Vai sievietes piesaista tādi vīrieši kuriem ir bijis ļoti daudz sieviešu?

https://cdn.pixabay.com/photo/2016/01/19/17/45/peoVīriešus pārāk var nesaistīt ja sievietei pirms tam ir bijis ļoti daudz seksuālo partneru. Kā ir ar sievietēm, ja vīrietim ir bijis daudz sieviešu un daudz seksuālo varoņdarbu, vai tas piesaista. Jo ja jau bijis tik daudz to sieviešu, tad jau ir pieprasīts kniebējs. Vai sievietēm vajag pieprasītus kniebējus?

KaralisZivs  Jāpajautā būs Kasparam..ha..

multi  Varbūt sievietei nevajag pieredzējušu kniebēju, bet šie kniebēji māk aizrunāt ausis savai nākošajai izredzētajai. Tajā pašā laikā nepieredzējušajam 100% arī pieklibos komunikācija ar pretējo dzimumu un nespēs pierunāt ausi...

Mailija  Nē mani personīgi tādi nesaista.Nedomāju ka sieviešu kvantums varētu liecināt par baigo kvalitāti gultā.Vislabāko kvalitāti var dabūt pilnveidojoties ar vienu konkrētu personu.Tādi kniebēji var tikai derēt kādā tukšuma periodā ja nekā labāka nav tikai nokniebties un neko vairāk..Jo man svarīgi lai attiecībās varētu cilvēkam uzticēties,bet baigais kniebējs diez vai būs uzticams.Lai gan gadās visādi brīnumi un kniebās ar daudzām tāpēc ka vēl nebija sastapis pie kuras apstāties.Jebkurā gadijumā nav svarīgi kas bija pirms tam,svarīgi kas būs pēc tam.

elis  Autor pasaki cik tev bijušas sievietes un vai tu to savu ciparu uzskati daudz vai maz , lai saprotam ar ko domāts *daudz*
p.s.
tās kuras izdrāz domās skatoties un foto neskaitās

coldlands  Mailija, visi vai visas gulta nav vienādi, tāpēc zināšanas, kuram vai kurai ir bijusi vairāki būs lielākas.
Protams ja dzīvo tik ar vienu, tad abi zin, kur otram ir japieduras, lai tas spiedz no sajūsmas.
Es protams par to, lai būtu tik viena vieniga(tas mol zaļajiem īkšķiem)

Hiranja  Loģiski domājot sapratīsim, ka ar lielāku partneru skaitu tomēr sanāk, ka ir bijis "pieprasīta prece". Tas netieši norāda uz kaut kādu kvalitāti, statusu, uz to, ko tirgus pieprasa. Spējīgiem, veseliem un veiksmīgiem vīriešiem parasti ir daudz mīlas piedzīvojumu. Gudrākie, it īpaši, ja ir precēti, to māk labi noslēpt. Diemžēl bieži vien ar skaistām sievietēm ir līdzīgi - arī viņām mēdz būt liels partneru skaits, tikai viņas to slēpj vēl prasmīgāk. Pie tam sievietes, it kā aizmirst vienas nakts sakarus. Viņas saka, ka tas neskaitās, ja nav bijušas attiecības vismaz pāris nedēļu garumā :)

Hiranja  Turpinot, ar sievietēm šī partneru skaita lieta ir krietni sarežģītāka :) Ir mīts, ka daudz partneru = mauka! To mītu palīdz uzturēt arī tās, ka tie partneri ir daudz. Ir nesmukās, kas cenšās uzsist cenu skaistuma un seksualitātes vietā piedāvājot tirgū uzticamību, tikumību un (cik nekrietni) dzīves spēlē bieži vien ar to zaudē, paliekot bešā, bet sievietes daudz stiprāk tic mītiem kā vīrieši un vienalga turēsies pie tiklās slavas vienalga ir tie piedzivojumi vai nē.

AivarsN  Nav jau tik vienkārši ar to partneru skaita noteikšanu. Vienam varbūt bijušas trīs sievas,bet nevienas mīļākās.Savukārt citam tikai viena sieva,bet par padsmit mīļākajām jau viņš nestāstīs.

EivaGreisa  Kā tad to var zināt, cik vīrietim bijis sieviešu? Ja nu vienīgi tad, ja vīrietis ir tirgus bāba vai sieviete bāž degunu svešās darīšanās..

neko  Nezinu ka tur ar to, kas bijis, bet ja vīrietim ir vien sieviete par viņu pavisam noteikti sāks interesēties arī kāda cita:) Nu tālākais jau atkarīgs no tā vai vīrietis gribēs/varēs/pratīs atteikt.

AivarsN  Tieši tāpat kā bērniem ar rotaļlietām. Tiklīdz viens paņems kādu rotaļlietu,tā otram arī to tūlīt vajag,lai gan tikko vēl nevajadzēja nevienam.😁

Gvena  Jaunībdienās varbūt tāds kniebējs var prātu sagrozīt,bet ja neapstājas tad vecumdienās paliek vieni ar savu radikulītu un nevienai nevajadzīgi.Jo vairs nav ne kniebēji ne arī karognesēji!

Who  visu sito lasot, rodas sajūta, ka labāk kļūt par sociopātu :D :D :D

Kādu lomu attiecību veidošanā ieņem sekss?

Vanesa15  Principā jau vienalga, kas bijis pagātnē. Atskaites punkts sākas no iepazīšanās brīža - apstājas pie tevis vai nē.
Bet šitie donžuāni tomēr liek uzmanīties, jo ir grūtības viņiem pie kādas apstāties. Ilgstošie ieradumi dara savu. Neiespējami nav, bet tomēr...

leopardine  A kā var zināt cik sievietei vai vīrietim ir bijis partneru? Nu labi, varbūt pēc bijušo vīru/sievu skaita var spriest. Bet to jau parasti nav daudz. Domāju, ka visi pārējie pieņēmumi un aizdomas ir tikai spekulācijas. Bet nu jā esmu sastapusi vīriešus, kas vaļsirdīgi atzīst, ka skaits ir simtos un ne viens vien simts. Sievietēm jau tas skaits ir stipri mazāks, jo sievietēm tas nav sports un nekad nav bijis mērkis pamēģināt iespējami vairāk vīriešus.

multi  Atnāks kniebējs sakārs makaronus ausīs un tāpat iekritīsi. Vienai par labo seksošanu, otrai par lielajiem biznesa plāniem un abas kājas plati... Vienalga cik gadu. Atradīs to kas sievietei interesē :) Labi psihologi.

_ix_  Šī būs tā taisnība :D
A key that can open many locks is called a master key, but a lock that can be opened by many keys is a shitty lock

kvarts  Man ir bijis pietiekoši sieviešu un droši varu teikt ka kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti. Ko tev dos 30, 50 vai 100 sievietes ja vienīgais ko vari ir pa virsu paļurkāties, tu kaut vienai , kā saka, pamēģini līdz dzīlēm aizrakties.

Edg  Ir nācies ar vienu no šejienes uz randiņu pabūt. Jau iesākumā deklarēja ka viņai labāk patiktos tads kuram jau vismaz 10 bijušas? Bet man jautājums, ja 10 kājslauķi kur noslaucīt netīrās kājas nav bijuši gana labi, vai 11-ais būs labāks? Tādam "kolekcionāram" var droši uzstādīt diagnozi - akūta seksuālā nespēja, jo visdrīzāk ar katru jaunu eksemplāru nespēj vairāk kā pāris reizes nokniebties, zūd interese un iestājās EDF.
Šādus "monstrus´ nevar nosaukt par alfa tēviņiem :D

Ellocka  Kasa pakausi, kā sievietēm tas skaits var būt stipri mazāks, ja procesa piedalās vismaz 2, tomēr.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu