Vai tiešām ar gadiem sieviešu akcijas krītas,bet vīriešu nekrītas vai pat aug?

Satiku vecu brūtgānu ar kuru man sanāca saruna.Ta nu viņš man pavēstija ka es viņu pasūtiju un nevienam vajadzīga neesmu,kā tikai viņam,bet viņš vēl padomāšot.Prasiju ko tad viņš tik pārliecināts ka nebūšu vajadzīga.Teica Tev tak 61 gads un ar katru gadu akcijas aizvien vairāk krītas.Par sevi gan vecais bija augstās domās un teica ja gribēšot pat jaunu meiteni dabūšot.Kaut pašam 64 gadi,prostatas problēmas,minimālā alga un vēl atkarība no alkohola.Vai tiešām vīrieši tā domā ka gadiem ejot ir tomēr vajadzīgāki par sievietēm pat neskatoties uz to ka no pašiem plukatas vien ir?No kurienes tāda pārliecība?

Mailija  Es par savām akcijām nedomāju,jo nepiedāvaju sevi iepazīšanās tirgū.Lai jau nu tās akcijas apmierina mani un to otru ko izvēlējos.A visādi Akcionāri safantazējušies onkulīši mani tikai uzjaurtrina.:D Jo kad vēl iepazinos tad nu dabuju saklausīties tās akcijas.Kā piemēram rakstija kādi onkuliņi pāri 50 un kad laipni atteicu,dabūju dzirdet kāda es palaistuve un dura kas neko nejēdz ne no dzīves ne no riktīgiem džekiem.:D

MaarisP  Katram savs viedoklis. Vienīgi, ja būs pārāk vērtīgs, tad reti kura varēs atļauties. Bet vispār jau sevi vajag labi novērtēt, jo cits tāpat tikai salīdzinās un vērtēs kādu brīdi. Pats sevi var vērtēt visu mūžu.

pomerance  par savu akciju vērtīgumu pārsvarā runā tie, kuriem nekādu akciju sen vairs nav un, iespējams, nekad nav bijušas, bet kaut kā iznesties gribas

Sassy14  Tās «akcijas» gan vairāk saistībā ar personību un tās attīstību vai degradāciju... nevis ar dzimumu.

Geisha  Šodien tikos ar tautieti no Anglijas. Protams, ka arī parunājām par Lv un Anglijas vīriešiem. Tautiete saka, ka esot vienu angli pasūtījusi, jo šamējais esot izrādījies skops. Lv sieviete jau ir laimīga ja vīrišķis uz randiņu atnāk skaidrā prāta un izmaksā kapijas krūzīti. Puķe tā jau ir greznība.
Cik daudzas sievietes būtu gatavas ņemt savās mājās mūžīgā pālī burkšķošu hlamu tikai tāpēc ka šim bikses ir kājās? Nav vairs tie laiki kad sievietei bija nepiedienīgi dzīvot vienai.

Who  Izlast Geishas komentāru, vēlos iestāties par vīiešiem.
Rupji runājt, no 10 satiktiem, labi, ja viens atbilstu Geishas aprakstītajam tēlam.
Mums ir daudz lielisku, labi audzinātu, interesantu, vnk fantastisku vīriešu.

neko  Who: "Mums ir daudz lielisku, labi audzinātu, interesantu, vnk fantastisku vīriešu."
Tev acīm redzot viņi ir pieejami, bet Geišai nav, secinajums - "akciju līmenis" jums ļoti dažāds:)

Lieliskus vīriešu un tieši tā pat sievietes var sastapt visur un šeit tik regulāri paustie apgalvojumi nav LV ne normālu sieviešu ne jēdzīgu vīriešu ir nekas vairāk kā konkrēto indivīdu iespēju raksturojums.

fargo  ta ir dzimumkarinja dalja. neiespiejami to nosaukt par filosofiju, kadu uzskatu sistemas kopumu, ta ir pasnaviba, kura nav izdarita personiski.
mes dzivojam labak, jo labak dzivo musu tuvakie. nativistiska, nacionala un loti patriarhala sistema. labak viriesiem, labak ir sievietem un labak ir berniem.
dzimumnaida domine lidziga, bet isteniba preteja doma. ka ta atskiras? rupju vektora.
kad viriets noliek centa sevi, vins iegust tikai istermina, tapat sieviete. kad vini abi noliek interesu centra nevis sevi, bet otru, viss mainas. egocentrisms darbojas. vienu vai divas paaudzes. velak vairs nav kam darboties.
tapec tik saistosa ir si nostadne, es visa centra. ta strada tulitejam rezultatam. bet nedarbojas talak.

av2  Who - es arii nepaziistu nevienu taadu, kaa te apraksta dazzas . Pietiekossi daudz man ir radi, draugi, pazinnas LV, un vissi ir lloti normaali, kaa par briinumu dazzaam te.Cilveeki normaali dziivo, uzceltas forssas maajas, jaunas massiinas, mazbeerni utt Paarsvaraa man zinaamie ir ar "zelta rokaam". kaa saka tautaa. Un arii sievietes, ko LV paziistu personiigi , vissas ir lloti ok.
Atkal, varbuu tas ir tikai mans redzeejums, nezinu. Bet man ir iespaids, ka Latvija tomeer lielaakais vairaakums cilveeku ir lloti forssi. Jaa, dazzam vairaak, dazzam mazaak paveicies dziivee ar labu darbu, ar personiigoi dziivi, bet ir ok. Jums vajadzetu redzeet kaadi ir cilveeki multikultuuru ASV Nnujorkaa, maanaa. Tad buutu cits prieksstats par to vissu.

Ananda_A  Ja runa par miesu, akciju cena atkarīga no tirgus pieprasījuma. Dzimumam nav nozīmes. Citas vērtības dziļi individuālas- vieniem ceļas, citiem krītas; atkarībā no talantiem un prātiņa.

Ananda_A  Šeit pusmūža sievietēm, neatkarīgi no tā, kāda situācija ir reālajā dzīvē, piekrišana ir no:
1) riekstu izšāvējiem un jaunuļiem,
2)precētajiem,
3)precēties kārajiem, kas gatavi tūlīt ievākties pie sievietes.
Visus var palikt zem vienas birkas= sieviešu izmantotāji. Ja kāda māk ar šo kontingentu manipulēt vai spēj tos paciest, tādai sievietei, neatkarīgi no gadiem un svara, var sanākt milzīga piekrišana.

Domāju, ka citās vecuma grupās situācija ir daudz sakarīgāka.

Geisha  Ananda! Zelta vārdi. Malacis. Ne ko pielikt ne ko piebilst.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu