Kā tas sanāk?

Skatoties vīriešu anketās ,kā arī lasot komentārus daudzos, lielākāi daļai vīriešu pēc 40 un vecākiem ir vēlmes , lai būtu sieviete šajos gados slaidas, sportiskas. Toties paskatoties kādas daudzas ir jaunās meitenes - sievietes tagad, tad lielākā daļa ir ar ļoti kuplām miesām un formām. Tajā pat laika vīri viņām vai draugi ir labu labie, kā arī nav tādas apsmiešanas , pazemošanas kā no mana vecuma vīriešiem.Vai nesanāk, ka Jūsu prasības cienijamie kungi un attieksme nav pārāk liela.
Nenoliedzu, ka veselības dēļ katram ir jātiecas uz šiem slaidajiem parametriem, bet , ne visiem tas dzīvē sanāk un ir iespējams.

magnija  coldlands - :) nevis iespringstu un taisnojos, bet izsaku savu viedokli... nu mani tiešām besī ārā tā sviedru smaka sporta zālēs, man vajag svaigu gaisu, saulu un ūdeni. bet katrs dara kā grib... es sevi mīlu :) :) :)

multi  Varbūt jāsāk skatīties uz jaunākiem, ja jau viņiem patīk kuplas miesas, bet vecajiem nepatīk :)

Gvendy  Nezinu, kurš te aplam domā, ka apaļajām piekrišanas nav. Rindā stāv, nespēju vien izvēlēties Un vēl sūdzas, ka te tikai tievās esot. ...Bet varbūt tas tāpēc, ka oficiāli ir "parādes sieva", bet reāli gribas ko mīkstāku un garšīgāku?

coldlands  Magnija, laiki kad sporta zāles oda pēc sviedriem jau sen beigusies. Pie tam, cilvēki kas nedaudz piedomā pie risanas paradumiem, nerij entiem litriem alko, nekuri, ir veselīgaki, un tāpēc sviedru smaka ir rāmāka, tāds viegls, Atlantijas okeāna brīzes aromāts.
Laila14, kāpēc skriešana ir kaitīga, rodas vēzis, piemetas gripa, izaug sēnes uz galvas?

Liiva  Nu jau katrs to deķi velk uz savu pusi!
Ja ievēro mērenību, var visu...

magnija  coldland - ko piesējies... nu nepatīk man sporta zāles un domāju ka kopš pagājušā gada tur nekas nav mainījies... sviedri ir un paliek sviedri... varbūt pabrauksim kādreiz ar veļukiem uz izturību? vai papeldēsi kopā ar mani oktobrī? es sev patīku :) un tad, kāpēc tevi traucē mans resnums, ja mani tas netraucē? nu mīļie cilvēki, lieciet tak mūs apalītes mierā, vai tad citu problēmu jums trūkst.

RSQuattro  missperfumee - Un vīriešiem patiešām ir visas tiesības vēlēties slaidu un sportisku sievieti.
____________________________________________________
Ir tiesības jeb var gribēt, ja pats ir tāds. Ja pats slinks un resns, tad neko vairāk par tik pat resnu sievieti nav pelnījis.

RSQuattro  Magnija - nu ko tu d**s, tu tak savu mūžu neesi sporta zālē bijusi. Tur nesmird pēc sviedriem. Protams, ir gadījies, ka kāds cilvēks nu ļoti pēc sviedriem smird, bet tas ir nu ļoti ļoti reti, pa 5+ gadiem, varbūt pāris reizes ir nācies tādus sastapt.

Deizii  Nemeklē attaisnojumu savam liekajam svaram. Tā ir tikai un vienīgi TAVA nolaidība pret savu ķermeni. Un nav nekādu atrunu. Tas ir Tavs reāls slinkums, nolaidība. Un nenosodi vīrirešus "gados", kam patīk slaidas sievietes.

missperfumee  Vēlēties jau var jebkurā gadījumā, ir vai nav pelnījis, kas šeit arī visbiežāk notiek. Tas, ko reāli dabū, ir cits stāsts:)

Korneelija1958  Ak torpēdiņ ,torpēdiņ ar tevi pavisam ļauni žults jau gāžas aumaļām pār lūpām ,bet priekš tevis tā žults ir laba reklāma.

Tikliite  Slaidums un sportiskums ir veselības pazīme. Man patīk gan slaidas sievietes, gan slaidi vīrieši (+/- max 10).

MrJones  Sievieshu deviize: "Njem mani,..resnu vai tievu..nav noziimes, jo citaadi, buus, kas njem..! Esmu kaada esmu..un jums nav tiesiibas kritizeet, jo esmu sieviete...un varu atljauties taada buut! "

(domiigi pagroza galvu un klusee..)

makinlijs72  nav runa par ļoti sportiskām un tievām ,bet normālām vai tuvu tam .pašām ļoti patīk runāt par līdzvērtību , nu tad te arī tā ir .

minnijai  Labāk druknas miesasbūves vīrietis, kā caurbira.
Mani kaut kā puevelk apaļīgi vīrieši... Nu tas aluspuncis tāds mīlīgs liekas.
Man nav sanācis veidot attiecības ar slaidu/atlētisku vai īsāku par sevi- vīrieti. Mani kaut kā vnk nesimpatizē tādi, kaut gan nesaku, ka tie būtu slikti. Vnk tipāžs nepievelk un viss.
Līdz ar to, katram sava gaume. Un savs vāciņš.

magnija  RSQattro - kāpēc jābūt rupjam :).... vai Tu mani personīgi pazīsti ka vari tā apgalvot :) - nu bet īstenībā man gluži pie kājas kā tu izsakies, viedolkis jau par tevi taču rodas :)... vēl par sporta zālēm :) nu teikšu tā 5cu gadu laikā(neskaitot pagājušo gadu kuru neapmeklēju) es biju vecākā apmeklētāja :)... no tā varu secināt ka lielākā daļa šeit runātāju un spriedelētāju par sporta veselību pēc kāda laika vairs neapmeklēs sporta zāles... un būs turpat kur mēs visi pārējie mirstīgie :)..5cu gadu laikā sporta zālē satiku tikai 3vīriešus kuriem bija ap 40g...un kur ta pārējie spototāji palika :)... un kaut kā tas zirgastes 45-50 gadīgas arī nemanīju sporta zālē... nu beidziet tak lekties jaunie :) pēc laika būsiet turpat kur mēs tagad nesportotāji :).. un katram ir sava oža :) citam tas tā liekas ka sviedri pēc okeāna brīza :) :) bet man no tā brīza acis asaro :) :)... un diemžēl dzīvē nākas secināt, ka daudzi jaunieši(un netikai) vispār nejūt savu sviedru smaku

magnija  vēl gribēju piebilst(tiem kuri apgalvo ka sportos visu dzīvi-piekrītu ka vienam otram arī tas izdosies) ka pēc statistikas datiem vidējais vecums sporta(Rīgā) zāļes apmeklētājiem ir:
"Olimpiskā sporta centra" apmeklētāju vidējais vecums ir no 35 līdz 38 gadiem(citāts):
"Veselības fabrika" apmeklētāju vidējais vecums ir 30 līdz 35 gadi(citāts):
Fitness centru apmeklētāju vidējais vecums ir no 28 līdz 29 gadiem...

Araabs  Ja mājās ir krokomots-begodīlis,tas sānsoļiem vismaz nav jāmeklē attaisnojumi:))

riebekle  Atļaujiet pasmīkņāt par tiem kategoriskajiem viedokļiem. Reizēm dzīve tādiem kategoriskajiem uzkakā tieši uz galvas un rezultātā tas, kurš paģēr sev tikai slaidās un sportiskās, kā sists iemīlas pilnīgi "aplamā" sievietē. Ne velti ir teiciens - nekad nesaki "nekad".
Un vispār - kāpēc kāds būtu jānoniecina tikai viņa izskata dēļ? Ar to mēs esam forši visi, ka katrs dažādi. Un nav jākļūst par citādo nīdēju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu