Kāpēc gan ne!

Es te tā padomāju un izdomāju! Kāpēc gan nepieņemt dāsnā precētā vīrieša aicinājumus? Kāpēc gan es viņus visu laiku tik nežēlīgi atšuvu? Patiesibā tas taču ir jauki sekss + dāvanas un pat ja sakars pajūk nav nožēlas, jo savu labumiņu būšu guvusi nevajadzēs raudāt, ka es viņam šitā un tā, bet viņš nepateicīgais nenovērtēja. Savādāk te tērzētavu palasot depresijā tik var iekrist. Un ja tā godīgi es laikam nemaz negribu tādu vienu un uz mūžu. Paralēli varēšu turpināt savu meklēšanas procesu, bet sekss un dāvanas no precēta mīļākā izdaiļos manu dzīvi.

Sermule  Pieņem dāvanas ,seksu un naudu. Meklē paralēli savējo, baudi dzīvi! Neklausies te nekādas morāles, dzīve paiet ātri.

likky666  Tiešām - kāpēc ne? Vai tās ir tikai morālās vērtības kas traucē? Tas, ka viņš krāpj savu mīļoto sievu? Var jau būt, ka viņa nemaz nav tik ļoti mīļota. Un var jau būt, ka viņa pati vainīga, ka radusies tāda situācija... Bet atkal - ja nu karma nāk atpakaļ? Ja nu tad, kad Tu sastapsi savu big love un apprecēsies, šis arī šļūks pa kreisi? What comes around, goes around... Taču atkal - cik ir tās sievietes, kuras vīri krāpj arī tad, kad pašas to nav darījušas? Daudz. So... You never know. Ja to var uzvert easy, tad - par ko ne? Jautājums tik - kā Tu spēsi ar to sadzīvot.

helgucis1  Nu, ar tām dāvanām gan būs kā būs, bet dzīvē gadās jau visādi.
Neredzu gan pamata tā reklamēties, ja jau tāds būtu piegulētājs.
Par to, ka kādai sāpēs, kad uzzinās, ka ir mīļākā, tas gan fakts. Kādreiz es arī uzskatīju, ka tā darīt nevar un jādomā, ka ģimenes cilvēki, tas ir svītra pāri visiem citiem sakariem. Tad, kad izjuka mana ģimene, jo kādai špidrilkai tā gribējās precētu vīru un bērnu tēvu, jo bija pietiekami kungs situēts.Tagad man nav žēl nevienas, jo tai personai tak neinteresēja, ka man sāp, ka bērni palika bez tēva un, kad peaktiski palikām uz ielas, jo rijība pēc mantas bija pārāk liela jaunajai. Kapēc, lai es tagad par kādu vairs domātu , ka var sāpēt utt.?

Vinja_pasacinja  Ha ha kas par genialu atzinju :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu