jaunu man.Man vajag maigu un lēnprātīgu sievieti.Gribas dzīvot mierīgi,ne sēdēt uz vulkāna.

Nerons  Cien. autore, un kāpēc Tu neko nevari atrast jau ilgākā laika posmā?
....kad zināsi atbildi uz šo jautājumu, tad nevajadzēs vairs taujāt par citiem!

DabasJanis  Absolūti dzīves lūzeri. Ko tad, nezināji!?

Pipele  Tēmas autorei kaut kāds dīvains gājiens. Ja kāds kaut ko nevar atrast, tad pirmā doma, kas man ienāk prātā, ir tāda, ka tajā vietā, kurš viņš meklē, nav nekā piemērota. Autorei nez kāpēc pretēja versija.

Verso, vai no tava komentāra es pareizi sapratu, ka Tu domā, ka visas oho sievietes māk rakstīt un izteikt domas?

pomerance - izklausās, ka Tu pati arī esi sapņotāja un iedomu skaistule un iekārojama sieviete.

Sallija2 - vai esi aprunājusies ar šejienes večiem, kādas briesmones ir atnākušas uz randiņiem?

verso  Pipele ( kaut kā nepieklājīgi, bet pats sevi tā dēvē ), To pašu, ko rakstīju par vīriešiem, droši vari attiecināt uz sievietēm. Man ar viņām diži liela pieredze nav, bet tās kuras ir rakstījušas, noteikti prot viedokli izteikt. Neviena, nekad nav atsūtījusi pliku smaidiņu vai vienkārši čau. Mana atbilde nebija par kāda dzimuma diskriminēšanu, bet uz konkrētu komentētāja viedokli attiecināms mans viedoklis. Nevajag izraut no konteksta!

Torpedo  tā jau ir - jo vairāk es iepazīstu sievietes, jo vairāk es mīlu suņus

Luusila  A kas teica, ka jamie nevar atrast? Nu teiksim, vienam fiksajam pusdienlaikā,- kādas problēmas? Kamēr dīķī zivis ir, tikmēr zvejo. :)
Vēl mani džonītis izsmīdināja...šamā draudzenīte uzstājas ar citu niku, un šis viņu nokakā no galvas līdz kājām, nu supermens! Neatpazīst mīļotās rokrakstu, un laiž no šindermucas ar pilnu klapi! :D

minnijai  Cik zinu, jau vīriešiem viss ir savādāk. Ja sieviete ir savos 30 (-ar kaut ko) gados, entos gadus viena, bez bērniem un neprecējusies, tad bez maz vai kārties no kauna jāiet. A vīrietis sevi var ar godu par vecpuisi dēvēt, visi sugas brāļi teiks, ka gudrs čalis utt...
Te jau arī, es esmu piereģistrējusies aiz "ja nu sanāk ko foršu atrast" nevis aiz izmisuma. Esmu paspējusi izdarīt dzīvē, kas jāizdara kopā ar vīrieti. Tālāk varu dzīvot arī viena, nemaz nebēdājot. Vai priecāties, ja rokās iekrīt kāda piemīlīga un vīrišķīga veiksme.
Nezinu daudzus brīvus džekus, bet es zinu, ka normāls brīvs vīrietis vēlēsies sakārtot savu dzīvi, vidi, apstākļus ap sevi, un tik tad mesties nākošajā attiecību izaicinājumā. Tas var prasīt daudz laika.
Nekur nav teikts, ka brīvie cilvēki gadiem sēž iepazīšanās portālā un katru dienu pa vairākām reizēm dodas uz aklajiem randiņiem. Domāju, ka abiem dzimumiem sagādā zināmas grūtības atrast līdzvērtīgu sarunu biedru, kurš dzīvo vairāk vai mazāk, bet sasniedzamā tuvumā, kurš arī vizuāli atbilst tam, ko Tu vēlies redzēt sev blakus. Līdz ar to... Ja iepazīšnās procesam nepiet kā sportam, tad var paiet mēneši vai gadi, kamēr atrodi to, ko vēlies.
Ātri tikai mušas ķer. Dzīve un harmoniskas attiecības nav sacensību rezultāts. Vairāk, ir jācenšas sevi un savu vidi savākt maksimāli labi, kamēr meklē to savu cilvēku. Un tad točna kaut kad jau atradīs viņš vai viņa Tevi...

sintijaj  Sveika! Vi´ni tak nemaz negrib iepaz´ities, tikai kav´e sev laiku. Izklaidejas, ta Es domaju.:)

dzintars45v  Neprot pareizās sievietes izvēlēties,vot i dzīve dzenā pa riņķi,kamēr skola nebūs izieta,te var arī ienākt PA pasēdēt,palasīt ko tauta runā,pašam kaut ko pateikt,kad garāks vakars,domāju,ka īstās sievietes,bērnus audzina,ir pietiekoši ar citām lietām noslogotas,lai pa internetu meklētos un tām kas ir te,pārsvarā ir citas intereses,pat ja anketas palasa,pēc izskata jābūt,kā Švarcnēgeram,algai ne mazākai,kā 1500 eur,plus vēl tur visādi brīnumi un ja tu esi principā vidusslānis,tad tev uz tādām nav pat ko skatīties,nesaku,ka te nav sakarīgu sieviešu,bet maz,palielam dzīvē jāmeklē,ja tu piemēram ar riteņbraukšanu ņemies,tad piedalies visādos braucienos un tur arī atradīsi cilvēkus,kas atbilst tavam interešu lokam,tā ka sēdēšana šeit ir pa lielam,vienkārši laika kavēklis,protams ka brīnumi notiek un vajag tiem ticēt,bet diemžēl ļoti reti.

sintijaj  Zelta vardi, piekritu Dzintars45 teiktajam.:)

Aija03  Tieši tā kavē laiku, pēta bildes un gaida...pasīvie, bet gadi iet un neko vairs nevajag, runājot par spējām, kas aktīvāks un spējīgāks te 2, 3 un vairāk gadus te nesēž.

dzintars45v  Ja humoram,tad par kāda spējām spriest,kamēr pati neesi izmēģinājusi,nebūtu īsti korekti runāt un ja formulē savādāk,tad nevis sēž,bet laiku pa laikam ienāk papļāpāt,jo pārējais laiks aiziet visādām aktivitātēm,kā arī tām pašām sievietēm,jo nav viegli savu cilvēciņu atrast,jo ja skaista meitene,tad tam līdzi nāk raksturs aijaijai,nesamērojamas prasīsības un vēl čupa problēmu,ja ir zelta raksturs,tad ar to skaistumu ir,kā ir un atrast vidējo tehnisko,nav nemaz tik viegli,visas sakarīgās jau ir pie vietas,tās kuras dzīvē neko tolkam atrast nevar,pārsvarā sakarā ar to,ka meklē kaut kādu iedomu tēlu,jeb princi,kurš reālajā pasaulē nav sastopama,nevis vienkārši reālu,sakarīgu veci,tās arī ir vairums šejieniešu,ir protams sakarīgas sievietes,bet salīdzinoši maz,arī attālumam tomēr ir nozīme,jo lai cik sakarīgs nebūtu cilvēks,bedzīsies taču uz Alūksni,vai Venstpili,tā kaut kā,sorry,begribēju apvainot nevienu daiļā dzimuma pārstāvi,bet vienkārši izteicu savas domas.

dzintars45v  Rakstu no telefona,tāpēc sorry,par pareizrakstības kļūdām!

Aija03  Mazliet aizskāru gan...pie datora jau nestāv, bet sēž...

dzintars45v  Ir tak notbuks,planšetdators,viedtālrunis,tāpēc vairs nav nepieciešamības,kaut kur sēdēt,vari kaut pie upes sauļoties...D;D;D;

coldlands  17:10...ne spējīgam ne aktīvam, bet drīzāk aklam jābūt.

Aija03  Nu nešauj pār strīpu...Tev jau savs kontingents.

gunda10  Ir izveidota psiholoģija supermodeļu gaidīšanā ar latvisku spītu un pamatīgumu atliek apskaust.

coldlands  Kad cilvēki sapratis, ka internets ir kļuvis par cilvēka dzīves sastāvdaļu.
Nevienam nav pienākums, piereģistrējoties kāda saita, iepazīties kaut kāda noteikta laika, lai netiktu uzskatīts par ne enerģisku, ne impotentu, ne lohu........

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu