Vai vīrieti var saukt par iedomīgu, ja viņš uzdrīkstas neatbildēt uz nepieklājīga satura vēstuli?

/atsaucoties uz iepriekš rakstītu tēmu/
Uzskatu, ka pieklājīgi audzināts vīrietis pirmais uzrunā sievieti iepazīšanās saitā, aicinot viņu uz personisko saraksti. Pirmajā vēstulē pietiek ar īsu uzrunu:
"Čau, kā iet?", "Čau, ko dari?" vai "Čau, tiekamies?".
Turpinājums ir atkarīgs no sievietes atbildes viņas pirmajā vēstulē. Ja sieviete nevīžo atrakstīt izvērsta satura vēstījumu par sevi, bet atraksta: "Kas tev par daļu kā man iet, ne tava darīšana ko es pašlaik daru un neceri uz tikšanos ar mani!", tad vīrietis saraksti drīkst neturpināt.
Vai vīrieti var saukt par iedomīgu, ja viņš uzdrīkstas neatbildēt uz nepieklājīga satura vēstuli, cerībā uz sekmīgu turpinājumu sarakstē ar citām sievietēm?

edding  Te jau kuro reizi redzam, ka topikā var "Atrakstīt" jebkuru muļķību, tauta komentē.
Parodiju žanrs, Larges k-gs vai k-dze, ir māksla, kura tikai retajam padodas. Latviešiem parasti nē.

gertrude  tātad, Tu uzraksti ,,čau, kā iet?´´ un sievietei jāatbild ar izvērsta satura vēstuli. kāpēc? es neņirgājos (lai gan vajadzētu), tikai mēģinu saprast, kāpēc?

aija_69  (c) Parodiju žanrs, Larges k-gs vai k-dze, ir māksla, kura tikai retajam padodas.

miers2  Larges citātu piemērs bija pabriesmīgs, bet es ticu, ka tādi āmuri reāli eksistē..Ko šim darīt? - Vispirms atmest ideju, ka ir pietiekami pirmajai uzrunai izmatot kādu 3 vārdu kombināciju - tas norāda tikai to, ka sievietei būs darīšana ar neaptēstu stulbeni un to neviena nevēlas..arī neaptēstās negrib satikt sev līdzīgos sliktajā nozīmē :)) Normāli ir sākt pirmo saraksti ar vairākiem teikumiem, kur var pieminēt pavasari, sauli, debesis, pumpurus un citas romantiskas figņas - ja neko tādu nespēj, tad pat uz raganu nav ko cerēt - atliek tikai bildināt raganas slotu :(

Torpedo  Ja jautājums ir : "Vai var saukt?" Tad atbilde ir - var saukt jebkuru dajebkā (vēlams tikai domās). Ar labu uzvedību neviens neizpelnīsies to, lai visi par viņu domātu kko labu. Tā ka - nav vērts tērēt uz to laiku un spēkus

coldlands  Nu teksts "laikam šim neviena nedod", ir tapis dziļas filozofiskas pārdomas par dzīvi. Komentētājs sasprindzināja savas smadzenes, nākot pie šī secinājuma, un par prieku sev atdzimeja, ka nevelti, ir pabeidzis skolu, nolicis uz tiesībām, un strāda par šoferi. Ne velti, viņa literatūras skolotāja, lika rakstīt sacerējumu "Lazdu laipa", paaugstinot viņa dailjrunibas bagāžu.

ube  Neticu, ka kaut viena daudzmaz normāla sieviete, rakstīs garu un izvērstu vēstuli uz - "Čau. Kā iet?", "Sveika! Ko dari?"

janisqwerty  Var pajautaat daamai -,, Vai juus cienitaa vakar nestaveejat pirms manis rindaa uz proceduraam vendispanseraa ??? ,, Atbilde buus 90% Un veel kautko tadaa garaa - ,, Vai jums nebija taa zvaigznveida dzimumzime uz kreisaa dupsa vaiga ?? ,,

DanaL  Ja jautājumu "Čau, kā iet?" uzdod pilnīgi sveša persona, par kuru man nav zināms nekas, izņemot to, ka persona ir 46 gadus vecs vīrietis no Aizputes, labākais, ko es varētu darīt, ir ignorēt. Nespēju iedomāties nevienu iemeslu, kāpēc man būtu šādā gadījumā jāatbild ar kaut vienu izvērstu teikumu.

janisqwerty  DanaL tas arii ir iemesls ,kapeec juus atrodaties oho jau 35 gadus un talaak par visadas publiskas fignjas rakstisanu netiekat . Iesaku pardomaat muka -eremiita karjeras iespeejas ! Esmu parliecinats ,ka atskiriiba nebuus buutiska un pats galvenais vareesit turpinaat rakstiit visaadu fignju !!!

Liigucis  ...seksudosi rakstiski ir pavisam kaut kas cits nekā - kā Tev iet!

Var jau arī izvērsti par seksi parunāt rakstiski, bet tur jau jābūt piemērotiem apstākļiem...:))

multi  A ko vīrietim citu rakstīt? Uzrakstīs tieši, vēl nolamās par jākli... :D

av2  oHo ir savairojussaas "atcirteejas" , peedeejaa laikaa.Man ta principaa vienalga . Taa ir, taa cilveeks juutaas, kad...nedabuu lllllooootttiii ilgu laiku :(
Varat jau teikt, bazuuneet , atcirst.... ka "man viss ir OK" , bet patiesiibaa..:((

Ananda_A  .... "Kas tev par daļu, kā man iet, ne tava darīšana, ko es pašlaik daru un neceri uz tikšanos ar mani!"....(c)(kas tajā atbildē nepieklājīgs?)

Tā ir atklāta un godīga atbilde no sievietes, kura liek saprast, ka vīrietim nav jātērē laiks viņas dēļ, jo viņai viņš neinteresē. (jo viņa ciena savu un vīrieša laiku)

Dabiski, ka vīrietim nekas nav jāatbild. Sevišķi, ja viņam ir vienalga, ar kuru no sievietēm tikties.

Pillerina  Tādā gadījumā labāk lai sauc par iedomīgu varbūt nekā´par apčurājošos dēļ atbildes...

magnija  hmm interesanti vai pati autore saprot ko ir uzrakstījusi.. tas tak ir smieklīgi.. iedomājos ka kāds mani uzrunā ar - čau ko dari :) un es tad nu sāku rakstīt atpakaļ romānu :) interesanti ko varētu rakstīt izvērsti uz šādu uzrunu :) :) :)

magnija  sorry "autors" :)

Vanesa15  nevienam te nav nekāda pienakuma atbildēt uz vēstulēm

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu