Meklēju bagātu! ...utt....Ko sieviete apzinās ko neapzinās, izsakot šādu vēlmi

Vai sievietes apzinās meklējot bagātu vīrieti 40+++ nopietnām attiecībām
1. būs jāmaina dzīvesvieta jo pie sievietes vīrietis neies
2. komandēt nevarēs, ka varbūt savu bijušo alkašu ko pametusi.
3. ja vīrietis teiks ka jābrauc ar riteņiem vai jāskrien no rītiem tad tas būs jādara, lai formu uzturētu.
4. un vel daudz lietas kur jārespektē vīrieša darbs un laiks ko tam velta, un ar to saistītas ikdienišķas neērtības.
Jautājums,..... kas ir tas ko sieviete ap 40 vēl var izmainīt savā attieksmē lai būtu ar vīrieti nopietnās attiecībās un ko vairs nevar sevī izmainīt (bērnus nevajag jaukt te iekšā tā jau cita tēma, bet ja tomēr tad cik ir spējīgas vēl dzemdēt pēc 40)

leopardine  Nu 40+ ceru, ka nav nekāds mirstamais vecums, bet pēc pieredzes saku, ka ne jau gadu skaitā tā sāls! Dažu labu 20 gadnieci neviens pat ar piemaksu neņems un dažai labai 30 vai 40 un ir pat dzirdēts par 50gadniecēm, kam vīriešu uzmanības netrūkst. Tas pats par vīriešiem, citam ar visu naudu ir grūti kādu atrast, bet dažu labu sievietes gatavas pieņemt arī bez regulāriem ienākumiem un vēl ar viņa atkarībām samierināties. Tā kā ļaujiet sievietēm sapņot par bagātajiem, jo tas ir tikpat dabiski kā vīrieši sapņo par skaistajām, bet ne vienmēr sieviete tuek pie bagātā un vīrietis pie skaistās.

multi  Nezinu nevienu, kam ir +- nauda un problēmas otro pusīti un vai mīļāko atrast! Pašas līp klāt, protams var jau diskutēt cik tā "mīlestība" ir īsta, bet arī šeit sievietes mīl tikai vīrieša maku. Jebkurā gadījumā 18+ meitenei ir vairāk ko piedāvāt bagātam vecim, kā 40+ sievietei.

Sallija2  multi, tā ir pedofīlija 46 gados domāt 18+ gadīgām meitenēm. Manai meitai pēc 2 gadiem būs 18 gadi, viņai tagad jau 18 gadīgie skaitās nereāli veci, kur nu vēl 46 :D ! Tam vīrietim ir jābūt slimam, lai sapītos ar faktiski bērnu! Mans bijušais vīrs arī nav nekāds nabadziņš un domāju, ka viņš būtu pirmais, kam pret šo sakaru būtu pretenzijas, jo pašam tikai 40, a te 46 gadīgs uz viņa meitu met acis! Kādas tur vispār intereses var būt kopīgas? Ja nu vienīgi kāda nabadzīga meitene kādu brīdi tādu sugar daddy varētu pieciest, lai studijas apmaksātu un dzīvē iekārtotos, bet ne jau kā mūža vīrieti!

Who  1. būs jāmaina dzīvesvieta jo pie sievietes vīrietis neies - šito vispār nesapratu kā argumentu
2. komandēt nevarēs, ka varbūt savu bijušo alkašu ko pametusi -
Jautājums,..... kas ir tas ko sieviete ap 40 vēl var izmainīt savā attieksmē lai būtu ar vīrieti nopietnās attiecībās un ko vairs nevar sevī izmainīt (bērnus nevajag jaukt te iekšā tā jau cita tēma, bet ja tomēr tad cik ir spējīgas vēl dzemdēt pēc 40)
Tie 4 punkti ir nepamati, nejēdzīgi absurdi. Kam 40gadīgam bagātnuekam ir vajadzīga 40gadniece, kura jāpārtaisa?
Kāpēc sievietei kaut kas jāmaina attieksmē? Vai uzskati sevi par bagātu un ir kaut kāda šada pieredze?

Sallija2  Who, tēmas autors nav bagāts un pat ne turīgs vai pārticis, baidos, ka tos pašus 1500eur nevar nopelnīt, tāpēc arī argumenti nesakarīgi. Besās, ka pat 40 gadnieces tādu nabadziņu negrib.
A uz tavu jaut. kāpēc 40 gadīgam bagātniekam vajag 40 gadīgu sievieti? Nu kaut vai tāpēc, ka vienaudži vislabāk saprotas, lildzīgas vērtības un intereses. Es jau nesaku, ka nevar bult arī 50 gadīgs tas vīrietis un ka tam 40 gadīgajam nevarētu būt 30 gadīga. Vot kāpēc ir tāds uzskats, ka 40 gados sieviete jau neko vairs nevar vēlēties un jāpriecājas ja kāds 60 gadnieks piecērt kanti??? Man ir tie 40 gadi, bet uzmanību pievērš ne tikai mana vecuma, bet arī jaunāki vīrieši, jo pēc izskata grūti pateikt, ka 40. Tas jau tikai netā tiek operēts ar sausiem skaitļiem un stereotipiem, kad redz dzīvē ir pavisam citas sajūtas.

sintijaj  Cien. Elis. Bet ja jau bagātais tādu ar āža kāju iemīlējis, tad jau laikam kaut kas pievilka. Saprotu jautājums ir par attieksmi.

multi  Saliija lai nu tā būtu :D 40+ veči uz jaunajām neskatās un siekalu netecina :D Bagātajiem nevienam nav gados jaunu sievu/ mīļāko un visi satiekas ar sava gada cilvēkiem :)

Who  Sallija, tēma ir par personāžiem, kuriem pašpietiekamība ir sveša. Nesaprotamu iemeslu pēc 40 gadīgam bagātniekam ir jāņem 40 tante, kura jātrenkā un jāpārtaisa. Tante gatava puekrist par naudu .... nu par ko vispār ir diskusija?

kateam i jāivērtē savu vēlmju un savu iespēju atbilstība. Un man šķiet, ka mīlestība ir svarīgāka par "kalpobes" pirkšanu un kalpošanu par naudu

Kad apjēdzam, ka mūsu iespējas nevelk līdzi mūsu vēlmēm, ir vai nu jākļūst pieticīgākam, vai jāpaliek vienam..... tā visiem būs labāk

pomerance  Who, pašpietiekamība ir ekstra, pietiktu, ja būtu spējas objektīvi uztvert un izvērtēt realitāti, kaut gan, var dzīvot arī sapņos.

Who  pomerance :D nav ekstra, ja cilvēks iemācas sevi mīlēt, un, kā zināms, otru mīlet var tikai tāds, kas mil sevi ;)

objektivitāte realitātes uztverē ir ļoti svarīga

lai vai kā - es par mīlestību :) pirmkārt pašam pret sevi un to otru mīlēt kā pašam sevi, tad visiem viss sanāks ;)

Rodzerina  Nesen bija pa tv kautkads asv sovs-miljonaru savedeja vai kautka ta,kur sieviete mekleja miljonariem sievas...ak jezin kadi idioti tur parsvara bija tie miljonari..nav brinums,ka nevar atrast sievietes pat ar visiem saviem miljoniem

Sallija2  Who, neko tu nesaprati. Cepiens tēmas autoram ir par to, ka sieviete vēlas blakus normālu vīrieti ar stabiliem ienākumiem, savu dzīvesvietu, auto un pozitīvu konta atlikumu. Autoraprāt tie ir bagātnieki. Un viņš gribēja norādīt, ka šie tipa bagātnieki gribēšot dominēt, sievietēm būšot jāpiekāpjas viņiem un dzīve nebūšot rožu dārzs. Murgi tie ir.
Un vispār ir nožēlojami, ka tu pati Who esi vecāka par mani un sauc 40 gadus vesas sievietes par tantēm.

Sallija2  Elis, es esmu 5 gadus jaunāka par tevi, ja jau es esot veca bāba, tad izdari secinājumus kas tu pats esi! Kad pēdējo reizi spogulī skatījies?

bumpastiks  Ej nu un saproti ko tās sievietes apzinās vai neapzinās.Nu pašas sevi laikam kā lielu vērtību apzinās un tad nu meklē ko it kā atbilstošu.

Who  Sallija, skatos, ka Tev tas cipars baigo spriedzi rada :D
Tante un vecums ir divas dažādas lietas :P man neviens vīrietis neliks sriet, lai es novājētu, ir daži jautājuši kur pēc visa vēl ņemu enerģiju.... kas attiecas uz lomām partnerattiecibās - vīrietis ir tas, uz ko sieviete paļaujas, ko atbalsta, kuram ir līdzās, kur´rada viņai drošības un stabilitātes sajūtu.
Kā t´mas autors ir auzās ar tēmas peiteikumu sabraucis, tā Tu ar cepienu par savu vecumu :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu