Izšķiests laiks

Izrādās, ka manam pielūdzējam ir vēl vairākas sievietes. Sajūta tik bezcerīga. Sķiet te tiek nosists tikai laiks meklējot uzticamu vīrieti, jo realitaltē tādi nemaz neeksistē. Jā, jā zinu ka te teiks, ka es pati vainīga, ja būtu super duper uz citām neskatītos. Bet diemžēl nē, lai cik super duper būtu sieviete tas vecis tāpat lūr uz citām. Vīrieši vienkārši bradā pa sieviešu dzīvēm piedzīvojumu meklējumos. Tāda vilšanās!

bagi  Būšu rupjš un neaudzināts.... vēlreiz par to pašu... Tu vari skaļi pateikt un atzīties...ko tas nelietis jāj un jāj. Vienkārši citu sievieti! Kurai nospļauties par morāli un šeit virmojošām augstajām vērtībām.

edding  Vai tad daži mēneši ir tik liels zaudējums. Nākamreiz būsi uzmanīgāka, nesteigsies ar iepazīstināšanu ar bērniem.Un vispār nesteigsies ne ar ko. Neizvēlēsies vecu veci, jo viņiem uz vecumu širmis brauc.
19:12-precīzi.

kvarts  Šodienas vīrietim vajag sievieti, tādu riktīgu maitu, lai dzīve garlaicīga neliktos... bija pat kaut kāds dzejolītis... No kādām sievām vīri mūk, nu protams ka no labām, no sliktas sievas aizlaisties, nekad nav vīra dabā....

Artemida7  Esi stipra. Te tādu daudz, kuri uzskata sevi par supervīriešiem. Katrs cilvēks ienāk mūsu dzīvē, lai ko iemācītos, saprastu. Un viss jau atgriežas kā bumerangs. Reizēm pēc vilšanās nāk pārsteigums. Tā kā viss būs labi, tici un viss notiksies.

coldlands  Sallij, ar kādu šampūnu Tu mazgā matus, un ko brokastis ēd, a cikos gulēt ej, un garšo labāk burkāni vai gurķi......?
Nu pastāsti, visiem tas ir tik interesanti.

edding  19.12 domāts Jevpistīnijas koments par striķi utt

Katema  Ko lai saku autorei, nezinu, bet coldlanda teksts man gan patika! :D

neko  Vai tad tas kopā pavadītais laik tiešām bija tik slikts? :)

ube  Viss ir dzīves skola....

elis  labāk nebūtu čīkstējusi publiski , tagad visi zinās ka gultā 2 mēnešu laikā nevari vīrieti apmierināt tā lai tas neaizmuktu....
Un es jau gandrīz biju tevī iemīlējies lasot tavus jautājumus un dzīves stāstus iekš PA

Laimnese  Bērniem pasaki, ka tas bija santehniķis...

ahava  Neķer kreņķi, arī vīrieši mēdz būt ideālisti un tādi gadās pat šeit. Tie gan nez vai būs ar šķirteņu bariņu un bērnu pulciņu...
Pēc 40 dzīve tikai sākās ;)

Edgars37  ...un re pie ka noved slapjie sapnisi par monogamiju😃...nu ko, tad jataisa kartejais piegajiens👍😃

av2  taa nav.

Vaukskis  Tā viņš ir, kā aprakstīts, tādēļ vai nu jāiztiek ar tādiem vīriešiem, kādi ir, vai jāiztiek ar iekšējiem resursiem, vai jāpārstāj seksuāli interesēties par citiem cilvēkiem, vai jākļūst par lesbieti !

kuks10  ha,ha,rēcīgas atziņas..ne tu pirmā,ne pēdējā..dzīvē ir kā jūras viļņi..))

edding  2017-05-16 22:27 cold
I nemaz nesmejies, te biezā slānī atskaitās par katru soli. Pus pasaules zina, kur gāja, ko ēda, kad pačurāja, kad mazbērniņam purkšķītis bija. Bet te ta sāpe liela un mazliet atsist kāri konkurentēm vēl var.

Rondijs  Nu tad ko izlēmi, padosies un pievienosies vīriešu nīdēju pulciņam, vai tomēr pacīnīsies lai atrastu sev normālu vīrieti?

aquaserpente  Tad meklē īsto vīrieti tur-ārā. Mana dvīņumāsa, pēc konflikta ar priekšnieci, aizgāja noņemt dusmas uz šautuvi (viņai patīk ieroči un aizraujas ar ložu šaušanu), un tur, pilnīgi neplānoti iepazinās ar savu, nu jau tagadējo vīru. Kādu pusgadu pirms tam, viņai bija līdzīgi kā Tev, tikai tur lomu spēlēja, ka tā cita sieviete bija gan tikpat izskatīga kā mana māsa, gan bagāta, ļoti bagāta, un vecis aizlaidās uz turieni. Turklāt gļēvi aizmuka, neko nesakot un nepaskaidrojot. Tā dāma draugos rakstīja manai māsai, lai informētu par faktu, pat kāzu bildes atsūtīja. Māsa bija kreņķīga, bet izraudāja visu sāpi klusā kaktiņā, lai bērni neredz un nesatraucas, tad nomierinājās, nosecināja, ka onka gļēvs un mantkārīgs, novēlēja laimi, un atgriezās dzīvē. Pastaigāja pa randiņiem, paskatījās, kas vēl ir ēdienkartes piedāvājumā, paanalizēja, nosecināja, ka internetiepazīšanās jāņem viegli, izvēdini galvu un viss, īstais jāpaskatā reālajā dzīvē, un viss beidzās pa smuko.

edding  Internetā meklēt dzīvesbiedru tomēr ir naivi. Man iepazīstoties pirmais jautājums v lob ir, kāds Tev niks OHO, otrāpusē un pārējos interneta saitos. Skatos reakciju un izdaru secinājumus.

Rondijs  Daudz labāk tiešām ir iepazīties caur kopīgu hobiju, vismaz viena interese jau sakritīs, būs par ko parunāt pirmajā randiņā. Kopīgs hobijs jau arī apvieno līdzīgus cilvēkus..

Viliendi  Interesanta Tu esi sieviete- zini ka 3x šķīries, 4 bērni par kuriem nerūpējas...un Tu te cepies ,ka neesot uzticīgs...Kur Tu biji kad smadzenes dalīja????

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu