Vīrietis - darbaholiķis.

Ko darīt šādā situācijā?
Strādā 12 -14 stundas piecas dienas nedēļā.
Mēneša vidū bija saplānots liels pasākums.Darbā viņām palūdza vai nevar abas brīvdienas pastrādāt.Viņš piekrita.Divas nedēļas bez brīvdienām.
Tā jau nāk mājā pārguris,paēd un iet gulēt,jo 4 jāceļas.Sajūta,ka dzīvoju viena.
Saprotu,ka to var pieciest kādu brīdi,ne jau visu laiku.
Viņš problēmu neredz.

Torpedo  Nauda ir tādi pati slimīga atkarība, kā dzeršana un spēlu automāti. Stiprinies!!

elsa  Izlasot komentārus,rodas jautājums. Sieviete,tu kaut nedaudz sevi cieni ? Izskatās, ka ne. Dzīvot kopā ar tēviņu,kas kā vīrietis ir apaļa nulle var tikai izcila mazohiste. Teiciens - auni ir jācērp (arī stulbas aitas) te ir vietā..

Mailija  Nu saprast autori var.Protams gribas vairāk laiku kopā pavadīt un t.t.Ir jau kad vīrieši to nesaprot-viņiem liekas ja sieviete ir jau blakus ar to pietiek,kad būs laiks tad pievērsīsies.Pagaidām var pastāvēt uz plauktiņa un pagaidīt,no otras puses tad jau labāk ka strādā un gādā nekā piem.dzerstās un pa bābām vazājās.Domāju vajadzētu izrunāties,ka Tev gribas vairāk viņa uzmanību un laiku kopā,gan jau ka nebūs tik traki.Būs laiks gan Tev,gan darbam.

Viliendi  Tā ir tāda tradicionāla problēma- grib gan naudu ,un lai būtu pie sāniem..Vārdu sakot nekad nav labi.

jadore  No malas jau recepti neviens iedot nevarēs, pašai vien ar vīru būs jārunā, tad ar to arī sāc, ka jūties nenovērtēta un esi aizvainojusies. Pastāsti viņam kā jūties, iespējams viņš nemaz to nezin. Jā un pati priekš sevis atbildi uz jautājumu, kas jūs vēl saista un ko vēlētos no kopā būšanas?, lai varētu viņam to pateikt.

raina1970  Pirmkārt- jā, pati esat provocējusi lielāko daļu no situacijas, sorry, bet tā nu tas ir.. Cilveks ļoootttii ātri pierod pie ta, ka var kaut ko-- nedarīt..kāpēc iespringt, ja ir dama, kas pienes klāt- ēdamo, apģērbu, vel sabučo un nopaijā.. tak paradīze zemes virsū..Labot to var, bet - vai vajag? Jo ir lietas, kas nemainīsies- nesaimnieciskums, finansialā , hm, mazesamība, un arī kopā pavadītais laisk diez vai būs interesants un kvalitatīvs.. Mana pieredzē bija tāds kadrs, kurš ļoti līdzigi , taisījās iekortelēties manā dzīvē, abet biku pietrūka.. un nekas nav mainījies gadu gaitā- tik vien kā sieviesu vārdi un mitekļu adreses- kad viena izmet - kad viss piegriežas, vins mierīgi savāc mantiņas un pa taisno pārceļas pie nakamās, kura no sakuma ir pilnīgā starā=-mierīgs, apkārt neko nevazājas, strādā kā aptracis., vakaros mājās, acu priekšā,,, sak- gan jau , gan jau- sakārtos savus paradus, un tad jau saksies īsta dzīve.. aha, ka tik ne tā....

Mailija  Hm..rakstot savu iepriekšējo viedokli nemaz nebiju palasijusi autores komentārus.Nu KO lai saka,tad jau šķiries ja viss ir TIK SLIKTI.Ko sevi mocīt es nesaprotu,lai gan daudzi ir tā pieradusi pie tā sava ikdienišķā SLIKTI,ka nemaz nevar iedomāties kā būtu ja būtu labi.
Lai gan sākumā ja jūtas tomēr ir,tad būtu jēga izrunāties ja nav,tad pat runāt jēgas nav.

Laimnese  Dzīve pārāk īsa, lai mocītos.

Torpedo  Jā, klausi, ko tev saka - šis nav labs, šķiries, pēc tam aizej uz "Labo vīriešu veikalu" un nopeŗc jaunu. Vai, kā tevi tur jau gaida! :D

Sallija2  Torpedo, nu un pat ja nebūs nemaz tā vīrieša tāpat taču būs labāk kā tagad. Tad viņa vismaz vakarā oficiāli varēs uzaicināt kādu jaunu čali ciemos un viņš viņai muguriņu pamasēs, vismaz kāds prieciņš dzīvē :)))

Tikliite  Vai izņemot nosodījumu un pretenzijas Tev ir vēl arī kādas citas jūtas pret savu vīru?

AivarsN  Tieši tāpēc mani sieva pameta un tieši tāpēc es jau 10 gadus izvairos vēl kādu ielaist mājā. Dzīvojot vienam, pastāv izvēles iespējas,strādāt vairāk,lai vairāk nopelnītu,vai dzīvot taupīgāk un atlicināt laiku atpūtai,kādai izkkaidei utt. Šermuļi pārskrien,tikai iedomājoties vien,kad pēc pārāk smagas darba dienas,kad esi pārguris ka knapi kājas velc,lai tikai ģimenei nekā netrūktu,kaut kāda fūrija vēl nekaunēsies zāģēt,ka pārāk maz pelni, mājās nekā nedari. Bet ne jau visi vīrieši prot zagt un ne jau visiem sirdsapziņa atļauj uz citu ādas dzīvot.

Torpedo  AivarsN , nu, tad jau tu arī dāmītei "par maz uzmanības veltīji", kad viņa pa māju noralaikojusies špacierēja? Un nekādīgi neizkalidēji? Pat uz ausēm nestāvēji, lai viņu sasmīdinātu? Nu, jāiet tak prom no šitādiem vīriešiem! :D

Tikliite  Es nekādi nesaprotu kā sieviete, kura publiks nozākājusi savu vīru, rīt no rīta skatīsies viņam acīs pie brokastu galda...kā viņa dalīs gultu ar vīrieti, kuru izlikusi noķengāšanai?

rockers  Neredzi atrisinājumu? Sapratne un vistiešākā sajūta,ka šis cilvēks ir īstais,..

Mailija  Torpedo,nevajag jau pārspīlet par to"ausu dejošanu"Nevienai normālai sievietei to nevajag.Es piekrītu ka ir sievietes kas pašas nezina ko grib.Ka tas nav labi un šitas neapmierina un t.t.bet ir jau arī vīrieši kas tiešām ir tik aizņemti ar savām problēmāk ka vnk AIZMIRST ka blakus ir tomēr sieviete un ir jāpriecājas ja sieviete GRIB tā vīrieša uzmanību,jo ja vairs negrib tad jau ir palicis vienaldzīgs.Tāpat vai tad vīrietim būtu vajadzīga sieviete kas būtu aiznemta tikai ar sevi?Ēst netaisītu,māju nekārtotu un seksu ar dotu negribīgi ar gariem zobiem.Tāpec vajag lai attiecības ir saskaņa,lai ir laiks darbam vai vēl kādām nodarbem,bet vienam par otru ar nevajdzetu aizmirst!!

Piparkuka  Ko konkrēti viņš Tev dod/sniedz?! Un vai Tu viņu tieši mīli?!... Kā vīrieti.
Padomā un Tev jāsajūt- ja viņa vairs Tavā dzīvē nebūtu- kā Tu justos?!
Aizbrauc kaut kur brīvdienās viena un padomā par pasauli un dzīvi!!!
Noteikti nav jābūt mājās ar "mēbeli", taču- iespējams, ka viņam neesot, atkal gribēsi viņu atpakaļ!! Jāsajūt patika, ir vai nav.
Paskaties uz savu dzīvi, ja viņa nebūtu- ko Tu ar savu naudu un laiku varētu izdarīt. Un vēl- galvenais- kāds viņš ir kā vīrietis!!:) Galīgi muļķīgi būt kopā tikai tāpēc, lai būtu!

Piparkuka  Un vai viņš ir Tavs vīrs?! Un bērni?!
Kamēr un ja Tev ir vēl tikai 40, vai nu izvēlies viņu utt, vai nu- steidzami skaties īsto!.... Pēdējais laiks:)) (jo bērnus vēl var utt., pie tam tas ir vecums, kad sieviete ir pašā ideālākajā formā/prātā).

shining  Nav tur mīlestības, tāds salts egoisms: es-mani-mans, tāpēc jau tas vīrietis bēg *holismā, un, iespējams, ka tas ir vienīgais veids, kādu viņš redz, lai kaut cik saglabātu savu vīrieša masku tādā sociālās kondicionēšanas situācijā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu