Kāpēc pat zolīdiem kungiem smird kājas?

Iepazinos darbā ar zolīdu kungu.Bijām uz teātri,restorānu un tad jau izdomāju kungu ataicināt pie sevis ciemos.Atnāca ar puķēm un torti glīti un gaumīgi saģērbies,bet kad novilka kurpes sajutu smirdoņu.Tas visu sabojāja jo visu vakaru bija jāosta netīru zeķu smaka.Kāpēc kungi nekopj savas kājas?Ne vienreiz vien esmu to sajutusi?:(

animato  Kāds sakars zolīdumam ar kāju smirdoņu. Dažiem smird, pat maziem bērniem, dažiem pat veciem nesmird. Tāpat kā paduses, mute un vēl viskautkas.

Drole  Savu smaku nejuut. Teeminjas autorei jaareekjinaas ar varbuutiibu, ka kungs, kam vinja lika novilkt apavus, arii vareetu buut saodis kaut ko negaidiitu maajasmaates torsaa un gribees te apmainiities ar savu pieredzi...

adamsone  Ja viņš atnāca uzvalkā un tu liki novilkt kurpes, tad tā tev arī vajag. Tiem, kuriem savas grīdas tīrība ir svarīgāka par visu, jādzīvo vieniem.

pardon_my_french  Vecis no rīta uzvilks tīras zeķes, bet diskusijas uzsācēja tā arī paliks prasta ķotka līdz mūža galam. (C) Vinstons Čērčils :P

Gunitaa  >21:18; 21:31
Nu es saprotu, ka jums te dažiem "cēlajiem" aprunātājiem baigi gribētos, lai es tiktos ar veciem un smirdīgiem onkuļiem, bet nevarēšu iepriecināt. :))) Jo kas nav, tas nav~
Ieliciet labāk beidzot bildes un pārejat no vārdiem pie darbiem, nevis tikai aprunājat citus, turklāt bezgaumīgi.

Gunitaa  Piebilde. Un cik gan cilvēkiem ir jābūt aprobežotiem, lai nesaprastu, ka nav jāiet uz randiņiem, lai sajustu, ka ir sabiedrībā cilvēki, kas dmž izplata nelāgas smakas. Gan veikalos, gan sab.trans. un citur. Gan bomži, gan dzērāji, bet ne tikai.

av2  pameeggini nesmirdeet, nu piemeram, manaa Nnujorkas 45 graadu karstumaa,90% mitrumaa no blakus esossaa okenaa , kad aizejot pusbloku viss esi nosviidis, kaa suns. Un, ja kas, cieniijamaas daamas, juus sviistat veel trakaak, un ssskkobaat degunus. Taa tas ir iisteniibaa .
A taa, te jau mineeja, nekvalitatiivi apavi (neelpojossi vasaraa), sinteetiskas zekkes, bijusi gara diena darbaa , nav ticis dussaaa utt. Siikumi it kaa, bet taapeec, nu ja es eju uz randinnu,jaapaspeej ir taja dusssaa oblegaati , tad tas randinnss arii finaalaa ir super forssaa hotelii, kur ir milzu vannaa, dusssaa....sveccu gaismaa.....Vispaar nespeeju iedomaaties sex , ja nav apstaaklli piemeeroti, lai gan....ir, protams, bijis fiksais sex autinnaa, jo sen....lloti sen nebijaam tikussies, un tajaa briidii abiem viss paareejais ir vienalga. Kaadas veel deguna sskkobiissanas. Tas lai paliek galvaa slimajiem !
Ko es te saku, smirdam mees VISSI.Daamas pat dazzas, neizteiksssos.... Passas jau neko nejuutat.....:( Domaajat, ka tie teicienio tautaa, par saskaabussaam ziviim , vai ko tur , no zila gaisa rodaas???
Taa tas ir iistenibaa.

draboss  Iemeslu Tev oho nepateiks, neviens šī kunga kājas te nav ne ostījis, ne kā savādāk padziļināti pētījis. Var tikai minēt. Bet jācer, ka tu savu apmierinājumu, uzcepot šo bezjēdzīgo tēmu, esi guvusi. Vismaz kāds taustāms rezultāts, no jūsu randiņa.

vilx  Tas "izdomāju uzaicināt pie sevis" bieži mēdz iedzīt stūrī - atteikties nedrīkst, gaidīt likt nedrīkst. Domāju, ka tas sievietei varētu būt svarīgs lēmums, respektējams un, teikšu - normāls. Bet kā likums, nelaikā, teiksim, pēc stundas pie Viņas otrā Rīgas galā. Puķes, torte, duša, matu žāvēšana, jāsameklē zeķes tīras un bez caurumiem, kurpēm jābūt "darba kārtībā", kreklam izgludinātam, utt. Bet esmu DEPO 2km attālumā no mājām un krāmēju mašīnā cementa maisus, nosvīdis kā cūka, mājās izgludināta krekla nav jo kreklus parasti gludinu no rīta pirms iešanas uz darbu, glaunās kurpes slapjas uz radiatora bet ikdienas visu dienu bijušas kājās. Ko darīt? Ja atteikšos, otra uzaicinājuma var nebūt, bet kavēt stundu-pusotru nav smuki. Godīgi izstāstīt situāciju ir stulbākais kas var būt, jo - kolēģe vēl varbūt saprastu, bet nesen iepazīta sieviete 100% uzreiz padomās "aga, atkal precētais trāpījies, atmazkas mētā, no sievas netiek nost".

Tak uzaicini vēlreiz to džeku, varbūt ka bijsi situācijas vergs, un viss.

bella_  pirms 20 gadiem nopirku uz tirgus apavus, pēc nedēļas valkāšanas manas kājas oda pēc sapuvušām olām un es strādāju tad par medmāsu un apavus pirku darbam... domāju daudz atkarīgs no apaviem, un tagad pērku tikai kvalitatīvus ādas apavus un viss ir labi

Geisha  Mīļā, kaut kur smirdi arī Tu - vai tā ir mute, kuņģis, paduses, kājas, čuža, bet kaut kur smird noteikti. Jautājums ir tikai vai tavam degunam tā smaka tiešām ir tik neciešama? Ja neciešama tad liec cepuri galvā un aidā!

magnija  vairāk vai mazāk tā tiešām ir, ka mums visiem cilvēkiem ož kājas , kā arī citas ķermeņa daļas, kā nekā esam baktēriju, sēnīšu un citu parazītu inkubātori(neatkarīgi no dzimuma). kājām varu ieteikt vienu samērā vienkāršu metodi, kas palīdz samazināt sēnīšu kolonijas un to augšanas ātrumu. ja ir laiks pirms randiņa (vai vienkārši vakaros) ielejiet bļodā ūdeni, pievienojiet ābolu etiķi un paturiet kājas apmēram 15 min. skābā vidē sēnītes iet bojā(visu veidu kāju sēnītes).

Who  Šī tēma ai nopietna? :D

Rondijs  Pamanīju kāds piemin 69.pozu, atcerējos joku. "Pēdējā reize, kad kāds guva baudu no 69. pozas bija 1969. gadā" :D

edding  00:56
Nez kāpēc tik mežonīgi jāsteidzas. Vaita nevar pateikt ka davai vēlāk, jo nepaspēšu tik ātri.
"Pērku tikai kvalitatīvus apavus" Baigie speci. Pēc kā uzreiz seciniet, ka būs kvalitatīvi.
Who,protams ka nopietna, jo iesmirdis brūtgāns var sabojāt pat it kā perspektīvas attiecības.

RSQuattro  Tie, kuri te kaut ko par sasvidušām kājām runā...
Ja cilvēks ir kopts, tīrs, bez slimībām, tad sviedri nesmird.
Es varu nedēļu nenovilkt apavus, staigāt izmirkušām kājām un nebūs vispār nekādas smakas.
Nedēļu pieminēju, jo tāds darbs, armijā mācības, kad, piemēram, nedēļu jādzīvo mežā utt.

vilks28  Vispār jau sieriņi ir jāmaina katru dienu. Un ja smird apavi var jau nopirkt apavu dezi un uz nakti apavus izpūst, ar dezi un viss.

Sassy14  Varbūt par resniem, lai pieliektos, kas nepieciešams kāju mazgāšanai? :D

Viliendi  Katram cilvēkam ir ķermeņa smarža.Arī sievietēm.Gan patīkama , gan arī ne..Ja iesvīst tā vairāk jūtama.Dažiem tā ir ļoti asa un nepatīkama.

Viliendi  Pēc šīs diskusijas skaidri noprotams kuras no šeit esošajām dāmām guļ ar veciem, smirdošiem kungiem ar sēnītēm ,prostatas problēmām un kaķu piečurātiem apaviem!:)Iesaku kungiem tās piefiksēt !

Edgars37  Kaju pedas oz no adas senites, ko, savukart, pamata izraisa problemas personigaja higiena-kaju pedu un pirksstarpu nepietiekami regulara mazgasana. Tad vel nekvalitativi apavi, neelpojosas zekes. Podologiskajos kabinetos ieteiks preparatu, kas ar so problemu atri tiks gala, ar noteikumu, ja kungs pats saks pieverst lielaku uzmanibu personigajai higienai😃. Ta ka autore, ja veiksmigi tiksi ar so izaicinajumu gala, toc var spidet personigais mulins Laulibas Osta😃😃😃!!!

Edgars37  15:44
A ko ta Gunitaa nepareizu pateica? Prostatita del veci ari nomizas, ta tas ir😃 un pasi vainigi, ka neapmekle arstu😃! Un ja tads nomizies vecis vel mekle iepazisanos un apvainojas, ka vinu pasuta D, kas ta pie ta vainigs😃?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu