Jautājums vīriešiem

Ko Jūs domājat par sievieti, kura apgalvo, ka 10 gadus nav bijis sex.

Geisha  Ir arī tādas sievietes. Sanāca dzīvē aplauziens, tad sāpi bija jāizsāpina un tagad gaida īsto vīrieti. Bet citādi normāla sieviete. Bez sekša un dzīva. Vai tad vajag līst no gultas gultā? Sekss jau ir tikai viena no dzīves sastāvdaļām.
Bet vispār vīriešiem interesanti spriedumi:
Ja sievietei nav pielūdzēji arī man viņu nevajag.
Ja sieviete iet no rokas rokā tātad mauka, ja neatdodas pēc 1. piedāvājuma maita.
Ruda - sarūsējusi.
Piezvana - pati skrien pakaļ, nezvana - oi, mani nemīl.
Un vispār kāda jums daļa kad un ar ko sievietei pēdējo reizi bija seksis. Domā, ka sieviete teiks patiesību? I neceriet. Kaut ko nomurkšķēs, bet skaidru atbildi nedos.

Mailija  Autore,atvaino,bet pēc Taviem tekstiem var noprast ka tas lepnais pāvs Tev nebūt nav vienaldzīgs!Un drīzāk jautājuma būtība ir nevis cik gadu tai sievietei nav bijis sekss,bet gan ka tas tagad viņai spīd ar to lepno pāvu.Saprotu ka tas patīkami noteikti ka nav,bet centies to atlaist.

bagi  Troja...no Tevi nāk žults, žults un vēlreiz žults. Aizvainots EGO. Zinām tālāko stāstu.... visi vīrieši ir maitas un jākļi .

Ezjule  Nevajag 100% visam ticēt ko stāsta sievete.

runcitis15  Krievijā visvairāk pieprasītākā operācija.Jaunavības plēves atjaunošana.

VECA_PIEPE  VP uzsit sev cenu ? :D :D :D (c)

A ko smejies? Nevainība tagadiņ atkal esot cenā. Nevajag būt žmogai un peļņu vajag padalīt % ar savu ķirurgu.
(apsver biznesa iespējas)

janisb  10 gadi nav bijis sex = nebija kondīcija lai kāds ar tādu gribētu pārgulēt, vai ari pati pārāk izvēliga, un beidzot latiņa nolaista...

miers2  vienk bijušajai sievai ir kauns par savu bijušo vīru, ka šis tagad kā tads lohs pavelkās - tas met ēnu arī uz bijušo sievu, ka šī ar tādu kopā droši vien diezgan ilgi sabijusi

meitenepasaka  Ex jāpieņem atpakaļ audzināšanā un jāapmāca, kādi jautājumi ir apspriežami un par kuriem nemēdz izpausties par savu sievieti bijušajai.

neko  Nedomāju par tādām sievietēm un kā jau LM izteicās galīgi nav motivācijas cīnīties ar to tarakānu baru kas viņai galvā.

VECA_PIEPE  Neko #20:31,...pas´to nebalt´vakariņu- a, ja tie tarakāni jaunuvei ne tikai galvā?:D

neko  VECA_PIEPE: pietiek ar to ka ir galvā... ja tur ir pārejam vairs nav nozīmes. Par laimi pasaulē pietiek sieviešu bez tarakāniem ta jebkur, lai liktu svētu mieru tām, kam tie ir:)

Torpedo  Nu, labāk 10 gadus nedod nevienam, ja nav ļubestības, nekā _dod veslības dēļ_ ik pa laikam gadījuma partneriem. Kas slinkums pašai sevi apmierināt un dikti kārojas kādu slimību noraut? Vot, šito es nevaru saprast

Laimnese  Man ir viena draudzene, kura par sevi saka- veca mašīna ar mazu nobraukumu. Nezinu,cik gadus viņai nav bijis vīrietis, bet vīrs kādus gadus 7 jau kā miris...un cita viņai nav...

Liigucis  Lasīju ka sievietes vienreizējos sexiņus neskaita - normāli!

Hustler_  Ko es domāju par tādu sievieti? Uz sex un naudas turas pasaule. Ja nav sex,tad atliek tikai runāt par naudu. :)

estepat  Ja viņa būtu, vai nebūtu- patīkama izskata- brīnītos- vai nu par to, ka tik ilgi viņai nav bijis sex, vai- ka viņai pirms 10 gadiem sex tomēr ir bijis.

ute79  varetu padomat ka tas vissvarigakais,varbut pastav tada iespeja ka vienkarsi apskaut pec pasakuma un tad viss notiek

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu