Divas pamatlietas, lai sieviete justos labi attiecībās?

Divas pamatlietas, lai sieviete justos labi attiecībās?Ar vīriešiem ir vienkārši, kā senā teicienā - neļauj vīrietim iziet no mājas ar tukšu vēderu un pilnu kuli. Kādas ir divas (lai neizplūstu simtos) tik pat vērtīgas pamatlietas, kas nodrošinās, ka sieviete attiecībās jūtas labi.

aquaserpente  Cieņa un uzticība gan morālā, gan fiziskā. Nauda ir gana svarīgs arguments, vēlme un iespēju izmantošana, lai nopelnītu arī. Personīgi man vēl svarīgi ir, lai nesmēķē, un tāpat kā es, alkoholu nelieto vispār.

malva  nu bērndārzs. kas tas vispār ir ´´attiecības´´? parasta piša. tā tad arī vaig jautāt - bet lielākā daļa vēl spriedelē - piša ar naudu, piša par naudu, vai ar tukšu vēderu, vai ar pilnu, ar šņabi, bez šņabja. totāls infantilisms! Bumbaks Agatem!

Liigucis  Tik vnk.:

Uztaisa ēst - jābūt laikam un no kā;

Dod sex - ja ir labsajūta un vēlme!

jadore  Iekārot un rūpēties :)

Mailija  Autor,abpusējas jūtas vai nu ir vai nu nav un nevari Tu tur neko izpildīt.Nu nesastāv attiecības tikai no mehāniskām darbībām!

jadore  Uzliek katlu, ielej ūdeni, ieliek kartupeļus.. vakarā pienāk un piedāvā seksu. Vīrietis priecīgs.(c)

tiešām? vienalga, kas piedāvā ēdienu un seksu, nu neticu !!! Tad aizietu ēdnīcā paēst, nopirktu sex pakalpjumus un būtu laimīgs, bet tā taču nav.
Varbūt tikai viens otrs ir tik neizvēlīgs.

Geisha  Vai vīrietis ir cienīgs saukties par vīrieti , ja viņš skaita cik gramus redīsu apēda sieviete, ja viņš savai sievietei piedāvā mazgāties ar saimniecības ziepēm, ja tuvākais restorāns ir aiz pakša uz akmens, ja tālākais ceļojums ir uz bodi pēc šmigas? Un tādi te ir biezā slānī. Normālam vīrietim gēnos ir jābūt rūpēm par sievieti. Tikai tad, ja vīrieškārtas pārstāvis var sarūpēt labiekārtotu alu, ja sievai ir kažoki, ja viņa ir labi barota un kārtīgi izmīlēta tikai tāds drīkst sevi saukt par Vīrieti. Un sievietei jau nemaz nevajag tik daudz, bet vienu kārtīgu vīrieti sev blakus.

draiskule1963  Sieviete atļauj sevi mīlēt. :)

Tikliite  Atbildība par saviem vārdiem un darbiem, cieņa - tās, manuprāt, ir divas pamatvērtības, bez kurām grūti iedomāties jebkādas attiecības, tai skaitā ar vīrieti.

baluba  Nu jums tie jociņi :D:D:Dizklausās sievietei vajag ļoti daudz, tik pašu vīrieti tik vien lai visu sagādā, tikai vienu, un blakus:) Tak beidziet sapņot :)

JurisK  Jā, sievietēm ir divas lietas, kas ir pašas svarīgākās, kuras var dot vīrietis - ļoti vienkārši, to daudzreiz atkārtojusi mana oho draudzene, kura gan sen nav še redzēta: 1. lieta - labi jādarbojās lielajai galvai! 2. lieta - labi jādarbojās mazajai galviņai. Secība nav svarīga, bet tās ir lietas, kuru viņām vajaga visvairāk!

Tikliite  Jā, Rondij, attiecības jau pēc definīcijas ir izaicinājums, tieši tāpēc jau tās neveido ar ko pagadās. Bet par cieņu, piekrītu, tas nav atkarīgs tikai no vīrieša (ja vien šis vārds nav svešvārds), kaut kas jau arī sievietei ir jādara, lai viņu cienītu.

dzozefinaups  ...manaa izpratnee-zem vaarda viirisskkiigs.....-paliekas pilniigi viss! vismaz mana pieredze ir taada-ssaads viirietis ir atbildiigs,izdariigs,un ciennas veerts! -neko citu neveelos... :) viss ir vienkaarssi,bet cilveekiem ir tieksme visu sarezzggiit,....

Virgo  13:47 - Normālam vīrietim gēnos ir jābūt rūpēm par sievieti...
Un kas var pateikt , kas ir jābūt gēnos Sievietei ?

Lianna  1. vīrietik jābūt gudram...
2. vīrietim jāprot sievietei dot 25 orgasmus nedēļā...ja tas būs nauda nebūs problēma ne vienam ne otram

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu