Kur strādā? Kāda alga?

Kur strādā? Kāda alga?Ar vien vairāk vīriešu mēģinot iepazīties jau pirmajā sarakstē uzdod šādus jaut. Un tieši mana vecuma vīrieši. Vai viņi meklē sev uzturētājas vecumdienām?

N4Y  Man neviens nav jautājis par algu ..... Lai gan man atbilde uz to ar ko nodarbojos - pataloganatoms - reiz kādu aizbaidīja. :D

Tinte  Nevajag katram garāmgājējam stăstīt, cik pelni un kur tērē savu naudu.
Slikti audzināti tie "kavalieri".

Tinte  Õõõ, pataloganatoms! Tas tik ir ko vērts!

neko  Nu kur strādā ir visnotaļ normāls jautājums, īpaši ja ņem vērā ka pēc 40 darbam vajadzētu būt sfērā kas patiešam interesē un to nedara naudas pēc vien.

janis07  Neiet runa pa darbu kadu strada,iet runa par algu ko tu saņem.
Lielities jau var kad saņem daudz,bet kad iepazisies tuvak tad .......
Dažs isteicas kad pec darba var pateikt kaut ko,bet vai labai profesijai ir kada perspektive un vai pec savas macitas profesijas vari LV dabut darbu?

Geisha  Es arī kungiem jautāju kādā sfērā strādā, bet nekad nejautāju kādi ir viņa ienākumi un izdevumi.

Ladybug123  Par algu nav jautājis neviens, bet ,ja pasaku amatu, tad gan ar vienu otru viss beidzies pat nesācies!

newgame  Muziga pikstesana par to ko jauta sarakstes. Vins tacu nejauta to publiski, nepatik, tad aizpildiet savas anketes siki un pa punktiem, cikos celaties, kadas ziepes lietojat, ko jautat drikst, ko nedrikst.
Onka pajautaja par darbu un algu, bet si tam temu velti, trausala porcelana butne.

sniedze  Par nodarbošanos man daži iesākumā ir interesējušies ,bet par algu gan vēl neviens nav jautājis.

Nate  Normāls jautājums. Ja precēts, baidās varbūt uz sievas kolēģi uzrauties. Ja brīvs, viņam taču jāzina, būs Tev kafija jāizmaksā vai varēs tēriņu uz pusēm sadalīt.
Ja pa nopietno, ko vēl citu jautāt cilvēkam, kuru ne redzējis ne dzirdējis esi. Tagad LV, ja kādam ir labs darbs, tas jau ir liels brīnums. Ja neesi firmas īpašnieks, cik tad padotajiem maksā. Taču to pašu minimumu. Tādēļ katrs cer, ka savaņģos sev kādu bagātu tanti, jo pašam gan jau ka nekā nav.

dzozefinaups  ne visi jautaa-kur straadaa....tas liekas pat diivaini.....jo gribaas jau zinaat,kaadaa jomaa cilveeks darbojas ..bet neviens nav jautaajis-cik pelnu... Arii pati nemeedzu to jautaat.

Marija_Anna  Ir gadījies, ka cilvēks "atslēdzas", kad uzzina manus hobijus. Tie ir tik pierasti un plaši izplatīti, ka nezinu vai tas kā neiederīgi mani raksturo. Jā, par nodarbošanos arī.
Bet īpaši par to galvu nelauzu. ja cilvēks mani iztestēja ar šo un es viņam neatbildu, tad labi ka pazīšanās tur pat arī apstājās.

AivarsN  Jā,tas šodien daudziem ir sāpīgs temats. Varbūt jautā tikai tāpēc,lai zinātu vai ir dāmas cienīgs ar savu pieticīgo atalgojumu. Strādājam jau visi tās 8 vai pat vairāk stundas dienā, tikai atalgojums var atšķirties pat vairākas reizes. Tad nu attiecību veidošanai jāsameklē tieši tāds cilvēks,kuram par padarīto darbu maksā vismaz aptuveni tik pat,lai pēc tam nejustos viens otram kaut ko parādā. Tik vienkārši. Tāpēc varbūt anketā labāk ierakstīt mazāku algu,lai pēc tam nerastos neveiklas situācijas.

janis07  Pilnigi un pareizi pateici.

Mela  jā, visi mēs esam atšķirīgi, bet, es svešam cilvēkam nevēlos stāstis, kas es esmu, kur es esmu, +/- virzienu, bet ne otrā vēstulē
a par algu - o tas vīrietim dod? zināt cik sieviete pelna?
man bija viena jauka saruna ar vīrieti, kurš pastāstija par saviem hobijiem un interēm , pateica, cik tas prasa, ko vēlas no attiecībām un es saprotu, vai es velku to līmeni, vai nē
.... un ne otrādāk
nu pelna 2 tk un? alimenti kredīti un vēl kaut kas...
ko tas dod tiem, kas vēlas iepazīties, veidot attiecības? kas par cilvēku - tas ir otršķirīgi?

solvitas  Es neatbildu uz tādiem jautājumiem, uzlieku vnk ignore, lai tik meklē tālāk sievieti, kas viņam kafiju sponsorēs. Tas ir tik boring kad jau pirms randiņa kapeiciņas skaita un plāno bonusus ko iegūt no sievietes. Parasti tie ir tādi reāli lohi, kam pašiem īsti nekā nav, bet gribas gan jaunu, gan skaistu un vēl bagātu arī.

bratka  vivjenna, Jums uz astes ir uzsēdušies precinieki ar šķeltiem nagiem no VID. Tas ir saistīts ar anketu datiem, kuros kundzes iepazīšanās mērķī min algas ienākumus no kunga puses. Turies, nepadodies, mana alga ir 3,5.

Geisha  Kāpēc jūs domājat, ka vīrietis meklē bagāto kundzi? Protams, ka ir arī šāda kategorija. Parasti tie ir zēniņi kuriem vecāki ir ieslēgusi paātrinājumu pa 5. punktu par labu uzvedību un tagad viņš meklē piena pupu. Protams, ka ir arī alfonīši, bet visi jau nu nav tādi. Kāpēc jūs , dāmas, domājat, ka jūs drīkstat vīrietim jautāt par ienākumiem, bet vīrietim nav tādu tiesību? Ja vienlīdzība tad vienlīdzība.

solvitas  Geisha, jautāt jau viņš var, bet atbildi nesaņems! Un es pati nejautāju vīriešiem tādus jautājumus, daudz var nojaust jau pēc bildes un vīrieši pamatā uzrāda ienākumus anketā, jo apzinās, ka tam ir nozīme sieviešu acīs. Tā nu tai dzīvē iekārtots, ka vīrieši dižojas ar ienākumiem, bet sievietes ar daili, jo vīriešiem vairāk interesē sievietes fiziskā pievilcība, bet sievietēm vīrieša spējas un iespējas. Nav nekādas vienlīdzības, jo dzimumi atšķiras.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu