Sieva aizgāja, vēlos atgūt viņas sirdi.

Labdien!

Esmu saskāries dzīvi postošu situāciju. Ar sievu dzīvoju 3,5 gadus un apprecējāmies pagājušā gada 27. augustā. Attiecības bija lieliskas, es mīlu viņu vairāk par visu. Sieva nonāca morāli grūtā pozīcijā un es nebiju blakus grūtā brīdī jo biju iegrimis darbā un citās mūsu problēmās. Sieva tika galā ar savu iekšējo stāvokli galā pati un tas lika viņai no manis atsvešināties. Nedēļu atpakaļ viņa aizbrauca pie mammas un komunicēt ar mani nevēlas. Esmu saticis viņju divas reizes un pēdējā reizē viņa man pateica ka vairs pret manīm neko nejūt un mums vairs nav nākotnes. Tas sagrāva manu dzīvi. Dzirdēt no tuvākā cilvēka ko tādu? Es biju iestidzis rutīnā un neredzēju ka lēnām mana mūža mīla aizslīd no manīm. Esmu pamainījis savu uztveri un šī nedēļa man bija kā mēnesis. Esmu izdarījis visu kas viņai nepatika mājās un sācis strādāt pie sevis. Kā man pierādīt ka esmu gatavs mainīties? Ko es varu darīt lai labotu šo situāciju? Patlaban viņa man vairs netic, bet es mīlu viņu un zinu ka tas nav tikai pieradums.

Karmensita  Novērtē tikai tad , kad zudis?

vakars_uz_ezera  Ok, pieņemsim, ka rakstītais nav izdomāts un personāžiem dzīvē ir īsti vardi...

Neuzspied savu LOVE viņai, lai atpūšas un pārdomā visu pati... Šaize ir tur, ka viņa jau ir vīlusies tevī, viņa to nekad vairs neaizmirsīs... Padoms: mīli viņi, bet negaidi , ka tiksi mīlēts.. Tāda ir tā karma - kuce

losamigos  priecaajies ka aiizgaja.ragus neuzlika.varu teikt no pieredzes.nekas ne sarunas ne zemosanaas ne soliijumi neko nemainiis.samierinies un saacjaunu dziivi.nopietni.neviens izlietu udeni nav sasmeelis.un kam tev tada? pec laika kaa buus kaada probleema dziivee atkal skrues prom un tu pakalj?

daimler2  Man prieks par Tevi,protams cīnies,mīlestība zemē nemētājās. Uzklausi Melas padomu un būs sieva atpakaļ ;) Lai veicās!

Agnieszka  Man gan izskatās,ka ar to stāstiņu kaut kas nav kārtībā. Tik vienkārši prom neiet.

zefiirinsh  Dari to priekš sevis, ne dēļ viņas... viņa ir impulss, dēļ kā mainies. Esi gatavs viņu zaudēt un atlaist... un iespējams atgūsi. Noskaidro vai esi tik vainīgs, cik jūties... sievietes manipulē... nekad neuzņemas atbildību par attiecību izjukšanu...

elis  atgriezt sievu der tie paši principi ko pielieto lai izietu no drauga zonas
iemet Yotube meklēšanā (Как выйти из френдзоны) tur atradīsi arī daudz labus padomus no labiem psihologiem....principi darbojas ir pārbaudīts.

Loyd  Zinu, ka viegli ir pateikt... Viss dzīvē notiek ka tam jānotiek. daudzus gadus atpakaļ atrotīju piedurknes un dēļ viena cilvēka cīnījos, ņēmos, darīju. Toreiz galu galā izdevās atkarot no tā cita. Aprecējāmies..... Bet.. skaistā pasaka ,,.... un viņi dzīvoja laimīgi līdz mūža galam...,, tā arī nepienāca. Un gala rezultātā pacietība man beigās izsīka un iesniedzu šķiršanos. (Maza likteņa ironija). No šodienas skatoties- muļķis tolaik biju. Kas vienreiz aizgāja, tas aizies vēl neskaitāmas reizes....Tik laiku pie tā var pazaudēt.
Mainīties, jau tu vari-tas itr pat labi, ka kļūsti labaks, bet tas otrs jau paliek tas pats, kurš aizgāja-viņš jau nemainās.

Galvu augšā (pārbaudīta lieta-nevienai nesaista nelaimes čupas, kas cīkst cik viss ir slikti) un pēc laika ar smaidu atskatīsies uz šo visu pie kādas jaukas būtnes sāniem. ;) Tik laiku un pacietību.

Nedaudz pārfrāzējot tekstu no vienas filmas- ,,......Paskaties te oho-zaķi biezā slānī, nav ko uz vienu aizmukušu ieciklēties.... ,,

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu