Vai tā kādreiz notiek pasaulē?

Ka sieviete gadu gadiem to vīrieti atšuj, bet tad pēkšņi viņā samīlās, ka vairs bez viņa dzīvot nevar?

marica  Nezinu vai gadu gadiem tā var būt,bet pusgada laikā tā notika.Atnāca darbā tāds maza auguma,drausmīgi runāja(katra vārda galā b...n...,sieva padzinusi).Domāju,kā tā sieva tādu varēja paciest.Es ar tādu nekad.Pāris mēnešus velāk neko negatīvu vairs neredzēju(laikam bija tās brilles rozā).Vienmēr blakus,´´nejauši pieskarieni´´,skatieni.Viss jau būtu labi,bet tā auguma atšķirība bija pārāk liela...(un tā jau varbūt jauna tēma pieredzes apmaiņā ,ja nav jau bijusi).

Caune  multi, parasti maki bez pamatojuma neizaug.

Deizii  Neticu.

fargo  varbūt es ļoti kļūdos. var tā būt. bet vīriešu mīlestība man liekas kaut kas nepārejošs, kamēr sievietes mīlestība ir atkarīga no apstākļiem. apdomājot, mēginot saprast notikumus un rezultātu, to var izskaidrot. atkal. varbūt un laikam.
ja vīrietis ir "tur", mīl, tas ir līdz beigām.... otrādi? neesmu pārliecīnāts. tās nav. viena no lietām, kurā es gribu kļūdīties.
un vārdi. vardi un vardi, darbi rāda, vardi tikai stāsta.

marselis  veco zen...,as sava dzive redzejis tadas "hernas",kad tas ir....nekas eksens!
samilas! samilas!

un preteji tam,vist aiz milestibas
un pec menesa visus attiecibu tiltus nodedzina!

tada dzive,pilna paradoksu
un ja pateiksi kad zebra ir zirafe...,es pat tam noticetu!

Tikliite  Svarīgs ir stāsta konteksts - ja tās ir bijušas skolas, jaunības laiku simpātijas, tad kāpēc ne, cilvēki pieauguši satiekas un ierauga viens otru citām acīm. Tomēr, ja tās ir jau izdzīvotas attiecības, kurās ir bijuši meli, nodevība, krāpšana...nu tad gan ir riskanti. Pats arguments "bez Tevis dzīvot nevaru" - jau vien ir ko vērts! Bet, ja gribas dzīvot atkarīgās attiecībās, kāpēc nepamēģināt. Es, personīgi, nekad, nevienu reizi neesmu atgriezusies pie tā, no kā esmu aizgājusi. Suns spalvu met, bet cilvēks tikumu nemet.

Par to fargo un Torpedo "vīriešu nepārejošo mīlestību"...mūžīgās ilgas pēc nesasniedzamās sievietes un iemīlēšanās pašu radītajā ilūzijā vien ir. Sapņi...sapnīši...

Vanesa15  ļoti reti tā notiek. Parasti sakārtošana galvā un ierindošana kuru kurā plauktā likt, notiek jau sākumā

Vaukskis  Neko taadu neesmu dzirdeejis, personigi pieredzejis, kaut gan buutu labi, ja taa atgadiitos ! Drosi vien vajag buut nacionaalas vai Simtgades loterijas lielaas balvas vinneetaajam, ar taadu "aizmuguri" var drosji veelreiz meegjinaat "sjturmeet" Stikla kalna virstoni, kuraa itkaa neredzosja mitinaas dusosjaa princese vai karaliene. Te gan ir jaanjem veeraa arii faktors, kas netika mineets, ka gadiem ejot nevis ragana ar savu iztureesanos, nevis tik daudz izskatu var paarveersties par princesi vai karalieni, bet notikt arii preteejs process- taa, kuras simpaatijas taa centaas iemantot maaciibu, studiju laikaa paarveertusies un nemaz vairs neskjiet pievilciiga. Tad sanaak, ka ar savu atteikumu iekarotaajam aiztaupiti sirdseesti talakaa naakotnee un, iespeejams, nav "sasmeereeta" biograafija, jo ljoti biezji tikai ar laiku gan viirietis, gan sieviete redz, kaa vinjam buutu bijis labaak agraak dariit ("visi gudri PEEC kaujas").

Tikliite  Torpedo, noteikti! Mūžīgi nesasniedzamā sieviete pilnīgi noteikti ir Tava realitāte. Padomā pats, kas tāds notika (ko Tu izdarīji), ka viņa tā pēkšņi sāka Tevi "mīlēt" uz visu banku. Varbūt sāki slīdēt ārā no rokām, vairāk pelnīt, varbūt sāki ieskatīties kādā citā sievietē? Bet "tumbočka" taču nedrīkst mainīt savu atrašanās vietu! Padomā! Pamēģini, padzīvo ar viņu savam sirdsmieram. Ja divu gadu laikā nesāksies vecā dziesma, tad vari svinēt uzvaru.

Vanesa15  Diezin vai sevis cienošai sievietei nosatrādās cita sieviete. Nafig vajag tādu staiguli, kuru katra var savākt kad vien grib. Izvazātu pa svešām gultām ar garantiju, ka visas kam nav slinkums, vazās vēl un vēl.
Normālas sievietes lielākoties izvēlas vīriešus, kas viņu vērtību zin jau no paša sākuma.

labaa1980  Ne jau vienmēr atšuj tāpēc, ka nemīl. Ir vēl citi iemesli.

AivarsN  Daži vairāk,citi mazāk,bet gadiem ejot cilvēki tomēr mainās. Un bieži vien pat ne uz slikto pusi. Līgo ballītē satiku bijušo kaimiņieni. Pirms 20 gadiem viņa bija pati pelēcība. Tagad jau pie 40,bet tik šarmanta dāma,ka var pat iemīlēties. Ne tikai izskats,bet arī uzvedība tik kardināli mainījusies,ka pat grūti pazīt. Gan jau vīrieši arī gadiem ejot var kļūt iekārojamāki.

romija_  jāpiekrīt labaa1980 viedoklim. Gadiem ejot, cilvēkam nokrīt maska, vai arī uzlabojas pašvērtējums, pāriet kompleksi un cilvēks paliek atklātāks. Ne vienmēr atšūšana saistās ar nepatiku. Gadās arī, ka ļoti, ļoti patīk ... un kompleksu dēļ, grūti atzīties, un tāpēc izturas tā, it kā nepatiktu.... ne vienmēr cilvēks izturas tā, kā pašam gribētos.

patia  Bumeranga efektu neviens nav atcēlis.

Laila14  nu....,kas man liek tos īkšķus? Ausis noraušu..))..

romija_  Torpedo, protams, ka sanāk paradokss, jo cilvēka uzvedība nav atkarīga no loģikas. Ja satiekas divi cilvēki, kuriem ir vienādas izcelsmes neracionāla domāšana tieši, jomā, kas saistās ar attiecībām starp vīrieti un sievieti, tad šie cilvēki nemaz neizveidos saprašanos. Viņi ir pārāk kautrīgi, lai viens otram tuvotos. Varētu teikt, ka viņiem ir nobloķēta spēja, panākt pretī, vai uzņemties iniciatīvu pirmam, ko darīt lietas labā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu