Sieva aizgāja, vēlos atgūt viņas sirdi.

Labdien!

Esmu saskāries dzīvi postošu situāciju. Ar sievu dzīvoju 3,5 gadus un apprecējāmies pagājušā gada 27. augustā. Attiecības bija lieliskas, es mīlu viņu vairāk par visu. Sieva nonāca morāli grūtā pozīcijā un es nebiju blakus grūtā brīdī jo biju iegrimis darbā un citās mūsu problēmās. Sieva tika galā ar savu iekšējo stāvokli galā pati un tas lika viņai no manis atsvešināties. Nedēļu atpakaļ viņa aizbrauca pie mammas un komunicēt ar mani nevēlas. Esmu saticis viņju divas reizes un pēdējā reizē viņa man pateica ka vairs pret manīm neko nejūt un mums vairs nav nākotnes. Tas sagrāva manu dzīvi. Dzirdēt no tuvākā cilvēka ko tādu? Es biju iestidzis rutīnā un neredzēju ka lēnām mana mūža mīla aizslīd no manīm. Esmu pamainījis savu uztveri un šī nedēļa man bija kā mēnesis. Esmu izdarījis visu kas viņai nepatika mājās un sācis strādāt pie sevis. Kā man pierādīt ka esmu gatavs mainīties? Ko es varu darīt lai labotu šo situāciju? Patlaban viņa man vairs netic, bet es mīlu viņu un zinu ka tas nav tikai pieradums.

Mailija  Sievietes jau vispār ir ļoti emocionālas būtnes un gadās ka aiz dusmām sarunā ko tādu ko nemaz nedomā.Kā piem.Es Tevi vairs nemīlu.Mums nav nākotnes un t.t.Ja sievietei vīrietis ir jau patiešām vienaldzīgs tad viņa visdrīzāk nevairās tikties un pasaka visu bez jebkādām emocijām.Tāpēc es uzskatu ka esi Malacis ka cīnies par savu sievieti,gan jau viņa to novērtēs kad aizvainojums būs pagājis.Bet ja tomēr nē,tad vismaz Tu zināsi ka darīji visu iespējamo.Un pareizi dari ka neklausi tādiem padomiem,ka jāmeklē cita.Labi būtu ja viņa so tēmu izlasītu.Lai Tev veicas!!

janisqwerty  Mulkis !!! Padomaa logiski ,kur tu vinu liksi ??? Pasaulee ir daudz interesantu lietu ,nekaa tereet laiku kerstot vecaas sievas . Jaunu vieglaak iegadaaties ,gan klapatu mazaak ,gan dziive rozainaaka !!!

Mela  dari lēnām un mierīgi, pārmēru neuzbāzies, bet esi līdzās, sms, zvans... pamazām palēnām
tad uzmanības apliecinājumi
kopumā Tev viss jāsāk no sākuma - aplidošanas posms :) Ja parādīsi viņai ka esi uzlabots sevis 3,5 gadus sens variants ;)

JurisK  Dažas sievietes ir reti stulbas, ceru, ka šis nav tas gadījums.

Ezjule  Attiecības jāsaremontē, ne jāizsviež uzreiz miskastē un jāmeklē kas jauns, kā iesaka janisqwerty.
Tur der neatlaidība un tikai neatlaidība. Raksti viņai vēstules. Katru dienu. Izstāsti kā jūties, ka esi sapratis savu kļūdu. Apraksti cik viņa Tev svarīga. Vedini atcerēties tos jaukos brīžus , kas Jums kopā noteikti ir bijuši. Vari mēģināt piedabūt viņas māti savā pusē . Lai aprunājās, ka nevar ģimenē "strēbt karstu". Apmēram tā.
Lai veicas!

Torpedo  Nevar prasīt, lai govs lidotu, tāpatās liela daļa cilvēku nemaz nav spējīgi uz mīlestības jūtām. Kaut vai tepat PA palasies, kādi tik visdādi noteikumi ir jāizpilda vīrietim, lai sieviete viņu "iemīlētu"

Vanesa15  Te pareiz jau teica, ka sievieti nedrīkst atstāt grūtā brīdī. Visvairāk jau emocionāli slikti kad viņai ir. Kaut vai atbalstīt ar mīļu vārdu vai apskāvienu. Savādāk - čau. No vienaldzības sieviete sāk nesmaidīt, tālāk pamazām rodas iekšējs niknums, vēlāk jau pofigs. Kādu laiku pacieš, pēc tam paceļ cepuri un aiziet uz visiem laikiem.
Vai arī - klasiskais variants - viens mīl, otrs ļaujās vai izmanto. Pie pirmajām grūtībām izmantotājs prom ir. Meklē nākošo zaļo pļavu kur ganīties. Abpusēja mīlestība ir ļoti reta veiksme.

Luusila  Tessa man izņēma vārdus no mutes. Ir situācijas, kad sievietes nespēj piedot vīriešiem "nebūšanu blakus", morālā atbalsta nesniegšanu. Pēc tādām vīrietis sievietes acīs pārvēršas par niecību, un tad jau viss cauri.

Droshs_Plecs  Viņa jau guļ ar citu. Aizmirsti par viņu. Tu viņu vairs neatgūsi.

raina1970  Ja viņai( sievai) bija jatiek gala ar morali, vai kā citādi smagu situāciju( jā, tomēr gribētos zinat- kaut vai kādā plānā, jomā, bija tā situācija)- un tad viņas - vīrs, nav bijis blakus, un nav pat īsti pamanījis, kas notiek.. hm... tad p-ar kādu dižu mīlestību no Tavas-autor, puses mēs te varam runāt?Šobrīd Tevī runā aizskarts pašlepnums- kā tad tā, es tads ērglis, un esmu vel piedevam gatavs i mainīties( interesanti- par ko tapsi- par kādu zvēru vai..), i pierādīt , i parādīt, uz sitiena , tepat un tūlīt... a šamā, saproties , uzliek miksto un pasūta šitādu varoni māju talāk.. pāris nedēļas ir par mazu laiks, lai cilvēks - i domāšanu pārstellētu, i visai pasaulei parādītu, ka nu tik ir citādi... un lai noticētu tādai stellei- ari par maz laika... Vienīgas veids kā Tu vari ko labot-- un arī tad - bez jebkādas garantijas vai prasībām lai kaut kas noteik tā kā Tev patīk--- ar darbiem, ar uzmanību,ar pacietību, bet ne uzbāzību un ņerkstēšanu. Un skaidri apzināties , būt patiesam--- pieņemt, ka Tev var arī nenoticēt, un nebūsiet kopā.. Ja neesi gatavs tādam , atklāti sakot , smagam pasākumam- labak nemaz i nesāc..

JustRozis  Tad dari kaut ko, nevis te sēdi un puksti

newgame  Ah nabadzite, emocionāli slikti viņa jūtas.
Ka es viņu saprotu, maita onka, nepievērsa uzmanību, neuzklausīja bēdu stāstu par slikto draudzeni, aplauzto nagu, neprofesionālo frizieri. Neapskatījies ar viņu romantisko filmu un kopā nepasnaukajaties kabatslakatiņa.
Slikts onka, slikts! Vai tad nezināji, ka vajag tantes priekšā līst uz vēdera, blenderet no rītiem smuziju, un ja nepatika šis, tad blenderet citu zorti.
Vai tad nezināji, ka viņam vajag brīvību, bet tai paša laika, onkam ka astei šai līdz javalkajas.
Un galvenais, tai vieta, lai dzertu ar draugiem pivciku, skatītos hokji, ietu copēt brūtes, vins kretīns, ņēma un strādāja, ne nu tas vispār pisec.
Lūk onkas, skatieties un mācaties, kādam vecim nedrīkst būt, pērciet miljonus rožu, un smilkstiet zem mīļotās loga, tad viss būs tip-top.

Gizondta  Vai Tu viņai tiešām sirsnīgi, tieši tā kā šeit, izstāstīji vairākas reizes, kamēr viņa sāk klausīties un saprast, ko Tu saki? Dusmas un vilšanās aizmiglo skatu un aizslēdz ausis, vajag ilgi ņemties, lai pievērstu uzmanību. Ņemies.

miers2  tikai sirdi atgūt? Es ņemtu arī aknas

Laila14  Ūdensvīrs! Nav pat jēgas komentam. Tur ir Putra..it visā un visur.

Torpedo  Re, problēmas sakne atrasta - viņai bija garlaicīgi! :D Tu pietiekoši neizklalidēji, uz ausēm nestāvēji - pats vainīgs!
Tā garlaicība vispār ir vispārcilvēciska problēma. Es arī te sēžu un man ir garlaicīgi, bet neviena nenāk uz neizklaidē! Varētu aiziet no kāda prom, bet nav ko iet. Tas gan žēl

av2  Tu tak neesi nekaads tiinis, esi viirs. Un ssitaadas "es tevi vairaak nemiillu" teikssanas.....nu labi tas nebeidzaas. Ja reiz vienreiz vinna ko taadu pateica, pateiks veel !!!KATREIZ, KAD KAUTKAS NEPATIKS !
Taas juutas, patiessaas, nav lieta, ar ko draudeet, speeleeties. Es necienu taadus cilveekus, un izvairos no vinniem. Ieskau Tev arii to dariit, ja esi viirs. Netici man, ka man ir taisniiba? Paskatiisismies, ko teiksi peec 5-10 gadiem.

shining  Tas viss ko darat ir pilnīgs bezštoks, ja esat apprecējies attiecībās, kas balstās tikai uz jūtām. Ziniet, nav nekā nepastāvīgāka par tām - tas ir punkts visam, jo Jūsu preilene tikko pateica, ka nav vairs šī argumenta. Ja jūsu attiecībās būtu virsvērtības, tad nedz jūs iegrimtu darbā, nedz viņa izmestu šitādu viheri. Labāk vienojieties par padzīvošanu atsevišķi kādu konkrētu laiku, tad būs vairāk sapratnes, vai variet un gribiet iztikt viens bez otra - satiecieties pēc mēneša, pārrunājiet. Izkārnījuma vērtas būs bijušas jūsu attiecības, ja pat ārpus tām, nespēsiet būt draugi. Un, pašcieņas pilna dzīve nav izpatikšana otram - to nožēlosiet. Mīliet sevi!

Astronaute  Cik sen un cik bieži dzīvojies pa OHO. Tas normālām attiecībām neko pozitīvu nevar dot. Atrunas var būt dažādas, bet sievieti tas noteikti ļoti ievaino, pazemo un sāpina. Doma, ka viņu salīdzina ar citām, meklē kaut kādas citas attiecības var novest līdz Tevis aprakstītajam rezultātam. VĪRAM ir jādomā par ģimeni, savas mīļotās sievas labsajūtu, jāliek viņai saprast, ka viņa ir vienīgā, neatkārtojamā, ka esi laimīgs ar viņu un nekas cits Tevi neinteresē. Bet 28 gados, jau laikam grūti domāt par sievas emocionālo pasauli, veidot esošās attiecības par ideālām. Varbūt izveidojušies apstākļi palīdzēs sakārtot attiecības.

AivarsN  Pamatīgi gan mani samīnusoja! Bet man ir liela dzīves pieredze,arī attiecībā uz sievietēm. Visam tam jau esmu gājis cauri un ne vienu reizi vien. Vienkārši dzīvo tālāk. Jo ātrāk aizmirsīsi,jo labāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu