Vai tiešām niezošs kājstarpis var noslāpēt visus morālos principus?

Nedaudz paturpinot tēmu par brīvo un precēto sakariem mani patiesi pārsteidza dāmu attieksme(ne visu protams)ka tika pilnīgi mierīgi uztverts ka varētu veidot sakarus ar precētu kungu.Par mīlestību pat nekādas runas nebija,jo tikai tas varētu būt kaut kāds attaisnojums.Pārsvarā tika uzsvērtas izklaides,dāvanas un sekss.Par to ka tomēr tas kungs krāpj savu sievu arī pilnīgi vienalaga,jo pati nav sieva ko par svešu domāt.Bet dāmas jūs tak tāpat varētu būt to sievu vietā!Vai tad jūs arī attaisnotu tādus sakarus?Vai tomēr to citu sievieti krāpt var,bet ja skartu pašas tad gan būtu elle vaļā?Dāmas vai tiešām jūs esat par krāpšanu?

bagi  Agatem...kolosāli pateikts!

Agatem  labojums: vīrieši neceļ nost draugiem draudzenes, tā domāts.

Pillerina  Nu, nu - labākie draugi tomēr aplaimo draugu sievas, - ir pietiekami diezgan tādu gadījumu.

Agatem  Tas būs stipri retāk, nekā sievietes to dara. Pati ievilks gultā, pati koķetēs, vīrietis nespers pirmo soli drauga sievas virzienā, tas būs stipri retāk.
Jā, vīrieši saliek grafiku sev blociņā, kur būs izdevīgāk piebraukt, tur piebrauks, strādā n-tos darbus, sievai pasaka vienu , ka darbs, nakts maiņa, bet reāli duj apkārt pa svešām gultām, ka tik kāda paņemtu pretī tīros palagos un koteletes galdā....šo savukārt sievietes nemēdz darīt.Bet tās ir manas domas, mani uzskati, mani secinājumi.

Korneelija1958  Tik daudzi šeit ir godīgi(prieks par tiem ja tiešām tā ir)!Krāpšana-tad sāksim skatīties tajā ģimenē kāpēc vienam nepieciešams tas sānsolis,bet otram ir labi.Kāpēc nav abiem labi?Kāpēc negribam viens ar otru izrunāt problēmu ,lai nebūtu jākrāpj.Esam pieauguši cilvēki ,bet kautrējamies vispār par tādām lietām kā sekss runāt.Kāpēc esam tik slinki un nevaram sevi pilnveidot seksa jomā.Vienīgais un nepareizais izglītotājs -pornofilmas!Ja viens no ģimenes negrib runāt un saprast tad otrs izvēlas sānsoli un gala rezultātā abi laimīgi.Vienam nav jāvaid ka piekusis vai sāp galva ,otrs dabūjis pēc kā sapņojis.Miers mājā!

pipuks  nu veci dzrat ka vajag un problemu nebus

Liiva  Baigi patīk citus kritizēt un mācīt dzīvot! Nez vai paši ir tik pareizi?!

magnija  bumpastik, ja ir niezošs kajstarpis, tad ar morāli vairs netiks līdzēts... ar steigu pie dakterīša..... Bet ja runājam par morāli, man principā vienalga kurš ar kuru ģuļ, kāpēc guļ un kur guļ. Pati daru kā gribu un ar ko gribu, atskaites nevienam nedodu.

riebekle  Katrs pats izdara savu izvēli. Katrs pats savu dzīvi dzīvo. Nav ko moralizēt par citiem - katrs dzīvo, kā vēlas. ;)

ponytail_PA  Nav iespējams noslāpēt to, kā nemaz nav. Uz viena alga, vai runās par vaļīgo priekšiņu, vai niezi, izsalkumu, piedzīvojumu alkām. Ja cilvēkam svarīga tikai savu vēlmju apmierināšana, parasti viņam nav principu. Vispār nav. Viņš nemāk strukturēt savas domas, sakārtot prioritātes. Darbojas tikai "es gribu, man vajag". Un dzimums tur nespēlē nekādu lomu - šajā gadījumā ir panākta absolūta vienlīdzība.

Vanesa15  Laba tēma.
Ir vēl tā saucamā vīriešu (un arī sieviešu) suga ar šķībajiem kakliem. Dabū to ko grib, bet nē, kakls griežas pa kreisi un vairs neredz to, kas priekšā. Aizkrien pie tā/ās pa kreisi. Un atkal šķībais kakls dara to pašu. Nekad neskatīsies taisni un uz to, kas ir.

ube  Brīvais dara kā grib, jo ir brīvs. Nebrīvam vakarā jāskatās acīs tikko piekrāptam dzīvesdraugam. Kurš vainīgs?

MissX  Galvenais , lai tā sieviete bez morāles, kādreiz nenonāk tādā pat situācijā ,kā precētă kunga sieva. Tad gan gribētu dzirdēt viņas viedokli...

Tikliite  Ja cilvēks valda pār savām kaislībām, tad viņam ir izvēle - iet pa kreisi, vai pa labi. Bet, ja kaislības valda pār cilvēku, viņam nav izvēles, jo viņš ir savu kaislību vergs.

dzozefinaups  ...buus pieprasijums-buus piedaavaajums..... un moraale-katram sava..... Bet,ja par autoru-cik esmu iepazinusi-pirmaa normaalaa teema-nu sakariiga....... Pat pabriinijos,cik loggisks spriedums....

ube  Sievām vieglāk lamāt brīvas sievietes, nekā noganīt savus večus, kuri ir piepildījuši visus portālus. Dakterēt vajag slimo (klīstošo), ne veselo.

Sermule  Kāpēc nevar tikties ar precētu vīrieti? ja abiem labi?! Kur tagad vispār ir morāle un kas tā tāda ir?!...

Sallija2  Bumpastik, es esmu bijusi arī otrā pusē. Jā bija man tāds babņiks vīrs. Jā es raudāju un pārdzīvoju, man arī likās nu kā gan tā var! Bet nu kad tevi tā vairākkārt uzmetīs, tad pats arī savādāk sāksi domāt. Tāpat viņi izšķirsies, agrāk vai vēlāk, ar vai bez mana sakara ar viņu, jo ja nebūšu es, būs cita. Baigi man vajag domāt par visiem citiem, tikai ne sevi. Es izvēlos domāt par sevi. To, ka viņš būtu man pretīgs jau tu pats izdomāji. Pievilcīgs vīrietis! Un tev arī iesaku mazāk moralizēt un ņemt no dzīves to ko tā tev sniedz!

pomerance  Man šķiet, ka tā ir audzināšana, ja vecāki- viens vai abi, ir jājušies apkārt, tad bērni to iemācās kā normālu parādību, nu, kas tur tāds, vai, ne? Tā pat nav niezoša kājstarpe, tā drīzāk ir kaut kāda iegribu apmierināšana un vēl, tas ir totāls pašcieņas trūkums, būt aukai vai aukulim, tas tiešām, tiešām nav gods, var būt pašam šķiet, ku feini, tik daudzas izkniebt, bet tas ir pretīgi, īstenībā, un apkārtējie neko labu par šiem personāžiem nedomā, turklāt, ar laiku, šāda dzīvesveida piekritējiem tā aucīgā daba ierakstās sejā, to nevar noslēpt, žēlīgs skats.

Sallija2  Pomerance, manas meitas klasē no 30 bērniem tikai 7(!) vecāki nav šķīrušies. Domā, ka es negribēju to jauko, skaisto ģimeni vēl jo vairāk, ja manis pašas vecāki bija šķīrušies un es zinu ko bērni tādā situācijā izjūt. Kur tad ir tā nosodošā, pareizā sabiedrība? Tās 7 ģimenes?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu