Kāpēc gan ne!

Es te tā padomāju un izdomāju! Kāpēc gan nepieņemt dāsnā precētā vīrieša aicinājumus? Kāpēc gan es viņus visu laiku tik nežēlīgi atšuvu? Patiesibā tas taču ir jauki sekss + dāvanas un pat ja sakars pajūk nav nožēlas, jo savu labumiņu būšu guvusi nevajadzēs raudāt, ka es viņam šitā un tā, bet viņš nepateicīgais nenovērtēja. Savādāk te tērzētavu palasot depresijā tik var iekrist. Un ja tā godīgi es laikam nemaz negribu tādu vienu un uz mūžu. Paralēli varēšu turpināt savu meklēšanas procesu, bet sekss un dāvanas no precēta mīļākā izdaiļos manu dzīvi.

Ladybug123  Nju, nju....varbūt i būs dāvaniņas un labs seksiņš, tikai atceries, ka nekad nebūsi 1.vietā un tāpat brīvdienās un svētku dienās varēsi raudāt viena spilvenos!!!!

Mela  Katrai maizītei ir garoziņa un katram kokak divi gali.... kad būsi atradusi savu īsto un vienīgo (vai domāsi, ka esi atradus) un uzzināsi, ka viņam ir mīļākā un, kaut vai pēc kabatā atrasta Douglas dārgu smaržu pirkuma čeka, sapratīsi, ka ir dāvinātas dāvanas...
vai arī, kad esošais mīļākais uztaisīsi greizsirdības scēnu, ka esi atradusi kādu citu, vai.... kad sapratīsi, ka jūti pret precētu mīļāko kko vairāk kā tikai seksa un dāvanu sniedzēju....
tad sapratīsi.... ir cilvēki, kuri saprot tikai caur paša pieredzi, lai cik rūgta tā arī nebūtu...

magnija  nu ja ir vēlēšanās , nu galu galā tikai Tu pati lem kā Tev jādzīvo. ja Tev dzīvē tas dot piepildījumu un paceļ Tavu pašnovērtējumu :) tad tik uz priekšu... tikai nav īsti skaidrs ko gribēji dzirdēt šeit :)

dzozefinaups  ...nevar pannemt to,kas ir pie vietas,un visi staigulli-kautko meklee-kaa truukst attieciibaas-miillumu,maigumu,sapratni....galu galaa-kvalitatiivu sexu.... un nevainoju nevienu-ja kaads ko veelas,un tomeer!-cienu cilveekus,kas godiigi pasaka-viss beidzies,muus nekas nesaista....un tad iet mekleet.... Citaadi-taa ir klaja necienna pret to,kurss maajaas gaida,ruupeejas... Bet miillss ar varu nevar buut-vajag atlaist gaajeeju..... Dziivee gan saakas nemitiiga ciinna-draudi,terors,pazemossanaas...... Bet autorei-jaa-izklaide buus,bet visi sveetki,briivdienas,vakari,naktis....-viena....nevienam nevajadziiga..necieniita... Nozzeelojami!

valmierietis333  11:40
´´....., nē sola materiāli atbalstīt, konkrēti prasīju kāds man no viņa labums?´´

- Vai tad nezini ,ka solīts makā nekrīt !? Ienāc pēc dažiem mēnešiem un tad palielies , ko viņš ir sadāvinājis ! Ja Tu būtu zaļš meitēns , tad bērns varētu būt viena no sasolītajām dāvanām , bet tā nespēju iedomāties !

Anketu neapskatījos , bet neizklausās ,ka esi jauna zaļa naiva meitene ,kas tic katra precēta veča solījumiem !

edding  Vai tik tas nav tas drauks, kurš sola ka būsi vienīgā, bet patiesībā drāž visas, kuras dod. Labi ka viņa sieva un bērni nenojauš, ko dārgums dara.

solvitas  Baigi pazīstams stāsts! :) Man arī to pašu piedāvāja un par apprecēto bijušo mīļāko stāstīja. Teicās, ka piektdien esot Jelgavā un gribētu satikties. Katrā pilsētā sava laikam :)

abols23  Vai Tu vēlies būt pieradināta ar labumiņiem?.....skaties,varbūt nāksies raudāt... ka viņš nepateicīgais nenovērtēja....

Cafe_Noir  dāsni precēti vīrieši nemēdz būt! :D sievas jau viņu dāsnumu seeen jau kā privatizējušas. tātad, tikai tas, ko atkrāpis no dārgās laulātās draudzenes. tātad, nu tāds nieks jau galā vien būs, štrunts un pieci, varbūt.un ja bez seksa viņš vēl kaut ko piedāvā (neskaitot štrunta un pieci dāvanas par 5 eiro), un ja Tev pašai tas šķiet no sērijas - a kāpēc ne?!, tad uz priekšu, meitenīt. iespējams, ka sliktāk jau nebūs. bet ja būs, tad trīs vārdi un esi atkal brīva. :) ja vien tāda opcija tiek iekļauta. ja ne - nu kā daždien gadās - brīvprātīga piespiedu seksa verdzene

pomerance  galvenais, lai hiv vai hepatītu neuzdāvina

Tuftalogs  Karoč, visu var atrisināt, kad aita... tipa dzīva un vilks dabūjis. Virtuālais. Un saņemt honorāru bitkointos. Visi apmierināti un laimīgi. Un nav iemesla saukt kādu par M. Un ģimenes nebrūk.

Ananda_A  Beidzot viena sieviete, kas atbilst oho vīriešu(precēto) sapņiem!
Vēl tikai druscītiņ jāpiestrādā, nav ko pieminēt dāvanas. Vajadzētu teikt, ka par kafiju vīrietim jāmaksā tikai pirmajā reizē, bet nākamajās uzcienās pati viņu pēc seksa ar zupiņu.

Tuftalogs  Ananda, Tu ko? Duma? Kafija 1. Jogurts 2. Un visi laumīgi.

coldlands  ...nežēlīgi atšuva....,tas mol ka, ar šķērēm, meti ar akmeņiem, ka izpaudās tā nežēlīga atsusana?

Vientulaa  Ou! Redz kur satiekas tās, kurām ir ticis TAS piedāvājums.. Tiesa- ir vismaz 2 šādu piedāvājumu izsakoši kungi.. piedāvājumi līdzīgi, atšķiras 1cipars :D Abi izstāsta savu sāpi un vēlmes.. viens atzina, ka sarakstās ar 10-15 kandidātēm.. otrs regulāri maina nikus.. bet atklāj telefonu- vai ir īsts- nav ne jausmas.. :D bet jautri parunāt ar abiem :D

Edgars37  ...un kur paliek monogamija😮???...😃

Jauka_sieviete  Precēts vakaros un svētkos būs ar sievu, bet Tu viena ...

Vanesa15  ja jau tāds funktieris par dāvaniņām, tad jau tā ir visīstākā prostitūcija.
Nu lai jau veicas savas vāveres pārdevējām :D

Mailija  Man atkal rodas iespaids ka tēmas autorīte ir liela sapņotāja.:D
Iesākumā parasts strādnieks iedzēris kanti sit,bet ir par prastu.Tad visi kaimiņveči no autores stāvā sajūsmā.Tagad precēto nežēlīgi atšuva.Nu ko lai saka bagāta fantāzija!:D Sapņot jau nav kaitīgi un pat forši.Var pat pats sev noticēt.Tad nu gadīsim kādi vēl autorītei būs "piedzīvojumi"
:DD

Ananda_A  Šādu tekstu, kā parodiju par nekaunīgiem piedāvājumiem, var sacerēt vien dziļi aizvainota sieviete. Visā tekstā jaušams sarkasms un sāpe par vīriešu zemiskumu, kam pretī no sievietes puses nav ko likt.

Viņa mēģina atspēlēties, kariķējot viņas pašas lomu šādās attiecībās. Patiesībā vientuļās sievietes ir neaizsargātas. Atliek vien pabrīnīties par to nekaunību un visatļautību, kā precētie vīrieši šeit izsaka savas vēlmes un pazemina sievietes; gan savu sievu, gan tās, kuras "aplaimo"ar savu uzmanību.

Ja tā Sallija būtu tāda precēto ņēmēja, tad to darītu klusi un mierīgi, nevis ieliktu tēmu.

Vai te kaut viens vīrietis ir tāds, kas aizstāv vientuļu sievieti pret izvirtuļu piedāvājumiem? Kaut kā nav manīts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu