Izšķiests laiks

Izrādās, ka manam pielūdzējam ir vēl vairākas sievietes. Sajūta tik bezcerīga. Sķiet te tiek nosists tikai laiks meklējot uzticamu vīrieti, jo realitaltē tādi nemaz neeksistē. Jā, jā zinu ka te teiks, ka es pati vainīga, ja būtu super duper uz citām neskatītos. Bet diemžēl nē, lai cik super duper būtu sieviete tas vecis tāpat lūr uz citām. Vīrieši vienkārši bradā pa sieviešu dzīvēm piedzīvojumu meklējumos. Tāda vilšanās!

AivarsN  Daži izvēlas vienreiz un visam mūžam,bet citiem vairāk patīk pats pielaikošanas process. Uzticamie izdara savu izvēli un no šejienes pazūd,bet pielaikotāji paliek. Cerēt var uz nedaudzajiem palikušajiem,kuri vēl nav atraduši savu īsto,vai uz jaunpienācējiem. Tas pats princips,kas ar apelsīniem lielveikalā.😁

Mailija  Autore,ja pareizi saprotu tad Tevi satrauc ne tik daudz tas izšķiestais laiks,vai tas ka ar bērniem ieazīstināji,bet gan ka viņš ļāva Tev noticēt,ļāva sev pieķerties un varbūt Tu pat paspēji viņā iemīlēties.Nu ir tas ir nežēlīgi ja tā var rīkoties un vēl uz restorānu ar citu atvilkties lai Tu to redzētu.Vecis visdrīzāk ir vnk bezvērtīgs eksemplārs kam patīk ka sievietes viņā saķerās,pamest un pēc tam tīksmināties kā tās sievietes iespējams raud viņa dēļ.Ja tā nebūtu,tad nu uz restūizi viņš nevilktos lai Tu to redzētu(normāls pasaudzētu)tad nu skaties no šī aspekta ka tāds treplo viņš vien ir un nav pat vērts par viņu domāt.Ieteiktu aktīvi iepazīties,pastaigāt uz citiem randiņiem un gan jau aizmirsīsies!

lasminaxxl  Sallija - tevi "uzmeta" mīļākais . Bet ko darīt, ja vīrs tā visu dzīvi dara ? Tas ir daudz , daudz sāpīgāk !

multi  Nekas bezcerīgs, poligāmija ir atbilde uz visām jūsu bēdām :) Nenokar degunu!

ube  Iesaku šai sakarā izlasīt labu rakstu:
http://www.slowyogalife.com/viriesi-uz-laiku-un-uz-visiem-laikiem

magnija  interesanti vai autore tiešām tikai ar vienu vienīgo sarakstījās, ja tas tā tad tik tiešām mazliet panaivi 40g domāt ka iepazīšanās portālā vīrietis raksta vienīgi Tev. Bet ja bija vairāki sarakstes partneri, tad neviens nav vainīgs, ka izvēlējies tieši šo vīrieti...acīmredzot šis vīrietis labi apguvis pa ausīm braukšanas mākslu... nevajag visam ticēt ko Tev stāsta

marselis  Godigi! Bez aizstavibam!
Vai nav tiesi tapat ar sievietem?
Vienlaiciga sarakste ar daudzam/dziem ir ka narkotikas,kur katram/rai sola uzticibu un milestibu!

ube  Citāts no iepriekš minētā raksta:
"..vīrieši attiecības ar sievietēm uztver pilnīgi citādāk. Viņi pret mīlestību izturas izklaidīgi, pārdomāti, ar aukstu galvu. Riskēšu paziņot: šodien daudzi vīrieši izturas pret attiecībām kā menedžeri pret projektu, kuram ir sākums, kulminācija, nobeigums. Nekādu romantisku domu „viņa ir mana uz visu mūžu”, pat nav „viņa ir mana”. Viņš aukstasinīgi noslēdz attiecības, kā menedžeris noslēdz pabeigtu projektu. "

Jevpistinija  Interesanti, ka striķīti, ziepītes un beņķīti pasniegt piedāvā šļura, kura pati pinas ar precētu vīrieti. Vai vairākiem.
A topika "autorei" taisnība - tādi tie veči ir. Vai nu samierinies, vai dzīvo bez veča. Dresūrai šie nepakļaujas. Vēl gan var cerēt uz tiem normālajiem retumiem, bet ej un atrodi tādu!

Esther  Ko nevaram mainīt, to ir iespēja vismaz pamēģināt kaut nedaudz saprast. Mēs nezinām iemeslus, kāpēc tas vīrietis tā rīkojas. Pieļauju, ka viņš pats to tā skaidri neapzinās. Nesen lasīju par kāda vīrieša tēvu, kurš visu mūžu esot bijis tāds kā brunču mednieks. Izrādījās, tā brunču mednieka "anamnēze" esot bijusi cieši saistīta ar viņa agrīnās bērnības pieredzi, proti, pats savā agrīnajā bērnībā, savā ģimenē tas padzīvojušais brunču mednieks esot bijis tā sauktais pastarītis... pēdējais... kāds 7 vai 9 bērns daudzbērnu ģimenē, kurš no savas, no iepriekšējiem daudzajiem bērniem jau nogurušās mātes, savā bērnībā nebija saņēmis pietiekamu un visiem bērniem tik nepieciešamo mātes uzmanību un mīlestību un... vienkārši, tajā, jau pieaugušajā vīrietī, kā kompensācijas mehānisms (neapzinātajā līmenī) par pašam par savā agrīnajā bērnībā nesaņemto mātes uzmanību un mīlestību, attiecīgais uzvedības modelis bija izstrādājies tīri kā kompensācijas mehānisms (neapzinātajā līmenī)...
Nezinu, vai pietiekami saprotami paskaidroju... Ceru, ideja, vismaz, kaut daļēji uztverama...
Ko lai saka... netver personīgi, Tēmas Autore... Vari mēģināt parunāt ar to vīrieti par viņa bērnību...

magnija  no ko lai saka Sallija2... skumji protams ... bet ne tu vienīgā tāda :)... nu jā tagad Tev ir dusmu fāze, tad būs atbilžu vai kļūdu sevī meklēšanas fāze ... tad viss atlaidīs un paliks vieglāk. Un pēc kāda laiciņa atkal ticēsi baltai, tīrai mīlestībai.

Drole  Kursh tad vainiigs, ja teemas autore zirgaabolu-daudzbeernu teevu notureejusi par kartupeli un pat beernus sasaukusi vakarinjaas? Zirgaabols? rozaa brille? ausis, kas aizkjepushas ar siirupu?

nomalis57  Klubā lasīju: nekas tā neattīsta loģiku, kā trīs mīļākās. Un dāmām laikam patīk loģiski domājoši vīrieši:) Gan jau būs labi... labāk ātrāk nekā vēlāk

Esther  Nu, prieks, ka pasmaidīji, Tēmas Autore... Bet jā... kāpēc neapjautāties vismaz pēc bērnības fotto... Bērnu sejas izteiksmes nemelo... Tajās daudz var "salasīt"... ;)

Torpedo  Domāju, ka mums visiem visas mūsu dzīves pēc būtības ir _Izšķiests laiks_, tā ka ne jau par par laiku te ir runa, vai ne? Nu ja, bēdīgs gals. Bet ko citu var gribēt no pieprasīta vīrieša. (Principā tāpatās, ka no pieprasītas sievietes). Visi dēļ savas pieprasītības ir rakstura defektiem un lielām problēmām ar uzticību. Tāpēc nevajag izvēlēties tos, kas ir smuki izskatās un izturas. Vajag skatīties uz reāliem vīriešiem, kuru defekti ir uzreiz acīmredzami, bet nav tik letāli

edding  Kokote uz vecumu paliek arvien glupāka.

vilx  Man gan liekas ka te kaudze no uzbraucieniem nav pamatota. Džeks nevērpa nekādas intrigas, nedzīvoja ar abām reizē, bet godīgi atveda atrādīt jauno dzīvesbiedreni, pēc tam neko netaisnojās, bet godīgi pateica, ka atradis citu. Variet šo viņa gājienu saukt kā gribat, vērtēt ka bezkaunīgi, apsaukāt par laimes meklētāju, bet viennozīmīgi - rīcība ir bijusi godīga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu