Kas brīvas dāmas mudina sasieties ar precētiem kungiem?

Apzināta izvēle vai izmisums?Vai dāmai nav nekas pret to kungu dalīt vēl ar kādu dāmu-viņa sievu?Varbūt tā ir ērtāk ka tā sieva veci ir sakopusi un pabarojusi un atliek tikai gultas prieki!Vai tomēr tas ir izmisums ka lai ir viens vīrietis uz divām sievietēm nekā vispār nav neviena?

Geisha  Lielākā daļa šķirtās sievietes tos laulības dzīves labumus ir atēdušās līdz atraudziņai un vairs uz grābekļiem negribās kāpt. Kur ir garantija, ka nākamais vīrs būs labāks? Bet sievietei gribās kādu mīlēt un mīlētai būt. Precētais atnāks samīlēs un neradīs nekādas problēmas.

fargo  jā, viss labi. tikai citu cilvēku dzīvju, bērnību un svešu ģimeņu graušanai nav nekāda sakara ar mīlestību. nekāda. vispār. sakars ir tikai ar patmīlību. abiem balodīšiem.

Tuftalogs  Swingeri. Visu atrisina swingeru klubs.

edding  Geiša, mīlēt precētu noteikti nevajag, fuj. Tikai izmantot lai neaizaug. Veselībai, jo sekss esot veselīgi.

_Krasula_  Interesantu vīriešu trūkums starp tiem, kuri izrāda uzmanību, jeb nejaušība.

sieviete_1968  Gunitaa,Tu lasīt proti?? Parādi,kur es kaut ar vienu frāzi esmu pieminējusi visu to ko te pateici!!

av2  ideaali, ja abi preceeti :P

voldemars123  Ar precetiem ir drosak,ja kas ,pastastisu sievai,ta spriez damas kuras iekaro precetu virieti,un vins izdaba sim,ja lielisks romanins!

Gizondta  Bada laikā velns pat mušas ēd. Bet cik tad ilgi no mušām vien pārtiksi, nav ļoti garšīgi... Kaut kad tas vienmēr beidzas. Protams, ir jau slaveni trīsstūri, kas ilgst mūžam, bet tur arī saspringums tad valda mūžam. Tā noteikti ir apzināta izvēle.

aquaserpente  Dārgā-ar prezervatīvu-tā nav krāpšana.
Dārgais, tādā gadījumā ar klusinātāju-tā nav slepkavība!

MrJones  Tas ir azarts, izlaidiiba,,..kaare uz piedziivojumiem,,..sirdsapzinjas neesamiiba, moraales truukums...vieglpraatiiba...un,,........ka tik DRAATE!!!

Nerons  Ko nu ņemās?! Lielākā daļai šējieniešu pat vienu partneri nesanāk atrast, kur nu vēl ilgstoši izturēt trīsstūra attiecības!
Kā tādi mazi bērni, filozofē par to, par ko pašiem tikai teorētiskas zināšanas.!:):)
Arī jums lai jauka diena:):):):)

Vanesa15  Izmisums. Kad nevar savu brīvo dabūt, tad jālien svešās gultās, ka tik kāds uzšauj.
Vai maita iedarbojas, kad gribas par visu varu pierādīt, ka ir labāka par sievu.
Bet nu lai darās meitieši kā grib. Precētajiem vienmēr tādas būs spermas trauki. Laikam jau tādas arī vajadzīgas, kur džekiem spriedzi noņemt, lai pie sievām ietu atkal smaidīgi un mīļi.

pipuks  drosiba

siltummile  Bet kā ir ja tas precētais vai aizņemtais , saka ka ir 100% brīvs ...To tikai var pārbaudīt pēc faktiem , vai ar privātdetektīva palīdzību ...tikai tad atklājam patiesību.

Ananda_A  Vai tik bumpastiks nav arī Sallija? Saruna pašam ar sevi, kurā iesaista arī apkārtējos.

Vanesa15  siltummile
vislabāk jau pārbaudīt vakaros un brīvdienās. Ja pa vakariem pazūd, tad skaidrs. Nu labi, vienu reizi, divas, tas tā, bet ja regulāri, tad skaidrs, ka viņam ir cita mājas dzīve. Brīvdienās parādīšanās uz kādām stundiņām arī neko nenozīmē, moš sieva pie friziera sēž:D Un jams izraujās uz pāris h
Tie, kas šļūc apkārt, loģiski, ka teiks, ka brīvi, savādāk jau visas tik zemu nekrīt un nevārtās pa svešām laulības gultām. Un sākuma stadijā ne vienmēr viņus var pieķert. Bet saprātīgas sievietes ātri sapratīs kas un kā, jo visas šitās pazušanas ne par ko labu neliecina.

Sermule  Ja vīrietis sievietei ir interesants, tad lai taču satiekas. Ko tu cepies, autor? Kāda tev daļa gar citiem?

Tikliite  Kas mudina? Visbiežāk vēlme piedalīties "skaistumkonkursā" un uzvarēt. Tiesa motivācija atkarīga no balvas apjoma, izmēra, cenas, popularitātes, utt. Kā kurai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu