Vai tiešām ar gadiem sieviešu akcijas krītas,bet vīriešu nekrītas vai pat aug?

Satiku vecu brūtgānu ar kuru man sanāca saruna.Ta nu viņš man pavēstija ka es viņu pasūtiju un nevienam vajadzīga neesmu,kā tikai viņam,bet viņš vēl padomāšot.Prasiju ko tad viņš tik pārliecināts ka nebūšu vajadzīga.Teica Tev tak 61 gads un ar katru gadu akcijas aizvien vairāk krītas.Par sevi gan vecais bija augstās domās un teica ja gribēšot pat jaunu meiteni dabūšot.Kaut pašam 64 gadi,prostatas problēmas,minimālā alga un vēl atkarība no alkohola.Vai tiešām vīrieši tā domā ka gadiem ejot ir tomēr vajadzīgāki par sievietēm pat neskatoties uz to ka no pašiem plukatas vien ir?No kurienes tāda pārliecība?

Who  mans viedoklis - vīriešu akcijas paliek, kur bijušas, sieviešu krītas....
un vispār, nereāli mūža otrā pusē (pusmūžā) veidot jaunas atiecības. es neticu :) līdz ar to arī akciju vērtībai nav nekāda nozīme

edding  Nu beidziet. Pēc 40 nekādas akcijas neaug, tieši otrādi. Vīriešiem, maksimums līdz 50 ir mazliet šanses, ja bagāti. Tad lauku meitenes padomā, padomā un piekrīt, jo labāk pie veca krāna nekā pie govs astes.
Bet norakstīt sevi nevajag. Ir vīrieši, kuri gan 50. gan 60 gados vēl saglabājuši prāta spējas un izvēlas savu vienaudzi un atkal bauda ģimenes siltumu. Bet tādi ir retums. Lielākā daļa meklē 20 gadus jaunākas. Un paliek vientuļi mūžīgi.

Nellda  vīriešu akcijas ceļas līdz ar locekli. ja tas neceļas, tad nav jēga tādām akcijām. ak, jā. nauda tomēr nepieciešama akciju segumam

kautkad  multi, un ko šeit 18gadīgā darīs? Skaidros 40 un 50 gadus veciem kungiem, ka nē, negrib būt viņiem par mīļāko? 18gadīgie socializējas citās vietnēs.

Bazhix  64 gados minimālā alga ir milzīgs bonuss :) Pārsvarā tie pensionāri nestrādā :D

Geisha  Kas sunim asi cels?
Pēc šķiršanās centās "piebraukt" bijušā vīra māsasvīrs - Balvu vietējais alkāns. Diezgan ilgi centos ieskaidrot, ka es nebraukšu uz Balviem brāgu dzert viņa sabrukušajā būdā, ne viņš Rīgā vajadzīgs. Beigās vīrišķis dusmīgs palika un pateica, ka es ne vienam vairs neesmu vajadzīga, ja jau viņu atraidīju. Vai par to būtu jāsatraucas ko viens dzērājs saka?

coldlands  Nu man 64 gados nekādu tanti nevajadzes, kam vēl kaut kādu purpinataju blakus. Suni, un kādu kaķi, lai ir ar ko mājas parunāt, seriālu pie teljuka apspriest. Vēl kaimiņos paris tik pat vecus perdeljus, lai ir ar ko viskariti ieraut, garajos ziemas vakaros.

Torpedo  nu, bet tieši tā, coldlands. A diez kāpēc viņām vajag tos večukus, ja daudz foršāk tak ir vecuma galā ar sava dzimuma tantiņām parunāt par cimdu adīšanu, redīsu stādīšanu un baznīcā iešanu? Nesaprotu motivāciju. Nevar tak būt, ka uz vecumu vairs neviena brille skaidri nerāda un sāk patikt nevis jauni skaisti vīrieši, bet veci perdeļi?

coldlands  Torpedi, viņam tos onkas vajag, lai ir kam prātu pacakaret, jo bērni izaugusi, vairs neklausa.
Mans uzskats ir tāds, ja ar savu tantu neesi visu dzīvi nodzīvojis, tad vecumdienas nafig vēl kādu meklēt.
Ielogojies kāda saita, un runa uz nebēdu.

leopardine  Muļķības te coldlands runā! Tikpat labi arī tagad gan coldlandam, gan Torpēdim nafig to sievieti nevajag, bet tak nē nāk te un meklē kaut ko. Safantazējas par jaunu zirgasti un sapņaini elš. Vislabāk ir ar sava vecuma partneri. Kad cilvēki beidzot to sapratīs, tad arī dzīvos laimīgi. Un draudzenes nevar sniegt to mīļumu, ko partneris.

Kas attiecas uz tēmas jautājumu, tad visos vecumos ir tādi vīrieši. Daudziem no viņiem šķiet jau piedzimstot ir bijusi pārliecība, ka būt vīrietim tas ir kruta un sievietes ir vnk vīriešu labākie draugi un izpalīgi, kas viņiem kalpo. Autore taču pati apzinās, ka ir šo tipiņu jau atšuvusi, bet nez kāpēc vēl cepas par viņa tekstiem. Vajadzētu būt vienalga ko tāds saka.

Simbioze69  Cold - tieši vārds vietā - smadzenes pačakarēt! Atceros, ka mans vecais laikā no 65 līdz nāvei 80 gados, dzīvoja atsevišķi un viens pats paspietiekami tieši šī iemesla dēļ! :D

DanaL  Jauki komentāri 22:20 un 22:31. Puiši patiesi iepriecināja, sevišķi pirmais. Beidzot kaut kas svaigs un oriģināls.

MrJones  Nu nez,,,..man ir savs uzskats shajaa jautaajumaa,,...diezgan vienaldziigi, kaadaa staavoklii ir viirieshi shai vecumaa,,..attieciibaa uz sevi, zinu, ka ir divi dazhaadi celji, ko var iet...ar motivaaciju vai bez....un ja vinjas IR...,tad...bez kompromisiem!

av2  normaals viirietis tajos...55+ ir lielaakaa cenaa, kaa taada passa gadagajuma sieviete. Un izredzes tam, nu normalajam viirietim, ir tiessam lielaakas , kaa tadai passai sievietei , jo vinnai ir lielaaka konkurence . Un konkurence, kaa zinaam, nosit cenu vienmeer :( Taa nu tas ir, jo to normaalo viiriessu , daudzmaz vesels, naudinnss ira , ir mazaak, kaa sieviessu tajaa vecuma grupaa. Peec oHo uzskatiem...
Taapeec, atmetot vissu ssito oHo parasto riessanu vienam uz otru, viirietim ir tomeer taisniiba, ja saka, ka iespeejams, ka... paliksi viena.

Dolaars220  Cūku Mēris un cūkām līdzīgas sievietes-tās ir ŠAUSMAS!
Es tādai ar sūdainu koku pa muguru un= vācies prom no manām acēm!

Kristine_78  Stiprā dzimuma pārstāvjiem vienmēr gribās būt līder pozīcijā

Who  Sasmējos! :D
Savā ziņkārībā papētu kmentēt´jus :D Fantastiks eksemplārs ir Dolaars220 :D
Patiesībā, laikam prātīgi ir iekomentējis av2
Stāsts ir par knkurenci un aplamo audzināšanu. Kā vieniem, tā otriem,lieākā vairumā, grib atiecības. Un tad nu tās sievietes ņem tos vīriešus, kādi nu viņi ir. Vairums cer vīriešus mainīt.
Stāsts ir par to, ka cilvēka vērtība ir citur. Tikai daži cer savu vērtību pacelt "noliekot" citus :)
Un uz vērtību arī var skatīties no dažādām pusēm.
Svarīgi ir izvetēt savas "akcijas" atbiltoši savām vēlmēm :)

bumpastiks  Man akcijas tikai aug ar katru nodzīvoto dienu un uzēsto kilogramu!:D

Nate  Ar gadiem vienlīdz krītas gan sieviešu gan vīriešu akcijas.
Un tauta nodzeras, jo ko viens vientuļš garajos vakaros sadarīs, eh, paņems vienu LABA vīna glāzi / it kā sajēgtu no tā ko/. Un ar laiku dozas palielinās. Un tad meklējam vainu gēnos, kaut patiesībā tas ir nesaticīgā rakstura dēļ un sevis pārvērtēšanas dēļ.

multi  Šis fenomens ir visās vecuma grupās, paņem ciema lielāko batonu spraudēju un cer :D Kad nekas nesanāk, tad asaras un visi vīrieši cūkas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu