Meklēju bagātu! ...utt....Ko sieviete apzinās ko neapzinās, izsakot šādu vēlmi

Vai sievietes apzinās meklējot bagātu vīrieti 40+++ nopietnām attiecībām
1. būs jāmaina dzīvesvieta jo pie sievietes vīrietis neies
2. komandēt nevarēs, ka varbūt savu bijušo alkašu ko pametusi.
3. ja vīrietis teiks ka jābrauc ar riteņiem vai jāskrien no rītiem tad tas būs jādara, lai formu uzturētu.
4. un vel daudz lietas kur jārespektē vīrieša darbs un laiks ko tam velta, un ar to saistītas ikdienišķas neērtības.
Jautājums,..... kas ir tas ko sieviete ap 40 vēl var izmainīt savā attieksmē lai būtu ar vīrieti nopietnās attiecībās un ko vairs nevar sevī izmainīt (bērnus nevajag jaukt te iekšā tā jau cita tēma, bet ja tomēr tad cik ir spējīgas vēl dzemdēt pēc 40)

multi  Meklēt jau var, bet kuram bagātajam tās vecās mēbeles vajag? Iespējams 1 no 1000! Turīgie turas pie savām sievām, bet savas seks fantāzijas īsteno uz jaunajām...

AivarsN  Elis,ja Latvijā katrs varētu nopelnīt 1500€ mēnesī,tad jau nebūtu kas brauc uz ārzemēm strādāt. Tiesa gan,pilsētā dzīvojot tie 1500 tā tik vien ir,bet laukos tādu pašu dzīves līmeni var nodrošināt ar uz pusi mazāku summu.

makinlijs72  bieži viņas neapzinās pēc kā izskatās .

Geisha  Nez kāpēc ir radies tāds izkropļots uzskats, ka, ja vīrietis ir turīgs tad viņš ir briesmonis. Pilnīgās muļķības. Nodzēries bomziks ir briesmonis.
Pazīstu sievieti kura dvīnītes piedzemdēja 50 gadu vecumā no vīrieša kuram toreiz bija 35 gadi. Un kāpēc gan nedrīkst dzemdēt bērnu kad pāris vēlas. Kaut kādi noteikumi ir?

kvarts  Ja viņa meklē bagātu, tad Latvija nav pareizā vieta. Latvijā nav bagātu cilvēku, ir tikai vairāk vai mazāk turīgi.

seth13  sasmeejos! Juus nejaucat bagaatu ar turiigu vai vienkaarwi labi nodrowinaatu???? Bagaatie pa Forbs nevis oho dziivojas......

Ananda_A  Nesaprotu, kāpēc vīrietim jāsāk attiecības ar sievieti, kuru jau sākumā vajag pārtaisīt.

Ja ir emocionālā saskaņa un labs sex, jo tas ir enerģijas un informācijas apmaiņa, tad bez kādas īpašas pārveidošanas abi mainās. Tas notiek tik un tā.

Ja vīrietis(vai sieviete) ieciklējies un nevēlas piemēroties, tad lai izvēlas tādu sievieti, kuras dēļ vērts censties vai kļūst par tādu īgņu kā To*pēdids un dzīvo viens.

fargo  nav forbs, tas pasakums saucas forbes. it ka nieks, bet nav. cilveki runa daudz, bet reti zina par ko. neviens nepelna 2k, pielaujot tadas kludas.

Liigucis  Visu mūžu esmu centusies saprast, piedot, paciest, stiept, vilkt, grūzt...bagātība taču to visu izmainītu!:))

Torpedo  Kārtējā tukšu fantāziju tēma no sērijas, ko jūs darītu, ja debesis būtu nevis zilā, bet zaļā krāsā. Ne jau tāpēc vīrietis visu mūžu plēsies pēc naudas, lai beigās paņemtu kādu 40ganieci no oho ar bērniem - nu, esiet tak kaut cik reālas! :D

MrJones  Torpeed, negrau sievieteem Sapnjus!!! :))
Lai tak cer...! :D
....gan jau.....kaadu dienu.....Miks Jaggers aizbrauks uz Latviju un noprecees!! :)

Shcarlotte  nē, nu protams, ja vīrietis ir spējīgs viens pats atrisināt visas finanses, mī un žē es varu arī nestrādāt! bet redziet, kamēr esmu vēl viena un "sponsors" nav atrasts, kā arī lielā mīla vēl nav atnākusi, nākas strādāt pat ļoti, dažreiz bez brīvdienām, tā kā pagaidām darbs man ir pirmajā vietā, kā brūtgāni.. un par to skriešanu abiem no rītiem nekas nav sanācis, sekss tomēr izdara savu un es labāk par sekss, no rītiem!

puuuka  Pomerance/..šoreiz Tu maldies,pārsvarā tieši vīrieši ir tie,kas vēlās ,lai sieviete viņiem dzemdē bērnus arī pēc 40.Un vari man ticēt...tieši tie vīrieši ir vislabākie tēvi saviem bērniem.

pomerance  puuka, tas, ka vīrietis vēlas, tas ir viens, otrs ir, kā tam bērnam jušana ar tādu sirmmāmiņu blakus, no apkārtējo pieredzes zinu, bērniem ir kauns, turklāt, vārdi -vīrieši vēlas, lai sievietes viņiem dzemdē, nu bļin, var gribēt, lai vistas perē, lai aitas uc. zvēri dzemdē, sieviete, manuprāt, nav ne aita, ne vista, vai arī es kaut ko esmu garām palaidusi?

puuuka  Pomerance,Tu mani, protams, atvaino...bet kādai jābūt mātei,lai bērns no viņas kaunētos?!?(tas par to Tavu pieredzi?)..un vēl,ņemot mūsu valsts statistiku,tagad arvien retāk satiksi māmiņas kurām ir 18,lielais vairākums sieviešu pirmo bērniņu dzemdē pēc 30.
Es domāju,kad pēc 40,bērns jau ir mīlas auglis,nevis izpriecu auglis(kā parasti gadās pēc 18)...un uz šo soli gan vīrietis gan sieviete iet apzināti....laikam tiešām būsi ko garām palaidusi,bet tas,lai paliek Tavā ziņā,ceru,kad neesmu Tevi aizvainojusi,bet ja nu tomēr tā ir gadījies,tad lūdzu atvaino.

mirga  Nezinu ko meklē citas, bet domāju, ka liela daļa sievietes meklē nobriedušu personību, kurš nesēdētu viņai uz kakla. Nav svarīgi pelnītie tūkstoši, bet lai vīrietis būtu finansiāli patstāvīgs. Nākošais noteikti ir savstarpēja patikšana dažādos aspektos- vizuāli, emocionāli saderīgi, intereses kaut cik lai saskan. Nākošais, lai nebūtu atkarīgais-alkohols, narkotikas, azartspēles. Bet kur tādi ir? Tad jautājums, kādēļ tik daudzi šķīrušies? Ja būtu zelta gabaliņš, tad jau sen būtu piesiets kādai.

Who  Kāpēc bagātam 40+ vajag 40 gadīgu sievieti, ja ir pueejamas 30+?

av2  "vislabaakais" ir, ja vinnai ir tie +/- 40, beernu nav, un neveelaas arii. Tikai bagaatu veelaas.
Tad tadas anketas palasot.....skumiigi paliek....Cilveece degradeejaas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu