Vai vīrieti var saukt par iedomīgu, ja viņš uzdrīkstas neatbildēt uz nepieklājīga satura vēstuli?

/atsaucoties uz iepriekš rakstītu tēmu/
Uzskatu, ka pieklājīgi audzināts vīrietis pirmais uzrunā sievieti iepazīšanās saitā, aicinot viņu uz personisko saraksti. Pirmajā vēstulē pietiek ar īsu uzrunu:
"Čau, kā iet?", "Čau, ko dari?" vai "Čau, tiekamies?".
Turpinājums ir atkarīgs no sievietes atbildes viņas pirmajā vēstulē. Ja sieviete nevīžo atrakstīt izvērsta satura vēstījumu par sevi, bet atraksta: "Kas tev par daļu kā man iet, ne tava darīšana ko es pašlaik daru un neceri uz tikšanos ar mani!", tad vīrietis saraksti drīkst neturpināt.
Vai vīrieti var saukt par iedomīgu, ja viņš uzdrīkstas neatbildēt uz nepieklājīga satura vēstuli, cerībā uz sekmīgu turpinājumu sarakstē ar citām sievietēm?

altalilija  kaut kur lasīju, ka sievietes un kaķi dara to,kas viņiem patīk, vīriešiem un suņiem atliek samierināties

Paula6  Autors laikam grib pakoķetēt, bet vispār jautājums ir labs...gan vīriešiem, gan sievietēm. Ir nācies saņemt pāris vēstules ar tekstu"Kā iet?", bet labāk būtu, ja vīrietis, izlasot manu anketu, ko tiešām pajautātu ja viņu interesētu mana persona, tad varētu būt arī saruna, bet ja smaidiņš, tad pajautāju, ko gribēja pateikt vai lai atšifrē. Bet, ja negribi neko zināt un tikai uzraksti garlaicības mākts, tad labāk būtu parunāt pašam ar sevi. Par nepieklājības kalngalu uzskatu neatbildēt, arī ja nesaskan intereses vai nevēlas turpināt sarunu, tad tā arī jāpasaka vai jāuzraksta. Lai gan nav bijis nepieklājīgu vēstuļu, tad atbildētu, ka uz nepieklājīgām vēstulēm neatbildu un tā nav iedomība..vai tas ir vīrietis vai sieviete...rupjība nevienu nedara patīkamu.

RSQuattro  Un tādēļ jūs šeit sēžat šeit gadiem, ka gaidāt, lai pirmā vēstule būtu kaut kas īpašs. Tas ir tikai normāli, ka pirmā/s vēstules pārsvarā būs tādas neveiklas, galvenais, kas seko pēc tam. Varbūt tiešām nevajag izmantot tos: kā iet, ko dari, bet nu nevajag pirmajai vēstulei būt kaut kā īpašai. Ar pirmo vēstuli cilvēks parāda, ka viņš ir ieinteresēts tevī. Apskatot anketu, bildes, ja tev viņa patīk, atbildi kaut ar to pašu - Čau, tas jau dos vīrietim zīmi, ka var sākt komunicēt.
Jo kāda starpība cik asprātīga būs pirmā vēstule, bilde nepatiks, tā pat neatbildēsi. Varbūt vienīgi pieklājības pēc atbildēsi.
Un tik nevajag sākt liekuļot, ka galvenais ir dvēsele un izskatam nav nozīmes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu