Divas pamatlietas, lai sieviete justos labi attiecībās?

Divas pamatlietas, lai sieviete justos labi attiecībās?Ar vīriešiem ir vienkārši, kā senā teicienā - neļauj vīrietim iziet no mājas ar tukšu vēderu un pilnu kuli. Kādas ir divas (lai neizplūstu simtos) tik pat vērtīgas pamatlietas, kas nodrošinās, ka sieviete attiecībās jūtas labi.

dzjuuda  Nesen dzirdēju, ka šīs divas lietas esot uzticība un orgasms.
Padomāju, padomāju...un piekritu :D

piladzoga  brīvība un brīvība :D

MrJones  Ohoisti.. :))) mazliet jau komiski izskataas,,..vechi itkaa elastiigaaki, gatavi palaist latinju uz leju,,,..atdoties vien par pillnu veederu un kules iztukshoshanu :D ...turpretii,,sievietes ne par kam negrib savas poziicijas atstaat, turaas, zin ar zobiem un nagiem, lai tik izspiestu Maximumu!!! :D :D .....,,laikam gjeneetiski vinjas taa iekodeetas, ka savaadaak nemaz Nevar...un sieviete drosi vien apzinaas savu veertiibu attieciigi, cik no viiriesha vinja speej Izspiest...??

Torpedo  Nu, gribēt jau sievietēm atļauts viskautko - žēl tik, ka nav otra puse kas to visu ar nopietnu sejas izteiksmi uzklausītu :D Tas viss man atgādina, ka gadiem stāv nepārdots kkāds dārgs nekustamais īpašums pilsētā, bet cenu uz leju nelaiž - kamēr sagrūst aiz vecuma

pa_jokam  Varu nosaukt vienu - vissvarīgāko. Sievietēm vajag emocijas - bez tām viņas nu nekādi. Tieši tāpēc arī t.s. "sliktie puikas" tiek pie saviem labumiem, tieši tāpēc arī tie ne-tik-gudrie, ne-pārāk-bagātie un pavisam-ne-uzticīgie. Visu citu var pieciest, aizvietot, aizņemties vai nopirkt, bet - ja sievietei attiecībās paliek garlaicīgi - nu, tad viss. Tā kā, puikas, kuriem tās naudiņas tā pamazāk - gādājiet savam dāmām pārsteigumus, romantiskas pastaigas, saulrietus, vēju matos un jūras smiltis palagos.

Tikliite  Torpedo, saki, ko Tu uzskati par pārmērīgi augstām prasībām? Vot, mani interesē ļoti personīgi, ja reiz saki, ka visām šeit esošjām sievietēm. Vai tiešām atbildība par saviem vārdiem un darbiem ir pārāk daudz prasīts no vīrieša? Un tad pie vienām sāpēm, kā Tev šķiet, vai atbildības uzņemšanās vīrietim palīdz vai traucē?

una32  Sievietes mīl ar ausīm...nepieciešami komplimenti un sajūta, ka viņam esmu vislabākā. Tad sieviete var pievērt acis uz trūkumiem un pat kalnus gāzt.

Laila14  Ir viena prasība Sievietei ir jājūt,ka aiz muguras ir Klints - Vīrietis./ Aiz Vīra./ Sievietes prasība uzklausīt un sadzirdēt vīrieti.

Skika  Sievietei ir viena pati galvenā pamatvajadzība - justies mīlētai.

Postremo  super sex, un finansiaalaa stabilitaate.

shining  Dzīvnieka līmenis: pierīties un noisties. Domājošam indivīdam agri vai vēlu vajadzēs vairāk par merkantilo, materiālo, bioloģisko, fizioloģisko - gan vīrietim, gan sievietei. Tātad, var secināt, ka ar večiem ir vienkārši, bet ne ar vīriešiem.. tur ir nianse.

malva  tā arī nav atrodams, ka kādam paurī būtu doma, ka no tās pišas rodas arī bērni un ka kādam pirmām kārtām būtu svarīgi, lai viņš ir dzimis ģimenē, nevis brīvpišā (t.i. - ´´attiecībās´´), un lai abi saprastu savu atbildību iespējamā bērna priekšā un atbildību vienam pret otru. rullē tikai tālāk - par pišu, nevis par ģimeni.

romija_  Piekrītu, ka emocijas ir tās kas vajadzīgas ...
1) vīrietim un sievietei, jāmāk izvēlēties sev atbilstošu partneri pēc emocijām. Emocijas var atšķirties tikai par 1/2 toni.
2) jāiemācās noskaidrot kas ir tās lietas, kas ir kopējas abiem, kādi ir dzīves skatījumi uz pamatlietām.
3) jābūt līdzīgiem intelektiem. Daudzi nemaz nezin, ka intelekts darbojas divos virzienos.

vakars_uz_ezera  pietiek tikai ar vienu - garantē viņai drošuma sajūtu ( noteiktību, etc.) un tici man, izejot no mājām "pilna kule" netraucēs Tev;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu