Kāpēc pat zolīdiem kungiem smird kājas?

Iepazinos darbā ar zolīdu kungu.Bijām uz teātri,restorānu un tad jau izdomāju kungu ataicināt pie sevis ciemos.Atnāca ar puķēm un torti glīti un gaumīgi saģērbies,bet kad novilka kurpes sajutu smirdoņu.Tas visu sabojāja jo visu vakaru bija jāosta netīru zeķu smaka.Kāpēc kungi nekopj savas kājas?Ne vienreiz vien esmu to sajutusi?:(

miers2  ir tāda fīča cilvēkiem šad un tad - neko tur daudz nepadarīsi - apmēram tāda pati kā slimība ar krākšanu miegā - krāc un viss - neko tur nepadarīsi :( tāpat arī smirdētāji - viņi paši to nesajūt kā problēmu..Tas pats var izpausties arī savādāk - līdzīgas rumpja sīkās nolaidības: spalvas(sari) no nāsīm lien laukā, nagi negriezti un ar pretīgiem melnumiem, uzacis brīvdabā saaugušas kā meža lopam, mati nemazgāti un sataukoti..utt...tas pats pa druskai ķer arī sievietes - kaut vai sudraba - ja atceramies, kāda izpūrusi salmu čupa bija viņai uz galvas, lai gan pati skaitījās tak solīda un atbildīgā amatā..Bet var piekrist - nekopts cilvēks ir ar putniem galvā - gaidi tik, kad izlidos

joens  Hmm, bet kāpēc kungs tikai kurpes vilka nost, zeķes nē? Sesks zeķēs? Citādāk grūti iedomāties, kāpēc aizejot viesos, būtu jāvelk nost apavus (gumijas zābaki nākot no tīruma būtu izņēmums, bet pēc tādiem zābakiem kājas smird vēl trakāk).

diaana771957  Sliktāk ir , ja kaunuma apmatojums ož pēc veca , sastāvējuša urīna!

bratka  Tāpēc ka kājas aug no pakaļas.

sintijaj  Acīmredzot tā ir Viņa problēma ar kuru netiek galā, varbūt Viņš ir slims?

dogville  OMG,kur juus taadus atrokat?!
Vakarinjas veejaa,fui!

kuks10  ha,ha sasmējos man bija līdzīgs stāsts..aizgāju uz randiņu pie sievietes ar torti +šampi..sākām ēst un runāt šo un to,bet te pēkšņi tāda pretīga, sīva smaka..es šai prasu vai nav gāzes noplūdē..tad nē´,šai kaķene nolika kluci savā kastē..)))saprotami ,ka pēc šī randiņa vairs tur negāju un biju pat laimīgs..)))pašlaik pašam ir kaķene,kas arī dažreiz palaiž sīvos,bet ne tādus kā tai sievietei kaķene..dzīve mīl izmest jokus ar mums..

Tinte  Kā jau daži rakstīja, tā "smarža" ir no sēnītes, ne zeķēm.
Pat nezinu ko ieteikt lietas labā.

AivarsN  Visticamāk pie vainas sēnīte. Ne katrs zina kā to ārstēt un daži tādiem niekiem nepievērš uzmanību. Mūsdienu medicīnai nav ticības,jo viņiem vajag pastāvīgos klientus,nevis izārstētus cilvēkus. Ļoti labs līdzeklis pret kāju smirdēšanu ir kumelīšu novārījums.

Kristine_78  Pēc etiķetes , ja kungs zolīdi sağērbies, tad piedāvāt novilkt apavus ir nepieklājīgi

spradzite1984  Ir vai nav seeniite-kaajas ne aadas apavos iesviist pat peec stundas un puut virsuu vai smeeree ko gribi-sevisskji zaabakos; Man ir gadiijies aizbraucot pat ciemos paluugt vai driikstu izmantot vannasistabu-kaajas var noskalot un zekjes var paarvilkt;-tur nav par ko kautreeties-visi esam cilveeki; Galvenais passam laikus saost ka nelabi ozz-viss atkariigs no taa kas ieaudzinaats-vai nu esi hronisks ruksis-vai tiiriigs un sakopies; Un ticiet man-tevi vairaak cieniis ja paluugsi mazu dvieliiti un nozudiisi uz 2 min vannasistabaa-nekaa tad ja seedeesi iesviidussjos "kaaruminjos";

dogville  Es veel padomaaju,ka diivains paradums cieminjam likt novilkt kurpes!Ja eju ciemos,tad paardomaaju,lai kleita ar kurpeem ietu kopaa un pazemojoshi,ja man pie paardomaata teerpa namamaate. filcha chiibaas liek kaapt iekshaa...tas taads postpadomju domaashanas veids,neesmu maniijusi,ka citaas valstiis ar viesiem taa izriikojas.

edding  18:49 (To es saku no vērojumiem, nevis pers.pieredzes)
Tas jau ir interesanti! Tev kāds pateica, ka tam esot viens teicis, ka tas tur smirdot pēc mīzaliem, jo viņam ir prostatas problēmas.
Mēs Tev ticam. Viss OHO tic, ka Tu tur nebiji un neostīji, jo Tev brūtgāni ir jauni un smaržīgi.

edding  Nagu sēnīte nesmird. Tas viens. Bet ir cilvēki, kuriem smird kājas. Tur neko nevar darīt. Viņiem tās bieži jāmazgā un bieži jāmaina zeķes. Un 69. poza ļoti nevēlama.

Ievinjata  Daudzām sievietēm, ieskaitot mani arī slikti ož kājas. Tā ir apavu vaina. Ja ir iespēja pamainīt, tad apaviem jādod laiks atpūsties.

bumpastiks  edding,nu noteikti ka glaunajai dāmai ir bijusi slikta pieredze.:( Visi vecāki kavalieri ir patrāpijušies ar smaķeli un tāpēc tagad meklē jaunākus lai slikti neostu.Pat žēl dāmas kā viņai nācies ciest no tādiem seskiem.Bet pateikt to atklāti tak bija kauns,tāpēc jau piebilda ka tā nav viņas pieredze.

fargo  un vinji ir vieni. un bus. tur nav lidzjutibas, elementaras otra cilveka censanas saprast, tad, tad iziet ka damam vai kungiem no situacijas. par kludam vai vajibam ir izsmiekls, lai ne vienmer.
kapec nepiedot, neiztureties ka tu daritu citreiz? ja cilveks iet uz tiem randiem 60 gadu vecuma, es velos ar cienu, bet tomer nopietni paintereseties, jus vispar saprotat, kas isti notiek.
luk, kas notiek. pedeja iespeja notiek. vnk imaginari. atnak onkulits, pieklajigs, yuzvedas ka kungxps sajos gados un kas jus krata reali ir smaka no zekem? nzv zel to cilveku, kas ir gatavojies? izpratnes par variantiem? tas ir anormali no sakuma un klust nepatikami to iztelojoties.

edding  OMG,kur juus taadus atrokat?!/Dogvilla/
Viņas vismaz kādus atrod, bet Tu tikai par citiem šausminies, un neatrodi it ne kādus.

Ievinjata  Piekrītu fargo un edding. Smirdīgas zeķes ir vismazākais ļaunums. Ja viss cits ir bijis jauki, tad tas ir sīkums! Ideālu cilvēku nav.

coldlands  Neesmu doktors, bet kaut kur, kaut kad, vai nu dzirdēju, vai lasīju, ka šāda problēma ir cilvēkiem ar slimu sirdi.
Apavus jāmaina katru sezonu, zeķes katru dienu, un būs viss cikinieka.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu