Ko jūs sakāt par precēšanos pēc 40?

Ko jūs sakāt par precēšanos pēc 40?Tas jau ir tāds vecums ka daudzi pirms tam jau ir bijuši laulībā. Vai veidojot attiecības pēc 40 vajadzētu tās oficiāli reģistrēt vai var iztikt tāpat? Pats esmu bijis laulībā un tagad ja veidotu jaunas attiecības pat nezinu kā rīkotos. Sakot ka sievietēm tas ir svarīgi. Vai tā tas tiešām ir?

Karmensita  iepazīstināt, protams vajag

bet lēmumu jāpieņem pašam

likky666  Pēc 40 varbūt vēl ir par agru, jo tad vēl ir ambīcijas un neuzticība... bet pēc 70 - īstais laiks. Bŗni izauguši, sāc justies vientuļi un tad jau ir vienalga par visu pārējo - ka tik ir kāds, kas var palīdžet pa kāpnēm uzkāpt.
Smiekliņš vai ne, bet tas iz dzīves - pagājušajā gadā apprecējās tantes draudzene, kurai ir virs 70, viņas tagadējam vīram virs 80. Abi laimīgi čubinās.
Gan jau, ka var arī pēc 40, bet ja tas Tev izraisa jautājumus, tad nevajag. Tas jādara tad, kad pa īstam jutīsi vēlmi pēc sava cilvēka blakus un Tev būs vienalga vai esi bijis precējies vai ne,vai partnere ir bijusi precējusies vai ne - Tev vienkārši gribēsies būt kopā un darīt interesantas lietas. Ap 40tak vēl var visādas interesantas lietas sadarīt un tā ir Tava izvēle - vai vēlies raudāt pēc bijušajām attiecībām, vai esi gatavs kam jaunam.

Tikliite  Tas ir jautājums, vai piedāvājums?

Vinja_pasacinja  Un kapec ne? Vai tad gadiem ir nozime, ja laulajas:)

Realitaate  40 ir stipri par ātru. Ilgi jāgaida līdz mantojumam. 2017-08-13

dzintars45v  Precās arī 70 un 80 gados,šim pasākumam ar gadu daudzumu nav nekāda sakara. 2017-08-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu