Ko jūs sakāt par precēšanos pēc 40?

Ko jūs sakāt par precēšanos pēc 40?Tas jau ir tāds vecums ka daudzi pirms tam jau ir bijuši laulībā. Vai veidojot attiecības pēc 40 vajadzētu tās oficiāli reģistrēt vai var iztikt tāpat? Pats esmu bijis laulībā un tagad ja veidotu jaunas attiecības pat nezinu kā rīkotos. Sakot ka sievietēm tas ir svarīgi. Vai tā tas tiešām ir?

Mela  a vai nav vienalga, ko grib citi? :)
viens grib tā, otrs šitā, galvenais lai satiekas līdzīgi domājošie

AivarsN  Pilnīgi piekrītu DanasL viedoklim.

slieksnis  solvita, a man ko teikt?? es vispār pakaļā dzīvoju, taču vēl aizvien ceru, ka atradīsies kāda meitene/sieviete, kas būtu ar mieru ar manīm mūžu pavadīt.

Kosmonauts  Ak, šie banālie altāra solījumi, lidz nāve mūs šķirs, priekos un bēdās, un citi kurus spēj turet labi ja 99,5%!
Bet ja ir tāda vēlme pēc 40 vai 70 aber lūdzu!
Vēl labāk būtu precēties katru gadu, un ar citu sievieti, vot, tā būtu dzīve!
Visa dzīve viens vienīgs medusmēnesis!
Ir kāda kas grib precēties, rakstat!
Tik ņemat vērā, ka esmu pliks kā baznīcas žurka!
Kāzas un medusmēnesis uz Jūsu rēķina!

sakka  Ja sāk veidoties kopīgs īpašums,vajadzētu gan,neiet runa, ka kāds,kādu atstās bez biksēm,bet zinu gadījumu par vienu pāri.Sapazinās,sāka dzīvot kopā,pārdeva abus Rīgas dzīvokļus un uzcēla māju uz zemes, kas piederēja vīrietim.Dzīvoja tālāk,domās ka ar laiku sareģistrēsies un abi būs līdzvērtīgi samniekti.
Diemžēl neuzspēja,vīrietis gāja bojā autoavārijā,sieviete palika invalīde,uzradās vīrieša bērni un radi,kā arī sieva(nebija izšķīrušies 7gadus kā),kurš īsti dzīvo mājā nezinu,bet sieviete dzīvo pie mātes vienistabas dzīvoklī,Juridiski viņa tam vīrietim nekas nebija,un nekas nepienācās pēc viņa nāves.

sieviete_1968  solvitas,precēties drīkst tikai slaidie,naudīgie Rīdzinieki?? Un,kopš kura laika 47 vairs neskaitās 40+??
AivarsN,es ar piekrītu DanaL...kā arī Cafe_Noir,Basteta,un magnija. :)

Cafe_Noir  Un tiešām, kosmonaut, tu domā, ka tāds plikadīda tikai ar riekstiem kādai baisi vajadzīgs?

Kosmonauts  Hei, rūktā kafija!!
Mīlestībai liels spēks!
Kāds rublis jau arī manā kabatā ir aizķēries.
Istajai sievietei arī parādīšu kur 3l burka abeļdārzā aprakta.

Piparkuka  Protams, ka ir svarīgi! Kamēr nav precējušies, tās nav attiecības. Kut vai ir liela mīlestība un viss cits, tāpat- tikai pasniedzot sievietei gredzenu, Tu viņu izcel, visu citu vidū!
Noteikti ir svarīgi. Un pēc 40 jo svarīgāk, jo sieviete ir daudz gudrāka....:) Mīlošāka.

Nate  multi viedoklis.
Ja Tev pirms kāzām bija vismaz kaut kas/protams uz Tava vārda, ne bērnu vai bijušas sievas/, tad tagad apprecētā nevarēs nekādīgi uz to pretendēt. Palasi likumus un nerausties.
***********Protams, visi cer nodzīvot līdz 97 gadiem, bet palasiet statistiku. Tādēļ sakārtotas attiecības ir izdevīgas abām pusēm. Ja vīrietis neprec sievieti, tādējādi cerot visu kopīgo mantu atdot saviem bērniem, lai iet un dzīvo pie tiem. Man tāds nebūtu vajadzīgs. Es nepretendēju uz svešu mantu, bet arī savu nez kam neatdotu. Priekš tam ir laulību līgumi un citas štelles.

ponytail_PA  Ar mirstošu miljonāru - varbūt. Taču nedomāju, ka viņam varētu rasties līdzīgas domas.

av2  mieriigi.

jadore  Laulība rada tādu piederības sajūtu. Protams, materiļās lietas jāsakārto laulības gadījumā, lai nebūtu ne es uz otra rēķina, ne otrs uz mana.

neko  Ar mirstošu miljonāru - varbūt.
----
Aha, tā jau nu tā mirstoša miljonāra bērni to pieļaus:)))
Ta ij arī citiem jāņem vērā, ka pēcnācēji pēc šādu vēlmju izteikšanas var sadomāt iespundēt trakonamā:)

Karmensita  personāžam neko- pričom te bērni...

Ananda_A  Sievietēm ir svarīga stabilitātes un drošības sajūta, lai pa īstam atvērtos un paļautos (pakļautos)uz vīrieti. Tikai tad viņa atver vīrietim vārtus uz savu dvēseli, uz savu enerģiju, uz savu magnētismu un burvību.
Tāpēc visos laikos, visās pasakās utt. vīrietis tiek pārbaudīts. Ja tam vīrietim tā sieviete nav tik vajadzīga, ka laulība viņu iepriecina, tad kāpēc tādam riekstu izšāvējam vai savtīgam izmantotājam atvērt paradīzes vārtus?

Seklie, virspusējie vīrieši noplivinās no vienas pie otras un visa mūža garumā neuzzina, kas ir īsta sieviete, kaut pārgulējuši ir kaut ar 100! Viņi sevi ir apdalījuši un atņēmuši vislielāko baudu, ko dod tuvība. Tumsoņas.

neko  Karmensita: gribi teikt ka bērniem ar laulībām nav nekāda sakara?:) pat viņi jau pilngadīgi, viņiem šādā jautājumā nekādas teikšanas nav?

Karmensita  nav, ja bērni pilngadīgi
un ja nepilngadīgi- bieži ir gadījumi, ka speciāli riebj
un tās ir manas domas

ja nesakrīt ar tavām, piedod

Vanesa15  Tieši pēc 40 vajadzētu precēties. Kad jaunības trakumi pāri un ar vēsāku prātu un dziļākām jūtām izdara pareizo izvēli. Protams, ja abi ir izauguši no pamperiem, vai tikuši galā ar pagātnes traumām un rēgiem.
Nedod dies protams, ja kas notiek, bet svešus (t.i. visādus/as piegulētājas/us) slimnīcās reanimācijā nelaiž.

jadore  Tomēr piekrītu neko, bērni ir svarīgi cilvēki, tuvākie asinsradinieki un tiešie mantinieki, protams, ja mantot ir ko. Formāli pieaudzis cilvēks var rīkoties neaprunajoties ar viņiem, bet , manuprāt, tas nepaliktu bez sekām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu