Viss kas nenogalina padara mūs stiprākus?

Vai tiešām tā ir?Vai pēc jebkuriem pārdzīvojumiem un dzīves pārbaudījumiem ja cilvēks izdzīvo kļūst stiprāks?Vai tomēr tā nav un cilvēka dvēselē paliek rētas kas arī turpmāk par sevi atgādina un pataisa vairāk ievainojamu?

Tikliite  shining: Yes! Parakstos zem katra Tava vārda.

Sarabi  Dažas situācijas padara,citas kultivē atriebības kāri

pa_jokam  jā, rētas paliek Bet rūdījums arī

romija_  gribētos gan zināt, kā shining nosaka apzinātības pakāpi ?:) ... kas ir tā apzinātības vērtību skala..... un vispār, kas tā par tolerances rezervi ... vai tiešām jāraksta tādas glupības?????

Sarkangalvite23  Noteikti ir notikumi un pārdzīvojumi,kas nekādā veidā nepadara stiprāku. Ir arī notikumi, kuriem vajadzīgs laiks, lai saprastu, kas notiek, noticis, un jāpārdomā dzīves stratēģija.
Bet ir arī iespēja laiku pa laikam pamēģināt kaut ko jaunu- iziet ārā no komforta zonas un apzināti trenēt sevi visādām negaidītām situācijām. Tas norūda. Vēl. Ir jābūt kaut kam, kas rada prieku. Lai tas prieks būtu radīts no paša darbošanās. Tad visādi triecieni labāk amortizējas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu