Kapēc latvieši rupji lamājoties izmanto krievu lamu vārdus?

Kāpēc latvieši ļoti bieži sarunājoties piesārņo valodu ar krievu lamu vārdiem?Vai latviešu valodā nav iespējams tik pamatīgi izlamāties kā krievu valodā?No kurienes šis nelāgais paradums?Krievi tak neizmanto latviešu lamu vārdus?

Vanesa15  Bagātīgāka valoda kā latviešu. Ne velti saka - darījumus kārto angliski, mīlestībā atzīstās franciski, lamājās krieviski

Smaila  Šoreiz jāpiekrīt multi 2017-06-22 23:00
Manu draugu un paziņu lokā tādu cilvēku nav. Nevaru pat iedomāties, ka man varētu būt kas kopīgs ar tādiem vārdiem runājošu cilvēku.

cita  Es gan multi nepiekrītu... ne jau lamāšanās nosaka intelekta līmeni... vnk nav jālamājas katra vārda galā un bez vajadzības, bet ir reizes, ka citādi nesaprot!
Nē,... protams var arī latviski sulīgi nolamāties..., bet cik esmu dzirdējusi un redzējusi, tas tā neiedarbojas...

24gunti  Nu neiztikt bez krievu valodas zināšanām!...,pamēģiniet ieteikt,ko tādu nomierinošu varētu pateikt gadījumā,ja nejauši ķieģelis uz kājas uzkrīt???

Droshs_Plecs  Krieviem efektīvāks mats. Skan sulīgāk.

Mustang68  Šeit savakusies idioti kam patīk krievu bļa un nahui? Ja es uzrakstu latviešu lamuvārdus tad ir phe! Piparkūka jebal tevi žopā. Ir labāk?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu