Kā tas sanāk?

Skatoties vīriešu anketās ,kā arī lasot komentārus daudzos, lielākāi daļai vīriešu pēc 40 un vecākiem ir vēlmes , lai būtu sieviete šajos gados slaidas, sportiskas. Toties paskatoties kādas daudzas ir jaunās meitenes - sievietes tagad, tad lielākā daļa ir ar ļoti kuplām miesām un formām. Tajā pat laika vīri viņām vai draugi ir labu labie, kā arī nav tādas apsmiešanas , pazemošanas kā no mana vecuma vīriešiem.Vai nesanāk, ka Jūsu prasības cienijamie kungi un attieksme nav pārāk liela.
Nenoliedzu, ka veselības dēļ katram ir jātiecas uz šiem slaidajiem parametriem, bet , ne visiem tas dzīvē sanāk un ir iespējams.

elis  pēc 40 tās miesas kam daudz negrib(ilgstošām attiecībām) jo saprot ka vajag lielāku gultu, lielāku māju , lielāks bulciņas utt un ja nomirs būs baigi smagi ko stiept, līdz bedrei,

raima  Man kā praktiskai sievietei patīk gan svarīgie (aizvējš), gan gaisīgie (bez problēmām arī uz jumta, augļukokā utt.uzkāps). Ka tik cilvēks labs :)
Pašai gan labāk būt slaidai- mazāk auduma tērpam jātērē.

Geisha  Pilnīgi piekrītu Pillerinai, ka visiem normāliem cilvēkiem neatkarībā no dzimuma ir nepieciešams regulars sekss. Gan labas figūras sievietēm veidosies, gan tarakāni pamuks un vīrieši nebūs kā rūgumpodi.

neko  "Mans novērojums, ejot bieži uz sporta klubu, ka pārsvarā uz turieni nāk tikai slaidas sievietes."

Nu bet tāpēc jau ir slaidas, ka iet un dara :)) Patiesība šinī dzīvē vispār ir ļoti maz lietu, ko nevar risināt darot.

Droshs_Plecs  Neprasu vairāk, kā varu dot. Ja esmu perfektā formā, tad tas nav par daudz prasīts no sievietes, lai tā būtu labā formā.

Droshs_Plecs  Endokrinologi, dietologi - tas viss ir bullshit. Vajag rīt mazāk, tad arī būsiet tievas.

altalilija  viss nebūt nav tā, kā izskatās. piekrītu teicienam, ka jebkuram cilvēkam jāiemācās laicīgi aiztaisīt muti - neapdirst citus un mazāk rīt. bet ir tik daudz cilvēku, kuru nopelns pie slaidā auguma nav pilnīgi nekāds, rij kā truši un neresnē. un nebūt visi resnie ēd vairāk par tievajiem. un sporta zālē varbūt kauns ienākt, jo tur trenējās zirgastes aiz gara laika

riebekle  Vispār nesaprotu tos, kas pārmet otram resnumu/tievumu. Pa manam - nepatīk, neskaties un klāt neskaries, nav spiesta lieta. Gaumes dažādas - vienam patīk kaulainās, citam uztjūnētās un sašpaktelētās, vēl kādam apaļīgās, citam vispār vecmāmiņas. Un? Nav ko pārmest kādai/kādam, ka neatbilst, vienkārši jāiet garām un jāmeklē cita/cits.

Hiranja  Nev runa, ka baigi kādu gribas izsmiet. To resnulēm vajadzētu saprast! Vienkārši lielākajai daļai veču uz resnulēm nestāv jeb stāv sliktāk. Apreci jaunu, smuku, bet tā pēc pārdesmit gadiem ir pārvērtusies par omīti, gultas prieki attiecīgi paliek aizvien retāki, tad nav brīnums, ka meklē jaunāku mīļāko, jeb vienkārši tievāku. Normāls veselīgs vecis grib mīlēties, ne tikai mīlēt! Par savu veci ir jārūpējas un jāiespringst.

bailando2  kas par cepienu? katrs meklē pēc savu roku garuma:P kam tada beibe kuru apkert nevares?mmm

AivarsN  Kāds nu kurš padevies. Veselība,apetīte, dzīves veids,gēni, iespējams pat asinsgrupa nosaka cik kuram tas uzkrājums uz kauliem. Bet ne jau tā ir galvenā cilvēka vērtība. Jaukas sievietes var būt gan tieviņas,gan apaļīgas. Tas ir tikai gaumes jautājums. Problēma varētu būt tur,ka pārāk daudzi pakļaujas tā saucamajām zombēšanas programmām,kuras cenšas uzspiest sabiedrībai dažādas slimīgas normas un standartus. Overtona logs.

Mailija  Nu tīri cilvēciski korpulentās sievietes saprast var,ka gribas attiecības,mīlestību un to pašu seksu galu galā ne mazāk kā tām slaidajām.Bet saprotu arī vīriešus,nu ko tas vīrietis var darīt ja sieviete pāri 100 kg viņu nesaista.Saprotu tāpēc ka pati ar nevarētu ar plikpaurainu onkulīti ar lielu vēderu lai cik labs cilvēks viņš nebūtu,jo seksuāli viņš mani nesaistītu.Cita lieta ja tie veči jau nu pārāk pārspīlē un kaut kādus skeletus grib,tad tā jau ir cita galējība.Tās korpulentās sievietes ko redzi kopā ar vīriešiem varbūt pirms tam nebija korpulentas,bet pēc tam palika un ne visi vīri ja mīl savu sievu pamet to dēļ svara izmaiņām.Bet vienalga nevajag bēdāties jo ir jau vīrieši kam tieši ļoti patīk korpulentas sievietes un slaidās nemaz nevajag.Nu kā saka katram savs.

bailando2  nesaistiet apaļigumu ar resnumu utt. kg ar nav noteicošie:D par teicienu-wirokaja kostj-ir bildīte:P
p.s. plikpaurains onkulitis vismaz var uz vedera uzlikt alus kruzi-ko tur sievietes liks-ak jā suņa ausis...

Marija_Anna  Pāris kilogrami vairāk, pat 10 nav nekas īpašs. Ja cilvēks jūtas labi un ir praktiski vesels. Tā ir mode vai koķetēšana smalkā sabiedrībā par kg, gadiem? Būtībā tā ir katra paša darīšana. Būt tādam vai citādam.

magnija  ha :) atraduši ko te spriedelēt... kam kāda daļa par cita pakaļu katrs pats savu pakaļu nes - nepatīk nenāc klāt vai neskaties... nu gribas jums skriet un sporta zālēs dirnēt - nu tak jūsu darīšana tā ir... man patīk peldēt un ar riteni braukt... nu i liekais svars... nu i resna... smiekls nāk :) :) uzšķaudīt tiem visiem viedokļiem

coldlands  Ja jau uzskaudit, tad kapec raksti, un centies taisnoties?

cita  Hmmm ... nezinu gan! Es kaut kā par to neiespringstu ... neesmu ievērojusi, ka slaidām lielāka piekrišana! Esi tāda, kāda esi un neņem neviuenu pierē...
Kam patīk kārnākas, kam apaļākas... vnk tie, kas apsmej nav uz sevīm paskatījušies spogulī, kādi izskatās paši...

labaa1980  Padomājiet - kāpēc kādreiz koncentrācijas nometnēs nebija resnu cilvēku! Viss ir atkarīgs no ēšanas un nav nozīmes ne iedzimtībai, ne hormoniem, ne slimībām, ne citiem faktoriem...

iota  Jā, labaa 1980, un koncentrācijas nometnēs ieslodzītie bija ar izcilām veselībām un vienreizīgi labā fiziskā formā, vai ne? Vai nevajadzētu bišķi padomāt, pirms "pievest" piemērus iz dzīves?

Laila14  Vingrojumi un pastaiga,soļošana. ASV pētijumi norāda,ka skriešana ir pat kaitīga. Es jūtos Fantastiski labi ar savu svaru..))..un Jums novēlu to pašu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu