Vai tā kādreiz notiek pasaulē?

Ka sieviete gadu gadiem to vīrieti atšuj, bet tad pēkšņi viņā samīlās, ka vairs bez viņa dzīvot nevar?

Tikliite  Torpedo, vai Tu saprati romija_ teikto par "vienādas izcelsmes neracionālo domāšanu"?

Luusila  Man gribētos piebilst kaut ko pie fargo sacītā 2017-06-24 23:22, bet tas, sorry, nebūs nekas glaimojošs sievietēm. Viņas piekrīt apmierināt vīriešu iekāri, neļaujot tai izaugt līdz mīlestībai. Pēc tam, nesaņemot vīrieša īstu mīlestību, pašas arī vairs nespēj mīlēt, ieslēdzot sevī kaut kādu patērētāju programmu.
(Ok, esmu aizvēsturisks mamuts; varat nepūlēties man to atgādināt. )

romija_  Torpedo, lai Tu saprastu vairāk, nekā tagad saproti, Tev 1)kārt jānoskaidro daudzi vārdi. Tu nevari saprast vienkāršas lietas, ja neinteresējies padziļināti par cilvēka domāšanu. Neesam mēs visi vienādi. Vienīgais, kas mums visiem ir, tas ir ķermenis, prāts un dvēsele.
... arī kautrīgumam ir savi cēloņi, tāpat kā Tev Torpedo ir savas stip[rās un savas vājās puses. Šavā ziņā visi te "maļ" vienu un to pašu :) un netiek līdz cēlonim, kāpēc cilvēks ir tāds, kāds viņš ir :)

romija_  Torpedo :) trauma ir un paliek trauma. Cilvēku piedzimstot ietekmē vecāki, brāļi, auklītes,māsas, vēlāk -audzinātājas, skolotājas, draugi, sabiedrība. Sabiedrība jau ir tā, kas veido morāli, precīzāk - morāle ir tie likumi, ko ir izdomājusi sabiedrība.

Kas attiecas uz senčiem un kāzām, tad to var uzzināt pat no filmām un dažiem vēsturiskiem materiāliem. Kāpēc tik ļoti svarīgi bij ņemt nevainīgu meiteni par sievu? ... svarīgi bija veseli bērni. Neviens vairs nemāca, kas notiek ar sievietis ķermeni, ja sieviete pirms dzemdēt ir pārgulējusi ar vairākiem vīriešiem. Paskaties senās filmas, kā notika dzemdības. Dzemdībās klāt bija tikai vecmāte, visapkārt bija klusums. ... kāpēc tas tā, kas tad īsti ietekmē cilvēka domāšanu un garīgo veselību (sirdsmieru)

Fausts  Lasu šo diskusiju un domāju, vai tad nav tā, ka, tomēr, kaut kāda evolūcija ir notikusi, psihe ir pētīta, mainījušās tradīcijas un vērtības. Nav jau gluži viduslaiki, kad cilvēkus akmeņiem nomētā, vai uz sārta dedzina tikai par to vien, ka kāda indivīda uzskati, vai prāta spējas atšķiras no pūļa stereotipiem.
Par tām nevainīgajām sievietem domājot, jā, varbūt svarīgi tas ir agrā jaunībā, bet ne jau vairs 30+ gados, kad nevainība jau sen zaudēta. Man liktos smieklīgi, ja tik pieaugusi sieviete lauztos tīkamam vīrietim, tēlodama jaunavu.

romija_  Faust, kas tad ir pētījis psihi? vai tad ir kāda zinātne , kas to ir pētījusi ? pārsvarā visa informācija ir sagrābstīta, kurai nav zinātniska pamatojuma. Un cilvēki tic psihiatriem, psihologiem, ārstiem ... nevēlos visus ārstus noniecināt, bet ārsti pat nevar pateikt, no kā sastāv cilvēks. Viņi cīnās tikai ar simptomiem, nevis ar cēloņiem, diemžēl :(
.. nav jau neviens jāmētā ar akmeņiem, bet tagad ir vēl trakāk nekā mētājoties ar akmeņiem. Akmeņi cilvēku ievainotu tikai fiziski. ... BET informācijas nepatiesums cilvēku degradē garīgi. Lielākai daļai cilvēku ir dvēseles nemiers par nākotni, veselību, sev tuvajiem... pārsvarā tiek reklametas zālītes, sekss, psihologi.

Fausts  romija_, tikai aiz cieņas pret Jūsu vecumu atturēšos būt skarbs par Jūsu uzrakstīto. Psihi pēta gan neirozinātne, gan Jūsu jau noniecinātā psiholoģijas un psihiatrijas virziena pārstāviji, kā arī antropologi kultūrvēsturiskajā kontekstā. Liekas, ka šoreiz akmeņu metēja esat tieši Jūs, kundze.

romija_  Ko Tu te muldi Faust :) nekādas neirozinātnes nemaz nav:) nekur nav teikts, ka noniecināt psihiatrus ir slikti. Papēti, ko cilvēkam un visai cilvēcei ir izdarījusi psihiatrija. KAM ir vislielākā vara uz šīs planētas. No kādiem līdzekļiem tiek apmaksāta bruņošanās. Ja esi tik glups, tad paklusē, un papēti farmācijas biznesu.

http://bessmertnybarak.ru/article/a_teper_skazhite_chto_on_umer_ne_v_zaklyuchenii/

av2  ja viirietis vinnee loterejaa limonu, jaa, tad samiileesies oblegaati .

Piparkuka  Jā, 100%!!

Piparkuka  Fargo un Luusilai pilnīga 100% taisnība!
Tikai neviens jau nevienam to nemāca! Sievietes vispār neko no tā nezin... Vīrieši kaut kā instinktīvi ir gudrāki tai ziņā- mīlestības:)
Sieviete to sāk izprast kaut kad, kad patiesi viņas mīlētāji "pasūtīti" vai nenovērtēti. Nu ap 35 varbūt. Un arī tad noteikti ne līdz galam!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu