Kur strādā? Kāda alga?

Kur strādā? Kāda alga?Ar vien vairāk vīriešu mēģinot iepazīties jau pirmajā sarakstē uzdod šādus jaut. Un tieši mana vecuma vīrieši. Vai viņi meklē sev uzturētājas vecumdienām?

alexs  ...zinu,ka sievietes pie satikšanās reālajā dzīvē pajautā kur un par ko strādā,cik saņem!?

kokote  Laikam tāpēc, ka esmu norādījusi, ka ienākumu nav, nekad neviens man nav jautājis cik pelnu, par darbu arī nerunājam. Dažreiz lasot PA dažādās žēlošanās, aizdomājos vai te pastāv kādas paralēlās oho pasaules.

magnija  es arī painteresējos par nodarbošano - nesaskatu tur neko sevišķi slēpjamu... nu bet nākas secināt, ka vīriešu viena no populārajām nodarbošanām ir celtniecība :)

av2  nodarbossanaas gan ir intresanti uzzzinat. Alga? Viirietim ir jaapelna normaali, taa nu tas ir iekaartots dabaa , sievietei jaabuut smukai.

Geisha  Solvitas, normāls vīrietis ar ienākumiem nedižojas, bet par viņa ienākumiem var ļoti labi nojaust.
Tātad pēc Tavas teorijas sanāk, ja vīrietim ir augsti ienākumi tad būs no Tavas puses mīlestība, bet tikko viņam būs krīze finansēs tā pazudīsi ka ezītis miglā? Ai, ai, ai pērkama sieviete. Normāls vīrietis tādu dzīvei nemeklē, bet tikai gultai. Vīrietis meklē tādu sievieti kura viņam blakus būs gan priekos, gan bēdās, gan bagātībā, gan nabadzībā, gan veselībā, gan slimībā.

PRAKTISKAISLATVIETIS  Jautājums par darbības jomu uzskatu, ka nav slēpjams. Tas ļauj saprast ar ko ikdienā cilvēks elpo un ja jomas krustojas, vai pat ir pilnībā atšķirīgas, bet ir interese par nezināmo var dot daudz interesantu tematu sarunām.

Tomēr jautājums par precīzu darba vietas nosaukumu, vai algu uzskatu, ka nav apspriežams nedz sarakstē, nedz pirmajā randiņā. Ja darba vieta un amats ir atklājams, tad alga nu ir lieta, kuru zin, labākajā gadījumā paši tuvākie: sieva vai draudzene, ar kuru ir ilgstošas attiecības, vecāki, brāļi un māsas.

Man šķiet, ka šī nav lielākā problēma oho. Daudzi nenorāda un arī nereti sarakstēs neatklāj savu attiecību, ģimenes statusu, bērnus, slēpj fiziskos datus, nemaz nerunājot par pagājušajā gadsimtā uzņemtām fotogrāfijām, kas uzfrišinātas ar dažādiem grafiskiem rīkiem un pilnīgi nedod priekšstatu par cilvēku, bet tā ir pavisam cita tēma...

MrJones  Es domaaju, juusu vecumaa viirieshi nav iipashi ar romantisko gaisotni apveltiiti...rozaabrillju un taureniishu lidojumiem,,..tad nu vinji iesaak sarunu, kaa maak,,..kas pirmais ieshaujas praataa...varbuut vispaar nepaarzinot visus interneta paradumus...?

Mailija  Man ir prasijuši tos standarta jautājumus-"Tipa ar ko nodarbojies?" Bet cik pelnu tādu jautājumu nav bijis un arī es pati nekad neprasiju.Vispār jau mani tādi jautājumi par darbu garlaikoja un saprotams tādas sarakstes pazuda nebūtībā.

solvitas  Geisha, muļķības tās visas ir par to slimībā, nelaimē utt. Tāpat kā man nevajag kaut kādu pensionāru, kas solīsies tikai mani vienu mīlēt, jo citu variantu jau viņam tāpat īsti nav, tāpat arī vīriešiem nevajag neglītu sievieti uzticīgu kā suni. Vīrietim ir jābūt tonusā un ar motivāciju, mazliet iespringumam, ka ja nebūs viņam vairs spēju vai iespēju, tad sieviete negulēs kā suns pie viņa kājām. Un vispār tas ir naivi pirmspensijas vecumā vēl domāt par ilgi un laimīgi turklāt vēl vez naudas? Bez naudas tas viss beidzas ātri un sāpīgi.

Geisha  Sarakstē un randiņā mēs taustam kādu kopēju saskarsmes punktu. JA kopējais saskarsmes punkts ir tikai sekss tad jau arī var jautāt vai vīrietis ir spējīgs apmaksāt viņam sniegtos pakalpojumus.

Solvitas! Lai cik nebūtu jocīgi vīrieši, bet viņi mēdz apprecēt arī ne tik skaistas sievietes un dzīvot ar viņām laimīgi. Turpretī porcelāna skaistules tā arī vazājas no vienas gultas uz otru. Līdz kādiem 45 gadu vecumam viņām vīrieši nopērk Ķīnā ražotas klikatas, vēlāk arī to vairs nepērk.

Cafe_Noir  par ko strādāju ir jautāts, bet par to, cik saņemu - nē. pati arī vienmēr aizmirstu pajautāt. gan par darbu, gan par algu. kaut kā nebūtiski šķiet.
manuprāt, vispirms jau jāsaprot, vai tas cilvēks šķiet interesants sarakstei, tad dzīvai sarunai, tad jau ja tik tālu tikts, tad randiņiem, un tad jau ja arī seksa saskan un der, tad var arī pajautāt par algu un darbu. protams, ir viena osečka - gadās, ka darbs var būt šķērslis, lai satiktos, bet tad jau arī līdz randiņiem nav iespējams tikt. tā ka viss ir relatīvs.

bet ja vīrietis uzdod jautājumu par algu, tad visticamāk pat neplāno dzīvot kopā - atsevišķi ienākumi, atsevišķas dzīves, šad tad sekss no reizes uz reizi, ja nav nekā cita ar ko nodarboties

Torpedo  He, he, Solvita sevi te labi nopozicionēja - atcerieties vīrieši, kamēr būs nauda, Solvita būs pieejama, un otrādi! :D
Bet vispār jau man tas pats. Ko ar svešu cilvēku runās, īpaši, ja viņš pats atbild vienvārdīgi un neko tev pats nejautā. Nu, pirmā vēstulē var patikt, ka smuki izskatās, otrā kko par laikapstākļiem pabīdīt. I vsjo, par ko vēl runāt? Nu, tad jāvel kakis aiz astes un jābīda kkas par darba lietām, jo daudziem jau tas ir svarīgākais mūžā

slieksnis  nu mani interesē pa lielam tik kur strādā, cik pelna - kāda man šķirba, nafig citam makā līst

Rondijs  Nu ir jau tas rādītājs, bet galīgi ne no svarīgākajiem ja iet runa par sievietēm. Sievietei daudz būtiskāk ir vai viņa strādā darbu, kas pašai patīk. Citādi kā gan viņa spēs būt priecīga, laimīga, maiga un iejūtīga pret ģimeni un bērniem, ja 8 stundas sēdēs ar šķību seju, gaidot pulksten 17. Manis dēļ kaut vai lai strādā bez maksas, bet lai ir pašai prieks par to. Bet vīriešiem gan - amats un alga, tas daudz ko izsaka.

miers2  man par to ir jautāts - nu un tad - nekad neesmu solījis uz visu atbildēt, ko kāda sadomās pajautāt..par šādiem jautājumiem patiešām nebūtu vērts cepties - vienmēr var tādus jautājumus pabīdīt malā vai ignorēt :)

av2  solvitas - Tu kaadreiz esi kaadu vispaar miileejusi no sirds , bez kompromisiem, un prasiibaam ? Pamatsklas pirmaa love neskaitaas :)
Bet es Tev piekriitu, ka bez finacseem, ilgi kopaa laimiigi buus pagruuti sadziivot. Nav man gan taadas pieredzes , par laimi , bet teoreetiski speeju iedomaaties, kaadas sajutas buutu , ja peekssnni saslimsi uz ilgaaku laiku,pazaudeesi labu darbu , un otrs ...izmetiis tevi no maajaam...Nu pzd, vari iedomaaties ko taadu izdariit???? Tiessaam?

Torpedo  njā, kkā liekas, ka tagad attiecībām vajag trīs - viņu, viņu un naudu. Božei moi, kuda mir dokoķilsja - kad es augu, tad gan tā negāja!

selnija_  Nē, šie vīrieši neveikli formulē jautājumus, lai varētu uzzināt elementāras lietas par sievieti. Laikam jau labāk būtu sākt ar hobijiem, sirdslietām, atpūtas veidiem, tad tikai runāt par to kā iztiku nopelna, ja vien nav bagātu radu-miljonāru mantiniece, kura nedara neko tikai baudz dzīvi kā kino var rāda:)

Ina22  Neviens nevēlas parazītu uz kakla,kam izdevīgi,ka tu strādā,bet viņš,vai viņa varēs tajā laikā it kā šķietami(vai nu meklēt darbu,vai būt uz nenoteiktu laiku bezdarbnieks),tapēc arī jautā,domāju,ka tas ir tikai pozitīvi,ka cilvēks apjautājas,par to,cik pelna otrs!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu