Kam jāapmaksā randiņa izdevumi?

Kam jāapmaksā randiņa izdevumi?Pirmā randiņa laikā parasti dodas uz kādu kafejnīcu. Problēmas var sagādāt ne tikai satraukums par to, kāds būs pirmais iespaids, kā raisīsies saruna, bet pat tāds it kā sīkums, kurš samaksās par kafiju vai ko vairāk, kas baudīts pie galda. Vai pats par sevi saprotams, ka maksā vīrietis? Vai maksā katrs savu daļu? Kad par to vienojas? Vai iepazīšanās periodā vīrietim vienmēr jārēķinās ar visiem izdevumiem par kopīgajām izklaidēm?

Bazhix  Par to, kurš maksā randiņā ar sievieti var tepat izlasīt tonnām ierakstu :D
Bet ko darīt, ja čalis aiziet uz randiņu ar citu čali.. :D Kurš tad maksā? :D

Liigucis  Man pat prātā nav ienācis maksāt pašai...nedrīkst taču tā pazemot vīrieti!

Ronija  Nekad neesmu satikusi vīrieti, kurš kaut ko purpinātu par maksāšanu.Tas tik būtu joks!:D

neko  Vai iepazīšanās periodā vīrietim vienmēr jārēķinās ar visiem izdevumiem par kopīgajām izklaidēm?
---
Vīrietim jārēķinās, ka pēc iepazīšanās perioda izdevumi būs daudz lielāki.

viridiana  Visas kārtīgās un godīgās sievietes, kuras reti aicina uz randiņiem, uzskata par savu pienākumu maksāt pašas. Bet biežāk tāpēc neaicinās.

minnijai  Viridiana
Kā tad :D drīzāk visas, kuras pašas prot nopelnīt savu naudu, tās, prot arī to likt lietā. Pie kam, - ejot uz pirmo randiņu ar svešu cilvēku, doma jau ir iepazīt viņu tuvāk. Kā draugu .
Vai draudzenēm arī liec maksāt par savu kafiju??

MrJones  neko viedoklis

Tieshi taa,,..viirietis simboliski izraada savu gataviibu uzsaakt attieciibas!!

Nellda  vai tiešām ir vīrieši, kas nevar atļauties izmaksāt kafiju?

Who  es esmu satikusi fantastiski famtastiskus vīriešus, kur tiksanās laikā šim jautājumam nav vietas.
vienreiz uzdevu jautājumu par maksājumu un pretī bija izbrīns un jautājums - vai es to domājot nopietni :)
un tagad teikšu pavisam godīgi un atklāti. uzskatiet mani par mantrausīgu maitu, bet es esmu absolūta konservatore šajā jautājumā, man patīk vecās (iespējams nemodernās0 vērtības. patīk kad maksā vīrietis. man patīk, kad vīrietis uzņemas vadību, kad viņš jūtas vadošais, kad es sajūtos .... nezinu, pasargāta, vājāka... un vīrieša spēja samaksāt par manu kafiju (bet ir bijušas pusdienas un vakariņas) liek man vīrietī redzēt vīrieti, ne kolēģi, ne paziņu, ne svešinieku, bet vīrieti, kurš ļauj man justies kā sievietei, kas viņā tieši šadu interesi ir raisījusi.
kad pusdienoju ar kolēģiem, vai draugiem, vai citas lietišķa rakstura tikšānās - tad tur pēc situācijas, katrs pats par sevi vai prezentācijas izdevumi, bet es sevi arī sajūtu citā ampluā.....
es nezinu, kā uzskata modernais latvietis/te, kuram ir jāmaksā par savu dzērienu randiņā, bet es esmu no tām sievietēm, kura ļoti novērtē, ja vīrietis izmaksā, kura prot ar pateicību pieņemt ziedus, kurai sagādā prieku paļauties uz vīrieti....

Nellda  par citām izklaidēm gan varētu dalīt izdevumus. bet kāda kafija vai saldējums karstā dienā... ja vecis to nevar atļauties, tad...da nu viņu...

Diosa  Who +++
izlasot Tavu ierakstu, sapratu, viss ir pateikts...

_Iveta_  Reiz biju uz randiņu ar vīrieti, pasūtījām kafiju, kad bija jāmaksā izrādījās, ka viņam nav līdzi maka, tad nu nācās pašai par visu samaksāt...tā kā es teiktu, jāskatās pēc situācijas :))

Gunitaa  >Nelllda Man pašai tādi NAV gadījušies, bet1 manai daudzenei pat divi tādi. Viens teica, ka dmž algas diena pēc cik tur dienām, tāpēc kafijai nav naudas un varot tikai pastaigāties, otrs esot aizbildinājies, ka maku mājās aizmirsis.:D Šī samaksājusi par abiem un pateikusi: "visu gaišu". Toties tagad ir kopā ar normālu vīrieti.

edding  Nevajag pīties ar trūcīgiem večiem.
Un. Man prātā nenāktu samaksāt tos pāris eiro par kafiju. Vienīgi, ja gribētu pazemot to čali.

ube  Ja vīrietis jau pirmajā randiņā nespēj samaksāt kafiju, izrādot elementāru rūpi par sievieti, tad kas būs tālāk?

jurks  Ja sajutīšu, ka ir satikts cilvēks ar kuru būs jādalās ar grūtībām un vieglumiem dzīves garumā, tad jau tādi jautājumi kā šie ir mazsvarīgi!

LaskovijMerzavec  Man jautājums - Kādēļ Jūs ejat uz randiņiem? Noskaidrot, kurš var kapiju izmaksāt?

Vīrietis liek justies sievietei, kā sievietei, kad rēķinu apmaksā?

Gunitaa  Starp citu, kādreiz netālu no manis dzīvoja viens miljonārs, kas bija nežēlīgi skops. Runāja, ka viņš arī nekad neizmaksāja nevienam un nevienai pat kafiju un viņa māte, pensionēta skolotāja, staigāja vecos un cauros zābakos, jo arī tai viņš kapeiku neiedeva. Krīzes laikā viņš nobankrotēja un kā runā, joprojām Skandināvijā iznēsājot pastu un slēpjoties no kreditoriem, bet viņa lepnā māja jau sen pārdota citam cilvēkam. "Dievs nav mazais bērns" - acīmredzot, sodīja viņu par sīkstulību...

Who  LaskovijMerzavec, nav labu vai sliktu personāžu, ir saderīgi un galīgi nesaderīgi.... izvērtē sākumam sevi ;) un viss pats sakārtosies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu