Jautājums vīriešiem

Ko Jūs domājat par sievieti, kura apgalvo, ka 10 gadus nav bijis sex.

Hustler_  Bet,ja godīgi,tad no šejienes man izdodas izķeksēt šitādus eksemplārus. Ja ne gluži uz visiem 10,tad 2 -7 gadiem točna. Un visas kā viena gaida savu īsto,izredzēto. Laikam Uģis Kuģis ir pa šejieni padarbojies. :D

magnija  nu nav bijis sex... bet varbūt viņa mīl pati sevi.. un pilnīgi iespējams ka guļamistabā ir atvilknīte ar rotaļlietām savam prieciņam :).. nu tas tak mūsdienās nav nekas sevišķs :)

makinlijs72  ka iespējams vēlēsies atgūt nokavēto.

elis  varbūt bija cietumā,

Nellda  dirš

av2  buus gruuti, jo ir aizmirsusi.

bumpastiks  Man arī ilgi nav bijis seksa un ko?Kāda kādam gar to daļa!

edding  2017-05-15 20:00
Ko iesāks? Skraidīs pie citām. Lauvu vīriešiem svarīga kvantitāte.
Hustleram taisnība. Kad es iesaku "paņemt kādu veselībai" viņas brīnās, kā tā var. Vajag romantiku, vajag vairākus randiņus/ kurš gan no OHO tam piekristu pa tukšo/, vajag labāku nekā aizgājušais vīrs un vēl viskautko.
Bet. Ja patrāpīsies labs, pieprotošs džeks, padarīs par tādu seks bombu, ka tik turies.

kuks10  cilvēks nerūpējās par savu veselību..tas gan nav inteliģenti..)))

baskaje  Sieviete bez seksa var iztikt ilgi, un bez jebkādām sekām.
Bet vīrietim tas ir bēdīgi. Pēc 10 gadu pārtraukuma uzcelties no miega ir ļoti grūti, ar piebildi, ja pats ar sevi nav darbojies.

Pillerina  Normāli. vai tad nav vienalga? Galvenais, ka proti apmierināt taču?

Vaukskis  Vinjai ir ljoti augstas prasiibas un/vai vareetu buut viena no taam sievieteem, kura grib garantijas par kaazaam ar iecereeto, pirms nodarbojas ar seksu, bet maz ir taadu viiriesu, kuri ir gatavs uz kaut ko taadu uzreiz "parakstiities". Veel vareetu padomaat, ka vinjai ir bijusi traumatiska seksuaalaa pieredze un peec iespeejas veelas izvairities no taas atkaartosanaas peec iedomaataa principa "visi viriesi taadi, tad es labaak viena".. .

valmierietis333  Ir dzirdēts ,ka - jo vairāk tā nav , jo mazāk gribas ! (Nav man ieplānots šo apgalvojumu pārbaudīt uz savas ādas , tādēļ nevaru apgalvot ,ka tieši tas tā ir ...)

- Tiecos piekrist Baskājes viedoklim !

10 gadi , manuprāt , ir normāli - laiks ātri skrien ... Te tu esi jauns , bet jau pēc brīža sāc manīt , ka mati atkāpjas no pieres , iezogas sirmums , zobi izkrīt utt , bet mūžīgi jauns vari palikt tikai sirdī ...

Jāņem vērā ,ka cilvēki ir dažādi , un viņu vēlmes tieši tā pat ... (Ne visiem dzīvē galvenais ir sex ... Cilvēkam var būt arī daudz citu interešu , tādēļ neatliek laiks pat domāt par to ... Tiem ,kuriem pārāk daudz brīva laika , tie arī domā !)

- Cits ir gatavs gulēt ar ko pagadās , lai tikai būtu ; bet cits - ja nav ,tad nav (neies ar kuru katru , tad jau labāk draudzēties ar rociņu ,bet kāds cits arī bez tās var iztikt ...)

- Varbūt tā sieviete visu to laiku viena pati audzināja vairākus bērnus , strādāja 3 darbos , lai tiem nekā netrūktu , kur viņai vēl var atrasties enerģija skraidīt uz randiņiem un meklēt partnerus ...

Tā kā , pavisam normāla dzīves situācija , neredzu par ko brīnīties !

To tikai tukšpauri varētu nesaprast , nu tiem ,kam smadzeņu vietā cita viela iespiedusies , un tad viņi ne par ko citu nespēj domāt , kā vien par sexu !

Ps . Te vēl vakar vai aizvakar viens džeks reklamēja savu "fantastisko locekli" - domājat ,ka viņam 10 gadus kaut kas ir bijis ?! Nu vismaz ar tādu attieksmi viņam vēl 10 gadus nekas nebūs , kamēr nepieaugs prātiņā ! (Ar varu paņemtās naivās skolniecītes nevar skaitīt kā lielo guvumu , tas būtu apmēram tas pats ,kas uzmākties cilvēkam komā ...)

baltsriits  Ja kāda to apgalvo,tad viņai nav viss mājās:))

amareto5  domaaju, ka te lielaakajai daljai sievieshu , kas te sēž, nav seksa, ja neskaito to, kas pashaam ar sevi.. un redzat.. visas dziivas... un dziivos veel ilgi...

Mefistofelis  Domāju, ka viņai ir sev vien zināmi iemesli, lai nebūtu. Varbūt aizvainojums uz vīriešiem kā uz sugu...

alvis25  Tas nav labi , bet ari nekas slikts tas nav . Katram sava gribēšana un varēšana . Tikai melot gan nevajadzētu .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu