Vai tiešām niezošs kājstarpis var noslāpēt visus morālos principus?

Nedaudz paturpinot tēmu par brīvo un precēto sakariem mani patiesi pārsteidza dāmu attieksme(ne visu protams)ka tika pilnīgi mierīgi uztverts ka varētu veidot sakarus ar precētu kungu.Par mīlestību pat nekādas runas nebija,jo tikai tas varētu būt kaut kāds attaisnojums.Pārsvarā tika uzsvērtas izklaides,dāvanas un sekss.Par to ka tomēr tas kungs krāpj savu sievu arī pilnīgi vienalaga,jo pati nav sieva ko par svešu domāt.Bet dāmas jūs tak tāpat varētu būt to sievu vietā!Vai tad jūs arī attaisnotu tādus sakarus?Vai tomēr to citu sievieti krāpt var,bet ja skartu pašas tad gan būtu elle vaļā?Dāmas vai tiešām jūs esat par krāpšanu?

pomerance  sallij, neskaties uz cietiem, skaties uz sevi, ja izšķīries un ir dusmas uz bijušo, laist apkārt uz pilnu klapi nav variants, ko tu ar to panāksi? viņam ieriebsi? da viņam pie kājas, ko tu dari vai nedari, gūsi gandarījumu? uz to brīdi, nu iespējams, bet, kad kārtējais izrāpsies no taviem palagiem un aizies pie likumīgās laulenes, nebūs tāda nu netīru palagu sajūta? dari, kā gribi, bet, ja aug bērni, nu nezinu, tu viņiem novēli uz to visu skatīties? un domāt, kurš no šitiem klauniem būs mans tētis? da neviens, ar pavieglām sievietēm neprecas, tās lieto

AivarsN  Bija reiz laiki,kad cilvēki garīgi attīstījās,bet tagad vairums tikai grimst. Jo tehniski attīstītāka sabiedrība,jo zemāka morāle. Mums neizbēgams Romas impērijas liktenis.

Sallija2  Pomerance, man ir vienalga par bijušo un bērnus es neiesaistu savā intīmajā dzīvē uz mājām viņu vest netaisos. Stāsts jau ir par to, ka nav to vīriešu, kas tendēti uz stabilām attiecībām. Kāda tad atšķirība vai tevi uzmet kaut kāds " sapņu princis" kurš stāstās esot brīvs, bet nākošajā dienā aizskrien pie citas dūdiņas vai kāds laulenis, kurš vismaz ir gatavs to uzmetienu materiāli kompensēt ar dāvaniņām?

Gunitaa  Sallija2, nekā personīga, bet Tev tiešām tik grūti klājas, ka esi ar mieru iejaukties svešas ģimenes dzīvē dēļ kaut kādām sūda dāvaniņām ????? :(

pomerance  cik vērtas ir tās dāvaniņas, cik maksā viens vakars vai viens kniebiens, vai, kā nu tur notiek?

ube  Katrs dzīvē nonāk savu izvēļu priekšā. Un izvēlas to, kur jūtas komfortablāk. Nav jēga otru nosodīt.

Sallija2  Gunitaa, kāda tur vairs ģimenes dzīve, ja vīrs pa oho mīļākās meklē? Nu nevajag idealizēt! Tur viss sen ir sabrucis, tik nezināmu iemeslu dēļ vēl piecieš viens otru. Es taču netaisos ne pie viņa uz mājām braukt, ne ar to sievu iepazīties. Es gribu labi pavadīt laiku ar pieklājīga paskata vīrieti, kuram ne tikai kafija nav problēma.

DanaL  Vai nu neesi lasījis visus viedokļus vai nemāki lasīt.

Gunitaa  Sallija2, es nemoralizēšu, jo nemācu nevienu dzīvot, bet šoreiz citēšu Araabu, kurš Tavā tēmā pateica skaidri un gaiši: "Nu tas jau tāds prostitūcijas paveids." (c) ...

fargo  viena no muļķības pamatīpašībām ir tuvredzība.
sākšu mazliet plašāk - pasaule progresē(vai regresē), mainas. bet šī kustība nav haotiska, ta ir likumsakarīga. un pamatlikums ir cēloņsakarību likums. lūk, kāds darbs, kā dīķī iemests akmenis, rada viņus. tā ir uzskatāma cēloņsakarība. fiziskā un garīgā pasaule ir vienotas caur šo likumu. jo daudzi notikumi ir kādas gribas rezultāts(garīga darbība). un tas darbojas arī ar grēku. tik cieši, cik vien kaut kas var būt ciešs. saproti, nav jābūt ticīgam cilvēkam, lai spētu apjēgt cēloņsakarības likumu un tā lomu ikvienā dzīvē. tā ir realitāte.
tagad pie tēmas ar līdzību. iedomājies cilvēku, kurš atvēzējas un palaiž bumerangu. dzīvē. uz bumeranga cilvēka vārds. bet dzīve ir gara un darbi un notikumi aizmirstas. un bumerangs ir aizmirsies. kur tas ir? kur aizlidojis? ko skāris? pat ja tas neatgriezīsies, jo kāds ar to ir dabūjis pa galvu, īpašnieka vārds(cēlonis) nav izdzēšams no darba. jo tam noteikti ir kaut kādas sekas. bet varbūt tās ir tik tālas un abstraktas, ka cēloni nemaz neskars? varbūt ne tieši.
bet ir kaut kas par šo rakstīts "līdz trešajai paaudzei" tēvu darbi piemeklēs bērnus.
kāda cilvēka palaistā notikumu virtene var pašu tā arī nekad neskart šai dzīvē. bet tāpēc, ka dzīves ir savijušās visciešāk ar vistuvākajiem, cēloņsakarību likums tik stipri ietekmē apkārtējos, ka tuvinieku dzīves ir kā daudzslāņains nospiedumpapīrs, kur katrs slānis atstāj citā savu rakstu.
un te, atgriežoties pie muļķības - ko lai domā par cilvēku, kuram ir vienalga par savu darbu sekām? redzi, tā vairs nav vienkārši vienaldzība, tas kļūst par noziegumu - grēku. un tā, caur vienaldzību, darbi kļūst amorāli. var iedomāties, ka ir viena alga par kādu nepazīstamu. bet kā ar tuvāko? un te sevi atklāj taisnīgums. darot ļaunu svešiniekam, cilvēks to nodara savējiem. vai redzi kā "mīli savu tuvāko" un "nedari otram to, ko tu negribi lai dara tev" klūst par vienu veselu?

Tikliite  Tā padomāju...ja iedziļinās jautājuma būtībā, neņemot vērā aprakstu, kas tam seko, nākas secināt - morāles principus tieši rada niezošs kājstarpis. Grūti iedomāties, kas varētu būt bīstamāks par seksuālo vēlmju apspiešanu, aizliegšanu, kas patiesībā rada nenormāli daudzas perversijas. Un labs piemērs mūsu (Eiropas) sabiedrībā tam ir katoļu baznīca, kurā ne visi, kas aicināti būt par mācītājiem, ir tikuši skaidrībā ar savas izvēles motīviem...Domājot par aprakstu, kas seko jautājumam - sānsoļa izvēli lielā mērā atkal jau nosaka vērtības, ar kurām cilvēks dzīvo. Diemžēl, mani personīgie novērojumi liecina par to, ka mūsdienās uzticība kā vērtība ir stipri devalvēta...līdz ar to priekšroka tiek dota mirkļu iegribu un alku amierināšanai.

ube  Gudri teksti. Vīrs/sieva grēko, cieš visa viņa ģimene, jo bumerangs atnāk atpakaļ....tiesi pie viņiem.
Sieviešu daudz vairāk par vīriešiem tīri skaitliski...vai tāpēc iet klosterī?

Edgars37  Ha😃, nu re ku se ku vel viens jauks apstiprinajums, Sallijas2 izskata, vecajam, labajam likumam-Visas pardodas, vienigi cena atskiras😃!!!

av2  veel neapnika cepties par teemu, kurai buutiiba nav pareizaas atbildes. Katram ir cita situaacija, katraa situaacija iniciaators bijis cits utt. Manupraat, ja maajaas sex ir super, ABI nellauj tai uguntinnai izdzist , jaaa, piestraada pie sex lai nebuutu ABIEM garlaiciigs - mums tak katram ir savas fantaazijas nerealizeetaas, piemeeram utt ? Ja viss ir forssi , neviens nekur nemaz neskatiisies citur !
Taa kaa vissi lielie bllaaveeji/kritizeetaaji te , vispirms paskatieties uz sevi !
Tiessaam, garlaiciigi jau paliek....:(

Liigucis  Lai nu kāda kuram tā morāle - visi esam šeit! :))

Piipeniite  Sievas! Mīliet savus vīrus no sirds, nevis sargājiet un bariet. Ticiet man, no patiesi, uzsveru patiesi mīlošas sievas vīrs nekad neaizies pie mīļākās. Un neviena kājstarpe nespēs iejaukties jūsu dzīvē. Jāsāk ir ar sevi, savu attiecību kopšanu.

pomerance  pīpenīte, izklausās, ka vīri ir tādi auklējami, ucināmi infantīli bebuki, un, ja sieva kaut ko ne tā, tad uzreiz prom pie kaimiņienes vai oho tantes tā teikt uz pleca paraudāt un pie reizes iepriecināt vienam otru, man labpatīk domāt, ka vīrs ir vīrietis, ar savām smadzenēm un atbildību par notiekošo nevis pamīksta lupatiņa

Sallija2  Pīpenīte, ko tu tur vari saglābt ar savu mīlēšanu? Attiecības,saēd sīkie strīdiņi un vienā mirklī konstatē, ka vnk nav vairs vēlēšanās piekāpties un piedot un vnk gribas pagriezties un aiziet no tā.

Basteta  Uzskatu, ka veidot attiecības ar precētiem vai aizņemtiem vīriešiem ir zem katras kritikas un cieņas. Galvenais, sākot jaunas attiecības ir svarīgi, lai jauniegūtais draugs nemelo par savu statusu. Uz meliem neko neuzcellt!

AivarsN  Un vēl dāmas pārmet vīriešiem,ka negrib iet pie altāra. Palasot te dažus komentārus,zūd pēdējā ticība sievietēm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu