Vai sievietes piesaista tādi vīrieši kuriem ir bijis ļoti daudz sieviešu?

https://cdn.pixabay.com/photo/2016/01/19/17/45/peoVīriešus pārāk var nesaistīt ja sievietei pirms tam ir bijis ļoti daudz seksuālo partneru. Kā ir ar sievietēm, ja vīrietim ir bijis daudz sieviešu un daudz seksuālo varoņdarbu, vai tas piesaista. Jo ja jau bijis tik daudz to sieviešu, tad jau ir pieprasīts kniebējs. Vai sievietēm vajag pieprasītus kniebējus?

av2  vieniigais taads atturossais vareetu buut, ka nu...tas viirietis nu....nu nemainiisies tak. Ja sieviete var sadziivot ar to, tad uz priekssu.
Man , kaa viirietim, nav piennememamas populaaras sievietes, deell sliktaas slavas.
Bet, ja nu vinna ..mainaas, a? Paliek uzticiiga tikai man...jaaa, pareizi ? :))
Katram jau sava pasaule apkaart. Es pat iisti nezinu nevienu....populaaru sievieti.Nav man draugos, pazinnaas neviena taada kautkaa.

Tikliite  Interpretēju - vai ir vajadzīgs sieviešu pakarināmais ar zooloģiskā darza cienīgu mikrofloru?

Ananda_A  coldlands viedoklis 12:56 :DDD Paldiesiņ, paldiesiņ! Nolieku nobelisko prēmiju blakus sapņu tulkam, adīkļiem un pastalām.
Tā kā tu esi sācis jokot, secinu, ka neesi vairs īgņa, bet esi laimīgs vīrietis un tavi sejas panti iedvesmo to sievieti, kuru esi padarījis laimīgu. Man prieks.

poga_parastaa  Pilnīgi piekrītu Anandai, jo arī ir gadījies pieredzēt situācijas, no kurām vārda tiešā nozīmē atkrīt žoklis. It kā normāls vīrietis, vismaz sarakstē un telefonsarunā. Arī satiekot šķiet tīri tā neko, nodarbošanās tāda, kur vajadzīga galva un spējas, ar kurām nav apveltīts katrs otrais. Taču pirmajā randiņā sāk gvelzt tādu, piedodiet, tuftu, ka gribas pateikt - viņam droši vien ir kaut kur jāsteidzas un tad labi ātri nozust. Respektīvi, vispirms, gari un plaši izstāsta, kā viņam gājis (en)tajos iepriekšējos randiņos, kādas tikai sievietes nav iepazinis, padalās ar viņu dzīves/bēdu stāstiem un savu viedokli par to visu. Beigu beigās uzsvērti pievēršas manai personībai :D, ar skatienu novērtē vizuālo izskatu: Ou, jā! Tas, ko redz, viņam patīk, bet pa īstam to zināšot tikai no smaržām seksa laikā. :D:D:D. Es aizrijos ar gaisu. :D Nopietni? :D Euuuu? Kas notiek? Un tad vēl jūs esat neizpratnē, kāpēc sievietes tādas vai šitādas. Labie, domājiet, ko runājat! Arī par skaitu, cik(as) esat "apostījuši".

draiskule1963  Pārsvarā kolekcionāriem tas jau "uz pieres ir rakstīts". Vismaz es nekļūdīgi varu noteikt, kurš tāds ir.

minnijai  Man nav svarīgs iepriekšējo partneru skaits, ne sev, ne pret otru. Tas neliecina par prasmēm. Tukša informācija. Pat neguļot ar vīrieti, var elementāri noteikt, cik viņam ir tā pieredze. Pie kam, džeki bieži baigi blato uz to jautājumu. Realitāte dažam labam pierāda, ka uz vienas rokas pirkstiem saskaitāma visa tā viņa pieredze, i to "one-night stand" līmenī.

Gudrai sievietei visi partneri būs otrie.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu