Civilsievu atriebība.

Esmu nolēmis šķirt abas savas civillaulības, lai stātos laulībā ar citu sievieti.
Abas civilsievas atsaka šķiršanos un atriebības vadītas, pieprasa kopdzīves laikā sarūpētā kustamā un nekustamā īpašuma dalīšanu. Šī īpašuma dalīšanu atzīstu, nekādas pretenzijas neceļu, dalot visu kopdzīvē sarūpēto līdzīgās daļās uz abām bijušajām civilsievām.
Bet abu civilsievu atriebības vēlme ir tik augsta, ka mantkārībā pārņemtas, viņas savā starpā ir iecerējušas sadalīt arī māju, ko esmu nopircis, viņām abām nezinot, personiski sev, jau iepriekš plānotās kopdzīves uzsākšanai ar jauno sievu.
Vai bijušo civilsievu atriebības vadītā mantkārība un nekaunība ir attaisnojama, ja bijušais civilvīrs tiek atstāts bez pajumtes?

dzozefinaups  Ja sievietes palik ar ssii viiriessa beerniem,tad ir veerts runaat,vienoties,un sskkirties cilveeciigi-neccakareejot otram smadzenes.... Ja beernu nav-ir taada lieta kaa passcienna....-un nolaisties liidz ieriebeejas liimenim-ir zemiski....ja iir gaajeejs-aizies!!! Nav veerts tureet! Un manta nedara cilveeku laimiigu!!! Pacel galvu,un aizej,dziive pati visu saliek pa plauktinniem,un luugties,zemoties,atriebties-nav veerts!!!

magnija  faktiski ir tā... dzīvojot kopā nereģistrētā laulībā, škiroties var pieprasīt mantas dalīšanu, ja var pierādīt ka kopā dzīvo vairāk par 6 m... tātad caur tiesu ar lieciniekien un pierādījumiem viss var notikties un arī to māju var sadalīt :)

Edgars37  Zini, es brinos, kapec civilsievas negrib sadalit tev piederoso jahtu un helikopteru😮??? Tak atstaj vinam to maju, jaunajai, oficialajai, mierigi nopirksi jaunu😃...bez stresa👍😃!!!!

Viliendi  Varbūt apprecēt visas trīs un mantu nedalīt?!Būtu ekonomiskāk!

zappa  No women, no cry!

ne_meklejumos  Largem no nespējas tikt pie sievietes, murgi rādās. Cirvis ne civilvīrs

Ananda_A  DDD Apsēduši klejojoši suņi(kucītes laikam) nabaga vīrišķi viņa jaunajā kartona kastē. Dzīvojiet draudzīgi!

antikrize  "Civilsievu atriebība" ir "Ugunsgrēka" turpinājums! Large idejas pietrūkst un tāpēc ir diskusija.

bratka  18:09
Jaunākais ģimenes variants ar zviedru-latviešu modeli.

Vidzemnieks1969  Jaaa...lipas mercesana, pa labi un pa kreisi,vienmer noved auzas ,labak butu nokeris triperi...

Tessa  ir kartejo reizi jabriinas, ka tauta nezina, ka civillauliiba ir parasta lauliiba, tb cilveki, kuri ir precejushies, ir civillauliibaa.
autor trollis. neka jauna.

edding  "kas ir civillauliba?" sandra111
Nekas tas nav. Ir dumjas sievietes, kuras nedomā ne par savu, ne bērnu nākotni. Bezatbildība tā ir, manā uztverē.

edding  "Esmu nolēmis šķirt abas savas civillaulības, lai stātos laulī....."./autors/
"tb cilveki, kuri ir precejushies, ir civillauliibaa." /Tessa/
Tiešām? Un var šinī civillaulībā būt laulātam ar 2-ām vienlaicīgi. OOOO, nezināju gan.

ne_meklejumos  Nu Tesa pareizi raksta, civillaulība ir laulība, kas noslēgta valsts civilstāvokļa aktu reģistrācijas iestādē, bet kopdzīve bez zieģeļa-ārlaulības sakari vai nereģistrēta kopdzīve.

edding  Es meklēju te-https://www.google.lv/?gws_rd=ssl#q=civillaul%C4%ABba+termins. Arī te-https://lv.wikipedia.org/w/index.php?search=civillaul%C4%ABba&title=Special:Search&fulltext=1&sea
rchToken=7qvmdtyov59zwtsopfwfywtmx.
Nesanāk, ka reģistrēta laulība pēkšņi kļūst par civillaulību.
Līdz šim domāju, ka ir jēdziens LAULĪBA. Sieva. Bet tagad tie, kuri negrib precēt un uzņemties atbildību izdomā jēdzienus civillaulība, civilsieva, civilvīrs. Tas pat komiski skan.

av2  paardod vissu , ko vari, un paarvaacies uz otru planeetas malu. Lai taas abas, kam TU nebiji labs, iet iesaaliities. Ir tonna variantu, ka to izdariit. Arii jurudiski pareizi.
Sievies, esat uzmaniigas tomeer kritizeejot savu viirieti, varat palikt ar pigu pavisam.

leopardine  Kaut kāds lauku jāklis! Ja jau tagad apsver, ka tagadējo trešo arī vajadzētu uzmest ar ceturto.......nu slimnieks! Priecājies, ka kādai vēl prātā nav ienācis tevi sacienāt ar sēņu zupu. Jo pie tādām kaislībām arī cukuru benzīnbākā vai pārdurtu riepu un pat kaimiņvalstu stilā briljantzaļo sejā vai pat skābi sejā var sagaidīt.

Who  :D :D :D
Labs! :D

meitenepasaka  Laikam vajadzēja uz atvadām vēl apdāvināt un maksāt mūža pensiju

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu