Cilvēks un hobijs

Esmu ievērojusi, ka cilvēki, kā savu profila +citus foto, liek fotogrāfijas, kas saistītas ar viņu hobiju. Pie tam, vīrieši uzsver, ka ir šausmīgi sportiski un meklē sportiskas jaunules.
respektīvi, mans jautājums ir sekojošs - vai tiešām meklējot partneri mēs vēlamies to izvēlamies pēc sava hobija vai vēlamies viņu pievērst savam hobijam?
paralēla eksistēšana katram savā hobijā nav pieļaujama?

neratni_stasti  Ņemot vērā, ka ar vīrieti ārpus oHo bieži vien visvieglāk ir iepazīties kaut kādos brīvdienu pasākumos, tad beigās arī iznāk, ka vismaz daži hobiji ir līdzīgi. Dažreiz arī vairāk - negaidot atklājas, ka patīk arī teātris, labs kino un opera, lai gan pēdējo īpaši pat no vīrieša negaidu.

P.S. Aiz tam, ka man piemīt topogrāfiskā domāšana un patīk dažādi orientieristu pasākumi, man galīgi neveidojas kontakts ar vīriešiem, kas maldās trīs priedēs. Neveidojas un viss :)

janisb  *)paralēlai eksistēšanai, katram savā hobijā, nav nepieciešams parnere(is)
*)pievērst savam hobijam tējkannu nozīmē zaudēt vismaz pāris gadus...

Tessa  ij ko lai dara, ja hobijs kljuva par darbu?

Ananda_A  Man arī hobijs kļuva par darbu un caur to veidojas citi hobiji. Šaubos, vai man būtu interesanti kopā ar cilvēku, kam tas galīgi neinteresē. Vienkārši nebūtu laika kopābūšanai.

coldlands  Tantai melai nepatik, ka kads izvirza savus speles noteikumus, bet nemaz nepamana, ka pati to dara, un ari runa parak daudz.

Piparkuka  Mela- noteikti nespēj "pavilkt" tādu sievieti, jo tādai (35-45 un ap to, pēc 40 noteikti) daudz vairāk vajag fiziskās aktivitātes, nekā vīrietim! Un ne jau sporta.... :) Tāpēc bieži izvēlas jaunākus vīriešus.
Svarīgi būtu, lai otrs interesējas par tavu hobiju, izprot, saprot, ka tev tas ir svarīgi, tāpt tu saproti un uzklausi. Es domāju, ka tas ir galvenais! Jo parasti dažādos darbos taču arī strādājam- svarīgi, lai otrs ieklausās, zin un izprot situāciju (kad stāsti par darbu utt). Tad ir ok.

Pipele  Abi varianti labi.

Nellda  man patīk makšķerēt, vīram garšo zivis

raudinja  Viens sporto,skrien,,dāma skrien pakaļ,,
:D
Galvenais lai neaizmūk,,:D
Man ir labs suns,,ko varu palaist pakaļ skrējējam,lai ātrāk sasniegtu galamerki,bet pakaļ neskrietu,
:D

Rondijs  Domāju ka ir iespējama, kamēr vien vienam netraucē otra hobijs un liekas pieņemams, un vislabāk, lai hobijs ir tuvs abiem, jo tad var atbalstīt viens otru un nav problēmas saprast katram otra hobija būtību un pievilcību. Kopīgs hobijs ir vispār ideāli, kopīga interese, ir par ko runāt, var pavadīt laiku kopā. Bet ja vienam hobijs būs grimēt līķus morgā, bet otram patīk mazi pūkaini kaķēni, domāju tā būs problēma.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu