Kas brīvas dāmas mudina sasieties ar precētiem kungiem?

Apzināta izvēle vai izmisums?Vai dāmai nav nekas pret to kungu dalīt vēl ar kādu dāmu-viņa sievu?Varbūt tā ir ērtāk ka tā sieva veci ir sakopusi un pabarojusi un atliek tikai gultas prieki!Vai tomēr tas ir izmisums ka lai ir viens vīrietis uz divām sievietēm nekā vispār nav neviena?

Sallija2  sieviete_1968, a kāds ir piedāvājums - iet klosterī??? Dzīve ir kompromisu māksla, visur ir nianses un nokrāsas. Kas vienā gadījumā būs ok, citā galīgi garām. Varbūt vēl pēc pusgada domāšu savādāk, bet pašlaik, kad viss plaukst un zied un mīlēt gribas, liekas nejēdzīgi to nedarīt, jo laiks iet un tu nekad nezini kura būs tava pēdējā diena, a ja nu dzīves pēc nāves nemaz nav???

multi  Gan jau, ka cer uz papildus ienākumiem vai vismaz regulārām dāvanām :D Jo no brīvajiem, kas pievērš uzmanību nedabū neko!

sieviete_1968  Ōōō,da es vēl līdz iepriekšējai tēmai nebiju tikusi!
DanaL: Nedari citam to ko nevēli sev. (c).
Allo,vīrieši!!! Lūk kur īsta Sieviete vārda tiešā nozīmē un ar lielo burtu!

Liigucis  Ja jau viss tā vīrieša ģimenītē būtu kārtībā - pa kreisi nešautu!!!

A varbūt tas tieši palīdz saglabāt ģimeni?!?

bagi  sallija2.... šaubos, vai Tev mīlēt gribās. Tik ekscelenti pasniedzi ...mans bijušais pelnīja 6000, tagad man netīkams vīrietis piedāvā dāvanas ... vai pieņemt?. Šerpi. Tev negribās mīlēt, Tev gribās skaisti ...extrā dzīvot. Es to nenosodu, tā ir Tava problēma, ne mana. Bet man šķērmi uz visu to raudzīties. Bet varbūt Tev ir taisnība (pēc nāves nav cita dzīve), un varbūt tāda karma nemaz nav.

sieviete_1968  Sallija2- a ja nu dzīves pēc nāves nemaz nav??? (c)
A ja nu Dievs tomēr ir???

dodekaedrs  Ir novērota tendence, ka iepazīšanās brīdī vīrieši MELO par savu ģimenes stāvokli.

neko  Ir novērota tendence, ka iepazīšanās brīdī vīrieši MELO par savu ģimenes stāvokli.
---
Skaidra lieta ka melo, neies jau atzīties ka nevieni nav vajadzīgs, tāpēc saka ka ir gan sieva gan mīļākā un vēl par maz:)

dodekaedrs  :D
Drīzāk gan - "Esmu brīvs, bet neko īsti nopietnu nemeklēju". Un tad sākas jampadracis, kura laikā atklājas trīs skolas vecuma bērni, kas katrs no savas mātes un tikko runāt sācis bēbis.

Liigucis  Pēc Bibeles ģimeniskās saites tiek pārrautas tajā brīdī, kad viens no laulātajiem PIRMO reizi pārkāpj laulību...

Gunitaa  > sieviete_1968 Tu gadījumā kaut ko nejauc, maigi sakot???? Nekad neesmu atbalstījusi precēto vīriešu (un arī sieviešu) sānsoļus un nekad neesmu apsmējusi kādu, kas pret ko tādu iebilst! Un arī pati nekad neesmu ielaidusies ar precētajiem,k kaut tādu piedāvājumu nav trūcis!
Tāpēc nekādu kritiku neiztur Tavs 15:23 komentārs! Tā vien gribas teikt: domā pati, ko runā un raksti!

TROJA  Ja vīrs var, varu arī es !!

aija_69  Mūsdienās precēts vīrietis (sieviete) nav sinonīms tam, ka šis cilvēks ir attiecībās. Te ir daudz individuālu situāciju un nianšu.

Savukārt, klasiska trijstūra attiecības ilgtermiņā ir apgrūtinošas un pat mazohistiskas visām iesaistītajām pusēm. Ir tikai loģiski un saprātīgi šādu stāvokli transformēt uz konfortablāku attiecību formu.

Precēts (-a) un mīļākā (-ais) der tikai noteiktam laika posmam. Ja pieaudzis cilvēks ilgtermiņā izvēlas šādu dzīves modeli, tā ir viņa apzināta izvēle.

TROJA  Aijai taisnība - ar laiku tas notrulina !

losamigos  mulkibas.seit ja esi pre ce ts.neviena ar tevi neies.ko var teoretizeet?ies tikai puspadauza..realitaate taada.

multi  Tieši tā ilgtermiņā (precēts + mīļakā) neder, ilgtermiņā jālegalizē mīļākā un jāsadala pienākumi starp sievām. Aliņš no ledusskapja pienestos divtik ātrāk un kotletes izceptos divtik ātrāk. Gultā rutīna ar neiestātos! Paradīze!

fargo  ir tāda likumsakarība - cilvēki, kuri lauž/ir salauzuši savas dzīves, to pašu dara ar citiem, ja nonāk pietiekami tuvā saskarsmē. kā tas notiek? izvēles. šie cilvēki izdara nepareizas vai pat vnk ļaunas izvēles, tad ar to radītām sekām ir spiesti dzīvot. slikt ir tas, ka to spiesti ir darīt arī citi, bet ar to nepietiek. cilvēki, kuri nonāk šo personu tuvākā lokā it kā "inficējas" ar šo izvēļu paternu, šīs personas izteikti mudināti tieši vai arī nosliekti par labu ļaunai izvēlei personas izveidotās situācijas dēļ. tas ir kaut kas līdzīgs, kā palaidnis bērns ievelk pat paklausīgu bērnu nedarbos. vai kā rūdīts bandīts aizrunā veselo saprātu kādam jaunulim uz bīstamu štelli, kurā jaunulis pats neapzinādamies būs centrālajā riska pozīcijā "štellē".
tas pats ar laulības pārkāpējiem. tas ir tāds kā rīcības algoritms. sevišķi rūdītiem un par tiem kļūst ļoti ātri.
kas mudina? ļaunums mudina. kāpēc čūska šņāc un dzeļ? jo ir čūska. cilvēka gadījumā izdarīto izvēļu kopsumma ir padarījusi cilvēku, cilvēka raksturu par čūskas raksturu. tas ir kļuvis par personas dabu.

pomerance  maucību nosaukt par kompromisu mākslu, nu, nu, ar ko tas kompromiss? ar sirdsapziņu, pieņemu, ka par to nekas nav dzirdēts, nu tad ar ko tas kompromiss? un par maucības nokrāsām un niansēm arī interesanti, kādas tās ir tās nianses un krāsas? kaut kur dzirdēju, ka minets neesot sekss un vispār nekas neskaitās, tu par to niansi?

pomerance  p.s. tas sallijai jautājums

miers2  aizņemts tāpēc ir aizņemts, ka daudzām patīk! Brīvs tāpēc ir brīvs, ka nevienai šis nepatīk! - kas tur ko nesaprast??

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu