Civilsievu atriebība.

Esmu nolēmis šķirt abas savas civillaulības, lai stātos laulībā ar citu sievieti.
Abas civilsievas atsaka šķiršanos un atriebības vadītas, pieprasa kopdzīves laikā sarūpētā kustamā un nekustamā īpašuma dalīšanu. Šī īpašuma dalīšanu atzīstu, nekādas pretenzijas neceļu, dalot visu kopdzīvē sarūpēto līdzīgās daļās uz abām bijušajām civilsievām.
Bet abu civilsievu atriebības vēlme ir tik augsta, ka mantkārībā pārņemtas, viņas savā starpā ir iecerējušas sadalīt arī māju, ko esmu nopircis, viņām abām nezinot, personiski sev, jau iepriekš plānotās kopdzīves uzsākšanai ar jauno sievu.
Vai bijušo civilsievu atriebības vadītā mantkārība un nekaunība ir attaisnojama, ja bijušais civilvīrs tiek atstāts bez pajumtes?

smmirre  Harēma-labs!
Vispār šeihi nodrošina visas sievas vienādi!

sakka  Uz visu miestu, laikam, viens vecis ko dalīt!:D:D:D

sakka  Kaut,klau,tirgo visu nost,brauc ar visām trim uz Rīgu,tur vēl kādas četras moš pieķersi klāt!:DPilsētā sievišķu vairāk kā laukos!

Emma45  ""Pasludinu jūsu civillaulību par noslēgtu un jūs par civilvīru un civilsievu! Ķonkrēti šinī gadījumā par civilsievām.!!!:)""
Madlienas Inta ja būs gudra, panāks ka jāklis viņu apprec, noslēgs laulību līgumu un beigās var gadīties ka vismaz pusmāju dabūs. Tāpēc, ja viņš/civilvīŗs/ liedzas, ātri ved pie notāra un visu nekustamo lai šķiršanās gadījumā dabū Tu, bet viņam lai paliek kustamā, kura biksēs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu