Vīrietis - darbaholiķis.

Ko darīt šādā situācijā?
Strādā 12 -14 stundas piecas dienas nedēļā.
Mēneša vidū bija saplānots liels pasākums.Darbā viņām palūdza vai nevar abas brīvdienas pastrādāt.Viņš piekrita.Divas nedēļas bez brīvdienām.
Tā jau nāk mājā pārguris,paēd un iet gulēt,jo 4 jāceļas.Sajūta,ka dzīvoju viena.
Saprotu,ka to var pieciest kādu brīdi,ne jau visu laiku.
Viņš problēmu neredz.

Pipele  Rodžerina, iespējams, ka atbildi var atrast Tevis sniegtajā atbildē uz jautājumu par tavām trim vissliktākajām īpašībām:
1) Slinkums. Tu esi tik slinka, ka vīram jāraujas garas darba stundas, lai nodrošinātu ģimeni.
2) No musas uztaisu zilonu. Varbūt vīrs strādā tikai 8 vai 9 stundas, nevis 12-14?
3) Patik komandet un macit citus dzivot. Tavam vīram ir apnicis klausīties komandās un pamacībās, tāpēc viņš izvairās no kontaktēšanās ar Tevi.

Bet varbūt es kļūdos.

Dzhaz  Lūk,es padomāju par šo konkrēto gadījumu iz dzihves.
Un,ir jājautā autorei,atbildi,vai jums seks tāds kārtīgs vismaz pāris reizes nedēļā ir? Ja nav,tad tas arī ir visas neapmierinātības cēlonis ! Sekas mēs redzam!

Edgars37  ...Rodzerina, es kaut ka neiebraucu, kada jega dzivot ar sadu veci😃??? Vrb vinam tie krediti vel gadus 100 jamaksa un tu ta ari vinu vilksi😃...te jau nu tocno jasaka-PAMOSTIES!!!

Geisha  Palasot visus autores komentus ir skaidrs, ka te nekas vairs vienu pie otra nesaista. Tad kāda jēga dzīvot kopā? Saliec vai nu savas vai viņa mantiņas koferī un aidā jaunā dzīvē. Tālāk jau dzīve rādīs pareizs lēmums vai nepareizs.

dzozefinaups  Jautaajums smags! Paarmest cilveekam,ka vinnss straadaa-ir mullkkiigi,tomeer,ja nekad blakus nav viiriessa....-atnaak maajaas,ievellas gultaa...un beigts..... Nerunaaju par naudu-tas nav to veerts! Dziive ir viena,un visu pasaules naudu nesagraabsi, te vairaak ir runa par kopaa buussanu-par ggimeni.... Nav normaali,ja viens otru neredz...ja veel beerni aug bez teeva.... Ko dariit?-runaat....runaat....izrunaaties....ja nedzird,nav veerts....ssaadas atieciibas,kuraas viens otru nedzird-nav dziivotspeejiigas.....tas ir tikai laika jautaajums... vainu katram savs cellss ejams,vai kopdziive-uz papiira....(katram sava dzsiive,izklaides un gulta)...

Mela  Vai vīrietis ir Tavu bērnu tēvs?
Esi runājusi ar viņu?
Ir jūtas pret viņu?
Atrodi sev nodarbošanos - gleznošana, sports, dejošana, jebkādi kursi. Sāc domāt vairāk par sevi.

Cafe_Noir  jebkas cits nevar būt sliktāks par šo situāciju. bet visgrūtākais ir pieņemt lēmumu, ka tā vairs nevar turpināties, ka jāpārtrauc šis "žurkas skrējiens". nevelc garumā. iestāsies vienaldzība, arī pret sevi, un tā ir sliktā ziņa.

magnija  nu atrodi sev kādu hobiju, nu lai tev prāts un sirds aizņemta, tad pašai nebūs laika par vīru žēloties... nu izklaidē tak sevi. Dzīve ir tikai viena. UN ja vīrs ir darba holiķis, tad viņu neizmainīsi, tāds viņš arī būs. Nu izšķirsies, kas tālāk? labāk padomā kā sevi pilnveidot un dzīvot sev.

nickie  Labak izire to istabu airbnb. Kada jega no tada viriesha?? Kapec neesi tik iekarojama, lai vins skrietu majas, rautu Tev nost drebes un gribetu no rita lidz vakaram? Krediti un darbs ir tikai atmazkas - ja negrib viens otru pa istam, izdomas vel miljons iemeslus. Tu esi sieviete vai neesi? Pienem lemumu un rikojies - vai nu glab kas glabjams vai suti dilles.

bagi  Nedaudz iz sevi. Kāpēc kādreiz gāju strādāt sestdienās,svētdienās. Jā, bija darbs, kas bija jāpadara... bet tas tikai viens no iemesliem. Otrs... varētu jau šīs brīvdienas pavadīt mājās, tikai viens, bet.... dāmai radu pus pasaules, te doma paciemoties tur, apmeklēt to... un ja ne pie radiem, tad gadatirgus, vai vēl kaut kāds pasākums. A man gribējās miers un tikai miers, mājās tas nebija... tātad eju uz darbu un vienatnē strādāju.

aquaserpente  Autore, un Tu vēl neesi to radījumu apglabājusi par spīti tam, ka viņš kliedz un pretojas? (Šokēts ģīmis) Toč mazohiste esi, un upura-cietējas loma Tev pat ļoti patīk. Normālā variantā jau sen būtu pārtraukusi šīs slimās attiecības un paskatījusies kas vēl ir ēdienkartes (vīriešu) piedāvājumā. Un nestāsti pasakas par lielo mīlu, jo tur nav ko mīlēt. Tik vien ir kā Tava atkarība no attiecībām (tiešām slimi) un, iespējams, paniskas bailes, ka nevienu citu vietā nedabūsi. Vai nu uzklausi tiešām viedos un sakarīgos padomus un izmet to sēni pa durvīm, neuzklausot nekādas vaimanas, solījumus utt., kurus aizmirsīs, tiklīdz būs atpakaļ dīvānā, vai arī klusē, ja esi tikpat mazprātīga kā Tava māte, un izvēlies upura lomu, ka tik blakus kāds, kuram bikses kājās.

laukroze  autore tu sevi nemīli....kas notiek??.. no malas šķiet, ka tev tas vecis vajadzīgs tik ķeksīša pēc..
nesen lasīju interviju ar Ingu Spriņģi...viņa saka,tik daudz laimīgu ģimeņu apkārt, bet nelaimīgi cilvēki tajās, tas arī par tevi...
labāk dzīvot vienai, ne kopā ar kādu, tikai tāpēc, ka tāpēc...

Mela  Rodzerina, imho, nekas baigi romantisks un spīdošs šinī situācijā vairs nespīd.
Pūlēties, censties, darīt vairāk nekā spēj var vienīgi savu bērnu tēva dēļ - bērnu, ģimenes dēļ.
Šinī situācijā diez vai kaut kas mainīsies.
Vai tiešām mīli, kuras ir tās kvalitātes un sajītas, kas liek Tev tā justies?
Taisnība ir par minēto "žurku skrējienu"... labāk izbeigt tagad, jo no izlasītā noprotu, ka jūs patiesībā nesaista pilnīgi nekas, kā vien - viņam nav kur iet, Tev iespējamā mīlestības sajūta...
Runā ar viņu, saliec uz lapas visus plusus un mīnusus no šīm attiecībā - pati priekš sevis - ko gūsti, kas ir labs, kas slikts, kas nes tikai zaudējumus un negācijas.
Nav viegli šādu lēmumu pieņemt, taču no malas diez vai kāds spēs palīdzēt. Analizē sevi šajās attiecībās, savas sajūtas, vai pati sev patīc un vai vēlies nodzīvot tā visu atlikušo dzīvi, tad arī pieņem lēmumu ;)

Mela  Rodzerina, man vienīgais ieteikums paliek iepriekšējais - pati sev saraksti uz lapas visus plusus un mīnusus, savas sajūtas, ko patiesībā vēlies un vai vēlies tā nodzīvot visu dzīvi.

Attiecības izjaukt ir vienkārši, saglabāt daudz daudz grūtāk. Tāpēc domā, vērtē, izvērtē.

Edgars37  09:53
...Rodzerina;D!!! Kur tu tur redzi naudu;D???!!! Un vecim pa siem gadiem pat savas dzivesvietas nava;D!!! Vins tak vnk parazite uz tava kakla, tev tiesam sitadu lurkasanos vajag;D??? Ja esi ar mieru, aizvedisu tevi uz krogu, cilvekos izvedinasi galvu, sapurinasies un izmetisi to darbaholiki ar visiem vina paradiem u aliniem no savas majas ara, ka vecu tepiki, lai lauj tev normali dzivot;D! Tik traki nevajag sevi pazemot gan!!!

aquaserpente  Loģiski, ka vecis problēmu neredz un pat nedomā saskatīt, jo ir jau sapratis, ka esi atkarīga no attiecībām, un tālāk par pļurkšķēšanu netiksi. Viņam ir labi tā kā ir, un pajāt ko domā un jūti tu, jo neko mainīt negrasies, un katru vakaru kā uzticīgs suns luncini asti aiz prieka, ka bikses mājās atnākušas.
Ja kas, ne visi tā dzīvo. Man arī bija iespēja dabūt sev uz kakla tādu kadru, kurš bija laicīgi izpīpojis, ka pusi algas atdos mammai, lai viņa var par dzīvokli samaksāt (tur nav ko iebilst), bet par atlikušo naudu nodarbosies ar savu vaļasprieku (lidmodelisms)+ mani radi no ārzemēm viņam sūtīs dzinējus lidmašīnu modeļiem. Un nebūs nekādi tur teātri, pasākumi ar dejošanu vai tml. Nav ko vazāties apkārt, jasēž mājās un jādara mājas lietas. Vienīgi viņš ar saviem lidmodeļiem var ņemties. Bet komunālie un pārtika arī par viņu, būs uz maniem pleciem. Lieki piebilst, ka pāri manam slieksnim viņš nemaz netika, tika rumbas solī aizdancināts atpakaļ uz savu Ogri. (Gan jau daudzas dāmas saprata par kuru oho.lv tēlu runāju) Un savu rīcību nenožēloju ne mirkli, gluži otrādāk, dzīve parādīja, ka esmu rīkojusies 100% pareizi.

Geisha  Man tieši šāda situācija bija ar civilvīru (13 gadi kopdzīve). Paēdušai pelei palika milti rūgti. Kamēr es cepu, šmorēju, naudu pelnīju, māju uzturēju un viņu apčubinaju priekšā pakaļā puikam garlaicīgi palika. Sāka ganīties portālā "Satiec mani". Atrada dūjiņū kura bija jau Kredītreformā. Te manam Mumitrolītim kotļetas palika galīgi rūgtas un pēkšņu iegaršojās griķīši. Puika darīja visu, lai man ieriebtu. Vienā jaukā rītā paņēmu melnos maisus un visas vīra panckas maisos, mašīnā iekšā un durvis ciet. Puika atnāca, iekāpa mašīnā un aizbrauca. Bija tak kur braukt. Vienīgais ko nožēloju, ka neizdarīju to agrāk. Gadu domāju kamēr saņēmos. Bet kad to izdarīju uz dvēseles palika pat ļoti viegli. Beidzot baudu dzīvi. Ak, jā izrādās ka viņam mans znots dzīvot traucēja (vispirms viens tad otrs).

Mela  Rodzerina, a Edgaram labs piedāvājums )))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu